Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Brazylia
#1 PostWysłany: 20 Wrz 2010 12:23 

Gdzie szukac tanich lotów do Brazylii? Licze na pomoc
 Profil Relacje PM off  

Tylko 564 PLN za przedłużony weekend na Malcie 🤩😎 Loty z Warszawy i 3 noce w hotelu Tylko 564 PLN za przedłużony weekend na Malcie 🤩😎 Loty z Warszawy i 3 noce w hotelu
🌴Twoje wielkie włoskie wakacje! 🌞 Wczasy w 4* hotelu przy z wyżywieniem w Kalabrii za 2829 PLN 🇮🇹🍝 🌴Twoje wielkie włoskie wakacje! 🌞 Wczasy w 4* hotelu przy z wyżywieniem w Kalabrii za 2829 PLN 🇮🇹🍝
 Temat postu: Re: Brazylia
#2 PostWysłany: 26 Wrz 2010 22:30 

Witam!
Szukam od dwóch dni połączenia z Brazylii do Polski przez Madryt w okresie 17-30 grudnia 2010. Ponieważ trasa i przesiadki są ściśle określone, niestety nie potrafię znaleźć nic sensownego. Dlatego proszę o pomoc.
Tak jak napisałam interesuje mnie lot w jedną stonę z Brazylii (lotnisko w Sao Paulo bez różnicy które) do dowolnego polskiego lotniska.
Przesiadka musi odbyć się w Madrycie (ewentualnie innym hiszpańskim mieście) i trwać około 12h, natomiast nie może odbyć się w innym europejskim mieście. Dopuszczam również przesiadkę w samej Brazylii. Znalazłam nawet takie połączenie przez skyscanner Sao Paulo-Salvador-Madryt, niestety trudno mi potem zgrać lot z Madrytu do Krakowa. Jeśli chodzi o cenę to chciałabym się zmieścić w 1100 euro.
Wiem, że to dość skomplikowane, jednak liczę na Waszą pomoc, ponieważ sama sobie z tym nie poradzę.
Z góry dziękuję.
 PM off  

#3 PostWysłany: 28 Wrz 2010 18:11 

niebieski
momondo.com

sao-mad 20.12 za ok 3k zł, to samo do bcn
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 06 Paź 2010 18:28 

Dziękuję za odpowiedź.
Znalazłam również bezpośrednie połączenie Sao Paulo-Madryt linią Air China, a następnie po 12-godzinnej przerwie Wizzair Madryt-Katowice. Cena wykracza poza budżet o jakieś 150 euro, ale osoba, która leci pierwszy raz jest w stanie zapłacić większe pieniądze za mniej stresu związanego z przesiadkami ;)
 PM off  

#5 PostWysłany: 07 Paź 2010 20:12 

niebieski
Nie martw sie, przesiadki nie są stresujące.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 19 Gru 2010 22:59 

witam!
ponownie proszę o pomoc w znalezieniu lot sao paulo - dublin/belfast w jedną stronę.
Sprawa jest bardzo pilna, ponieważ wylot musi odbyć się najpóźniej 25 grudnia.
Potrzebuję biletu dla dwóch osób, jeden dorosły, drugi dziecko (27 grudnia kończy 2 lata).
Budżet to 1600euro.
Znalazłam w tam airlines za 1550, ale niestety zostały wyykupione.
Z góry mocno dziękuję.

Aha i mam jeszcze jedno pytanie, czy jeżeli dziecko podróżuje z jednym rodzicem to czy potrzebuje jakiegoś specjalnego pozwolenia od drugiego rodzica?
Pozdrawiam.
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 3 gości