Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Lut 2012 15:22 

Zbanowany
Witam,

Tak jak w tytule poszukuję na koniec maja lotów do Marakeszu (19-26 mam noclegi). Optymalnie byłoby, gdyby wylot i przylot był z Krakowa, ewentualnie Katowic. Jeśli jednak będą duże różnice w cenie inne lotniska (np Wrocław) przeboleję :)

Z tego co się orientowałem do Marakeszu można się dostać Ryanem m.in z Girony, Brukseli, Madrytu, Londynu, Mediolanu, Beauvais, Rzymu, Pizy.. I tu też pytanie do ludzi którzy śledzą (nie od dziś :)) loty, czy w ubiegłych latach w terminach majowych bywały jakieś promocje do w/w ? Jaka cena będzie "dobrą ceną" w tym terminie (chodzi mi już o całość Krk-Rak-Krk)?.

Pozdrawiam

Edit. Obecnie najtaniej wygląda przez Mediolan 75 Euro + dolot i powrót z/do Polski..
 Profil Relacje PM off  

City break w sercu Gruzji 🏰🍷 Loty i hotel w Kutaisi ze śniadaniami za 519 PLN City break w sercu Gruzji 🏰🍷 Loty i hotel w Kutaisi ze śniadaniami za 519 PLN
Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎 Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎
#2 PostWysłany: 23 Lut 2012 09:56 

Zbanowany
Nikt nie jest w stanie mi pomóc ?!?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 23 Lut 2012 11:18 

niebieski
przez Berlin -> do Berlina można Polskim Busem
Kod:
easyJet   Berlin (Schonefeld) (SXF)   Marrakech (RAK)   1 MXP   Sat, 19 May   12:40   08:05*   21h 25   78.98   EUR

Kod:
easyJet   Marrakech (RAK)   Berlin (Schonefeld) (SXF)   1 MXP   Sat, 26 May   10:15   16:15*   1d 4h   66.47   EUR

albo z Poznania i do Marrakeszu pociągiem lub autobusem ( poszukaj na forum)
Kod:
W7 + FR   Poznan (POZ)   Fez (FEZ)   1 BVA   Fri, 18 May   11:35   10:35*   1d 1h   76.26   EUR

powrót
Kod:
   Jet4you      Nador (NDR)      Barcelona (BCN)      Sat, 26 May   09:10   12:45   1h 35   35.90   EUR
   Ryanair      Barcelona (BCN)      Poznan (POZ)      Sun, 27 May   06:20   08:55   2h 35   61.06   EUR
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 23 Lut 2012 11:49 

Zbanowany
Witaj wojtol! Dziękuję za propozycje które wrzuciłeś.

Trochę kombinacji przy podróży z Krakowa, dojazd do Wwy lub Łodzi na PB do Berlina.. Moja podróż nie musi być stricte lowcostowa, mam tu na myśli to że jeśli przy Twojej opcji wyjdzie mi powiedzmy 400-450 złotych, a za loty np KKR-MAD-RAK-MAD-KRK wydam 550, to wybiorę wygodę i mniej kombinacji :) Stąd moje pytanie w pierwszym poście, jakie ceny (sądząc po poprzednich latach) za podróż z 1 przesiadką można uznać za dobre ? Poprostu niechciałbym zbytnio przepłacać :)

Zastanawiam się nad zakupem części biletów teraz tj. np BGY-RAK-BGY (74 Euro) lub GIRONA-RAK-BGY (69 Euro) i ewentualnie "czaić" się na bilety z Krakowa lub Katowic do Barcelony i z Mediolanu.. Tylko nie wiem czy w maju można liczyć na jakieś promocje, stąd moje pytania do starych wyjadaczy ;)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 05 Mar 2012 12:27 

Zbanowany
Witam ponownie,

Poprzednim razem nie było zbyt dużego odzewu, więc zapytam ponownie. Sprawa wygląda w ten sposób, że bilety powrotne mam już zakupione, pozostaje więc lot do Marakeszu.

Termin bez zmian 19.05 (ewentualnie 18.05), chciałbym się zmieścić w okolicach 250 złotych, byłbym wdzięczny za jakąkolwiek poradę.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości