Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 61 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 06 Paź 2015 18:24 

yeo napisał(a):
Swoją drogą pytanie czy na paragonie mieliście przy każdym produkcie dopisek Wedel? Bo ja miałem tylko Pt Mleczko 443g.

Czy to na pewno bylo ptasie mleczko wedla? bo u mnie na paragonie jest "ptasie mlecz 380g"...
 Profil Relacje PM off  

City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹 City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹
Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️ Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️
#22 PostWysłany: 06 Paź 2015 21:56 

No tak to powiększone pudełko :) Swoją drogą jak byłem w biedrze to sprawdziłem to standardowe Ptasie mleczko 380gr i kosztowało koło 12zł ale gdzieś za nim w kartonie znalazłem Dużą pake 443gr za 9,99 :)

Myślicie że warto wysyłać reklamacje? niby czas do 10 października i trzeba poleconym :/
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 06 Paź 2015 22:08 
Awatar użytkownika

Loty: 172
Kilometry: 436 641
niebieski
Na razie to nie skończył się jeszcze czas na rozsyłanie maili z informacją o wygranych. W regulaminie jest podane, że jest to 5 dni roboczych od ogłoszenia wyników na stronie. Czyli maile wysyłają do piątku wieczór. A reklamacje to możesz pisać do 10 grudnia.
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 06 Paź 2015 22:31 

No tak gdybym był na liście to bym spokojnie czekał, a tak to chyba nie ma sensu tylko trzeba słać reklamacje, tylko na co się powołać? jakieś pomysły?
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 09 Paź 2015 16:23 

No dobra, niby piątek się jeszcze definitywnie nie zakończył, ale jest już taka pora, że można wnioskować, że skoro jeszcze nie doszedł w tej sprawie żaden mail, to już nie dojdzie. Było kilka takich jak ja na liście z biletami, a nawet jedna na liście z nagrodami II stopnia. Maila niet :( Napisałam do nich w tej sprawie grzeczną wiadomość poprzez formularz kontaktowy na stronie i zobaczymy, co odpiszą.
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 09 Paź 2015 16:28 
Awatar użytkownika

Kto i jak liczył osoby z listy zwycięzców?Z moich obliczeń "na oko" jest ok 5000 osób.
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 09 Paź 2015 16:50 

Loty: 62
Kilometry: 123 318
Hej,
zarówno ja, jak i moja znajoma kupowałyśmy ptasie mleczka i obie wygrałyśmy bilety.

ps. sprawdźcie dobrze folder SPAM - moja koleżanka miała maila o wygranej w Spamie.
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 09 Paź 2015 18:13 

ZENNNEK napisał(a):
Kto i jak liczył osoby z listy zwycięzców?Z moich obliczeń "na oko" jest ok 5000 osób.

Na oko to wiesz... ;) klikasz F3 jak wyszukiwane słowo wpisujesz średnik, którym oddzielone jest imię zwycięzscy i wychodzi dokładnie 3561, ot tak wszyscy liczyli.
 Profil Relacje PM off
ZENNNEK lubi ten post.

#29 PostWysłany: 09 Paź 2015 20:28 

Dużo biletów mam i czekamy teraz aż roześlą...oby szybciutko :P każde zgłoszenie mi się zwróciło co cieszy:)
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 10 Paź 2015 10:32 

U mnie podobnie jak u innych informacji o nagrodzie brak. Eukaliptus daj znać jeżeli możesz czy coś Ci odpisali i warto skłądać reklamacje.
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 12 Paź 2015 15:12 
Awatar użytkownika

Dzwoniłem do organizatora promocji.I sprawa wygląda tak,że zwycięzcy dostali już maile.Jest mniej zwycięzców niż nagród.Mimo tego 3 moje zgłoszenia nie wygrały.Stało się tak dlatego ,że podawałem 6cyfrowy numer paragonu (po prawej stronie u góry obok daty).W tej promocji trzeba było podać numer systemowy(u mnie 4cyfrowy,na dole paragonu)-jest to podobno zapisane wyraźnie w regulaminie.Z tego powodu mnóstwo zgłoszeń odpadło i nie otrzyma nagrody.
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 12 Paź 2015 15:20 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Numer paragonu jest przecież tylko jeden?

