Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 209 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autor Wiadomość
#201 PostWysłany: 07 Wrz 2015 19:35 

Dostałem od nich w końcu nowy kupon na 10 funtów. Ale co z tego, kiedy nigdzie nie ma polskiej wersji (nawet w Polsce), ani wersji UK. A innej zamawiać nie chcę raczej. Jeśli tak, to która będzie najlepsza? Ducht? Nie chcę, żeby mi na Enterze czy Shifcie pisało po holendersku.

A oni mi proponują K400 Plus - tyle, że ona wyjdzie 25 funtów...

Ostatnio edytowany przez pws, 07 Wrz 2015 19:49, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹 City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹
Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️ Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️
#202 PostWysłany: 07 Wrz 2015 19:39 
Awatar użytkownika

niebieski
Zapewniam, że na niderlandzkiej klawiaturze shift i enter są po angielsku ;)
Tu masz standardowy układ:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... _groot.PNG

#203 PostWysłany: 07 Wrz 2015 19:48 

@metia
Być może, ale też tak myślałem i na włoskiej K120 jest wszystko po włosku.

Ale jaka wersja z dostępnych ma na 100% napisy po angielsku i jak najmniej dodatkowych znaczków/przestawień?
Dostępne są: Dansk..., Deutsch, Francais, Espanol, Italiano, Magyar, Suisse/Schweitzer.

#204 PostWysłany: 07 Wrz 2015 20:04 
Awatar użytkownika

niebieski
@pws
Widziałam w życiu kilkaset niderlandzkich klawiatur, na co dzień na takiej pracuję - wszystkie przyciski z nazwą mają ją po angielsku. Więc tu się obawiać nie musisz. Resztę układu masz na linku z wcześniejszego posta. To, co się różni, można załatwić naklejkami.

#205 PostWysłany: 11 Wrz 2015 15:13 

No i super, czekałem jeszcze na ich odpowiedź czy wersje PL/UK będą może dostępne, to w międzyczasie ze sklepu zniknęła całkiem K400... :(

#206 PostWysłany: 14 Wrz 2015 21:25 

pakoczesiu napisał(a):
n00 napisał(a):
Też mam taka opinie, że sprzęt logitecha znacznie się pogorszył.

nie dokonywałeś płatności przez paypal'a ?? Jeżeli tak to odzyskaj pieniądze przez nich, po drugie to już chyba lepiej ta klawiaturę sprzedać, sądzę że wyszedłbyś nawet na plus.

Tylko gdzie ja sprzedam z włoskim układem klawiszy (ukośnik między SHIFT a Z)? Płaciłem, niestety, bezpośrednio kartą.

Prawdopodobnie ktoś się może połasić za 20PLN gdzie normalnie z polskim layoutem kosztuje w okolicach ~40PLN, jakby nie patrzeć zapłaciłeś zapewne ~18PLN , ja zapłaciłem ~12PLN. W moim przypadku otrzymałem produkt niezgodny z opisem, nie jak u Ciebie bo sam wybrałeś włoski layout.

Co do samego kuponu, jeżeli dzwoniłeś do polskiego przedstawiciela logitech to raczej nawet nie mają takiej możliwości, bo to był kupon na "brytyjski sklep". Szybciej będzie jak zadzwonisz właśnie do Wielkiej Brytanii lub założysz ticketa tylko napisz po ang. i zaznacz, że niby mieszkasz w Anglii bo inaczej ticket trafi i tak do polskiej placówki, a tam Cie zleją.
 Profil Relacje PM off  

#207 PostWysłany: 17 Wrz 2015 14:33 
Awatar użytkownika

Loty: 88
Kilometry: 201 994
niebieski
Jakby kogoś interesował jeszcze kontroler Logitech :: PowerShell Controller + MicroUSB / Lightning 2w1 to w X-kom jest za 29 zł :)
http://www.x-kom.pl/goracy_strzal/5992

#208 PostWysłany: 22 Wrz 2015 11:57 

Jak coś kupony nadal są aktywne -10GBP bez MWZ. logitech.com także przesłał pewna pulę -30% zniżki bez MWZ, ale to może poszukam i wrzucę w innym temacie.

Załącznik:
logitech.png
logitech.png [ 4.03 KiB | Obejrzany 2017 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#209 PostWysłany: 22 Wrz 2015 23:46 

A skąd wziąć kupon? Link z pierwszego posta wygląda na nieczynny ;-)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 209 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości