Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 24 Wrz 2015 23:32 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 282
HON fly4free
Ucieczka przed zima
Punta Cana

z Pragi:
http://www.skyscanner.pl/transport/loty/prg/puj/151130/151214/ceny-biletow-lotniczych-z-praga-do-punta-cana-w-listopad-2015-i-grudzien-2015.html?adults=1&children=0&infants=0&cabinclass=economy&rtn=1&preferdirects=false&outboundaltsenabled=false&inboundaltsenabled=false&includeOnePlusStops=true&browsePrice=1988&age=1

z Warszawy:
http://www.skyscanner.pl/transport/loty/wars/puj/151207/151212/ceny-biletow-lotniczych-z-warszawa-do-punta-cana-w-grudzien-2015.html?adults=1&children=0&infants=0&cabinclass=economy&rtn=1&preferdirects=false&outboundaltsenabled=false&inboundaltsenabled=false&includeOnePlusStops=true&browsePrice=2072&age=1
JIK lubi ten post.
JIK uważa post za pomocny.

🏛️Stolica filozofów i słońca ☀️🇬🇷 Przedłużony weekend w Atenach za 739 PLN ✈️💙 🏛️Stolica filozofów i słońca ☀️🇬🇷 Przedłużony weekend w Atenach za 739 PLN ✈️💙
OKAZJA❗ Tydzień w Nowym Jorku od 3100 PLN 🇺🇸 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel przy Times Square 😱🤩 OKAZJA❗ Tydzień w Nowym Jorku od 3100 PLN 🇺🇸 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel przy Times Square 😱🤩
#2 PostWysłany: 25 Wrz 2015 01:14 

niebieski
Taniej chyba wyjdzie przez Bru z jetairfly, idzie tam znaleźć cenę 315 euro osoba, taniej nie widziałem. Do Bru spokojnie SN albo LOTEM
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 25 Wrz 2015 10:28 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 282
HON fly4free
FYI
spanie: Można brac hotel z AI, ale my tam na miejscu wzięliśmy mieszkanie: https://www.flipkey.com/punta-cana-condo-rentals/p196766/
transfer z PUJ braliśmy tu: http://ibkservicios.com/ a rezerwacje u nich robi się tu: http://www.rdshuttle.com/en/transportation.html- nasz kierowca dal nam po 3 piwa na welcome drink.. ;)
Y+ w DE - można ale po co.. my dostaliśmy za free.. za słuchawki kapcie i pare cm się nie oplaca..

#4 PostWysłany: 25 Wrz 2015 11:55 

niebieski
Mieszkanie fajne, zależy w ile osób się jedzie. Ja byłem na All, uważam że tam All są ekstra, do tego można wyrwać za śmieszne pieniądze. Transfer brałem z hoppy, w dwie strony za ok 100 zł do Riu dla dwóch osob
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 25 Wrz 2015 11:58 

niebieski
Gdzie szukales all ?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 25 Wrz 2015 14:51 

niebieski
ja brałem przez TravelPony bo było taniej niż na stronie RIU. Jak jeszcze jest jakaś promocja -50 usd przy 400 usd, plus TPSAVINGS, plus jakieś 25 z polecenia czy za założenie to wychodziło na prawdę tanio. Za Palace Macao płaciłem nawet nie 500 zł za 2 osoby za apartament, a za Riu Naiboa 250 zł za 2 osoby ! a najtaniej wychodził taki mega duży resort, poniżej 120 zł / osoba/ ale nie pamiętam nazwy, taka ciuchcia po nim jeździła bo tak rozległy.

Jak weźmiesz np. Palace Macao to fajnie bo możesz korzystać z all inclusive w innych hotelach, Riu Bambu, Riu Naiboa i Palace Punta Cana :) więc nie ma nudy, barów i restauracji jest do zobaczenia masę za darmo :)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 25 Wrz 2015 15:02 

Loty: 191
Kilometry: 627 645
niebieski
Mateusz099 napisał(a):
ja brałem przez TravelPony bo było taniej niż na stronie RIU. Jak jeszcze jest jakaś promocja -50 usd przy 400 usd, plus TPSAVINGS, plus jakieś 25 z polecenia czy za założenie to wychodziło na prawdę tanio. Za Palace Macao płaciłem nawet nie 500 zł za 2 osoby za apartament, a za Riu Naiboa 250 zł za 2 osoby ! a najtaniej wychodził taki mega duży resort, poniżej 120 zł / osoba/ ale nie pamiętam nazwy, taka ciuchcia po nim jeździła bo tak rozległy.

Jak weźmiesz np. Palace Macao to fajnie bo możesz korzystać z all inclusive w innych hotelach, Riu Bambu, Riu Naiboa i Palace Punta Cana :) więc nie ma nudy, barów i restauracji jest do zobaczenia masę za darmo :)

ciuchcia po Palladium jezdzi :> zajebisty resora pomimo wieku
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: janusz oraz 7 gości