Będzie druga edycja?

#33 PostWysłany: 12 Paź 2015 15:26 
Awatar użytkownika

O drugiej edycji nic mi nie wiadomo.
Biedronka zabiegała o to by podawać w konkursie numer systemowy bo podobno w połączeniu z datą zakupu daje niepowtarzalny ciąg cyfr.A ten "numer paragonu" u góry ,6-cyfrowy się podobno często powtarza.

"2.4. Numer dowodu zakupu,o którym mowa w pkt 2.3.2 Regulaminu, który Uczestnik obowiązany jest podać przy
wypełnieniu formularza konkursowego, znajdować się będzie na danym paragonie w jego dolnej części po prawej stronie
i może być opisany jako „NUMER SYSTEMOWY” lub „NUMER TRANSAKCJI”.
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 12 Paź 2015 15:45 

Jeżeli to było tak ważne, który nr się poda, to mogli to wyraźnie pokazać na przykładowym rysunku na stronie promocji. Na rachunku jest mnóstwo różnych ciągów cyfr, a ten z prawego górnego rogu jest zdecydowanie takim, który wygląda na nr paragonu. Moim zdaniem to tylko i wyłącznie ich zła wola, że nie przyznali nagród innym. Kupiłam produkty za daną kwotę? Kupiłam. Przecież i tak przed wydaniem nagród weryfikują te paragony.
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 12 Paź 2015 15:52 
Awatar użytkownika

Coś mi się wydaje,że zwycięzcom biletów nie będą weryfikować paragonów.Kto by odczytał 5000 maili i sprawdził 5000 skanów paragonów :)
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 12 Paź 2015 16:28 

Powinni. A tak w ogóle to przecież tak łatwe byłoby ustawienie filtra na pole z nrem paragonu (jeśli inne niż 4 cyfry, to wyskakuje błąd) - a mieli chyba taki filtr na pole z odpowiedzią (nie więcej niż 300 znaków). Zła wola, po prostu zła wola. Chcieli przyoszczędzić na nagrodach :evil:
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 12 Paź 2015 16:46 
Awatar użytkownika

Loty: 225
Kilometry: 260 138
niebieski
To jest id transakcji w systemie Biedronki, budowa (najprawdopodobniej): nr kolejny w danym dniu od 1.

Więc jakby miał 4 cyfry to po 9999 lub po 8999 ( jeżeli start od 1000) transakcji system by zglupial, obstawiam, że w całej sieci robi się o wiele więcej transakcji, że pewnie ostatni numer systemowy w dniach z dużą sprzedażą jest conajmniej 6 cyfrowy... Choć się zastanawia czy nie trzeba czasami 7 cyfry.

By założyć skuteczną weryfikację vs drugi 6 cyfrowy numer ( przy założeniu, że liczba cyfr jest niezmienna) trzeba by ustawić nr startowy id w danym dniu na 10000000 i sprawdzać czy wprowadzane jest 8 cyfr.

I to by było na tyle edukacji z podstaw projektowania...

#38 PostWysłany: 12 Paź 2015 16:54 
Awatar użytkownika

Loty: 106
Kilometry: 164 594
niebieski
Co tu dużo gadać. Kupiłem kilka różnych czekolad, wpisałem dwa kody na wszelki wypadek, bo nie wiedziałem o który chodzi a na stronie informacji nie znalazłem (nie sprawdziłem regulaminu...) i jestem pewien, że do niczego Wedlowego nie wrócę. Kilka różnych produktów, a wszystkie w smaku nędzne.
Ale "promocja" udana. Sprzedaż nieco pewnie wzrosła.
Bujaj się wedlu.
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 12 Paź 2015 17:01 

Też zadzwoniłem. Nie tylko numer jest problemem, Komisja Szacowna odrzucała odpowiedzi jednowyrazowe i JEDNOZDANIOWE jako nie spełniające poziomu oczekiwań. Dla mnie skucha.
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 12 Paź 2015 17:02 

@Aron czyli, podsumowując, o co chodzi? Że nie jest łatwo założyć taki filtr na stronie konkursowej czy że nieprawdopodobnym jest, że numer systemowy w Biedronce jest 4-cyfrowy?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 61 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości