Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 209 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna
Autor Wiadomość
#181 PostWysłany: 27 Sie 2015 01:06 

koleś nie zaśmiecaj już w tym temacie, założyłem specjalnie temat dla ciebie:
http://www.fly4free.pl/forum/kto-byl-pierwszy-kura-czy-jajko,18,78973
i tam możemy do woli sobie podyskutować kiedy założyłeś konto na fly4free

btw. nie wiem co to jest LS (Life Stone ?? kamień życia?) czy MOK (Miejski Ośrodek Kultury??) ale w tamtym temacie możesz mi śmiało wytłumaczyć, jeżeli mylnie rozszyfrowałem skróty.
 Profil Relacje PM off  

City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹 City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹
Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️ Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️
#182 PostWysłany: 27 Sie 2015 09:32 

Kod na 5 funtów bez minimum - 4eejdudmq.
 Profil Relacje PM off  

#183 PostWysłany: 27 Sie 2015 12:42 

Jeśli ktoś ma jeszcze ten na 10£ użyty raz, to niech wyśle mi na PW.

#184 PostWysłany: 28 Sie 2015 10:58 

Ten kod na 10 funtów obecnie przyznaje zniżkę 5 funtów.

Chyba coś zmienili ;( Myślałem o jeszcze o jednym zakupie ;(

btw. Reklamuje 2 rzeczy z 3, tylko dlatego że trzeciej jeszcze nie sprawdziłem. Dlatego uważam, że osoby które przegapiły tego deala, nie muszą się czuć pokrzywdzone :P
 Profil Relacje PM off  

#185 PostWysłany: 28 Sie 2015 12:36 

n00 napisał(a):

btw. Reklamuje 2 rzeczy z 3, tylko dlatego że trzeciej jeszcze nie sprawdziłem. Dlatego uważam, że osoby które przegapiły tego deala, nie muszą się czuć pokrzywdzone :P

Podobnie. Jakie są warunki zwrotu w takiej sytuacji? Zgłosiłem już chęć wymiany lub zwrotu, ale odpowiedzi z supportu przychodzą po trzech-czterech dniach. Będę wdzięczny za szczegółowe opisanie, co należy zrobić.
 Profil Relacje PM off  

#186 PostWysłany: 28 Sie 2015 12:42 

Reklamujesz na której stronie, bo to jakaś magia. Często przerzuca na .com (łamerykański support ... a tam możemy wyczytać, że trzeba zgłaszać w odpowiedniej lokalizacji ... sam nie wiem czy ang czy pl .. czy jeszcze jakoś inaczej ) nie wiadomo czemu i co śmieszniejsze musimy zakładać nowe konto. W ogóle na tym logitechu to trzeba założyć co najmniej z 4 konta co jest prześmieszne.
 Profil Relacje PM off  

#187 PostWysłany: 28 Sie 2015 12:46 

pakoczesiu napisał(a):
n00 napisał(a):

Podobnie. Jakie są warunki zwrotu w takiej sytuacji? Zgłosiłem już chęć wymiany lub zwrotu, ale odpowiedzi z supportu przychodzą po trzech-czterech dniach. Będę wdzięczny za szczegółowe opisanie, co należy zrobić.

Z ciekawości zapytam - jaki jest powód reklamacji ?
 Profil Relacje PM off  

#188 PostWysłany: 28 Sie 2015 12:53 

Wyżej opisywałem metodę zamówienia odpowiedniej wersji klawiatury. Dokładnie chodzi, że na zamówieniu miałem 920-002509 , a otrzymałem 920-002501 (Brytyjska) niewiele się różni (2 klawisze), ale jakby nie patrzeć co innego zamawiałem. Jestem ciekawy jak przebiega proces reklamacyjny dodatkowo.

Drugi produkt to głośniki, nie spodziewałem się rewelacji, ale są uszkodzone. Prawdopodobnie albo transport wpłynął na nie, albo niskiej jakości jack. Zobaczymy czy w ogóle się ustosunkują do zgłoszeń i jak przebiegnie proces reklamacyjny.
 Profil Relacje PM off  

#189 PostWysłany: 28 Sie 2015 13:06 

niebieski
Ja otrzymałem myszkę i wszystko w jak najlepszym porządku, teraz oczekuję na drugą myszkę do netbooka ;-)
 Profil Relacje PM off  

#190 PostWysłany: 28 Sie 2015 13:07 

AndrewS napisał(a):
pakoczesiu napisał(a):
n00 napisał(a):

Z ciekawości zapytam - jaki jest powód reklamacji ?

Pomyłka w przesyłce - dostałem nie to, co zamówiłem.
 Profil Relacje PM off  

#191 PostWysłany: 28 Sie 2015 13:13 
Awatar użytkownika

niebieski
Mogę donieść, że moja paczka dotarła w wyznaczonym terminie i że wszystko jest ok. Głośniki działają, myszka również, chociaż jej jakość nie powala na kolana (przyciski są b. głośne) - ale za 18 peelenów nie będę narzekać :D

#192 PostWysłany: 29 Sie 2015 23:14 

Loty: 74
Kilometry: 158 957
Niestety mimo wypełnienia formularza nie otrzymałem żadnego kodu rabatowego. Zapewne się spóźniłem, szkoda.
 Profil Relacje PM off  

#193 PostWysłany: 30 Sie 2015 18:49 

Otrzymałem głośniki za 3 funty, są super.
 Profil Relacje PM off  

#194 PostWysłany: 30 Sie 2015 20:33 

btw. a co chciałeś kupić?? bo jest kilka innych promocji co wyjdzie taniej niż z kodem na -10 funtów.

Głośniki za ~15PLN(3 funty) są słabej jakości, ale z drugiej strony po takiej kwocie nie ma czego się spodziewać. Już lepiej kupić wg. mnie klawiaturę lub myszkę jeżeli chodzi o taką kwotę.
 Profil Relacje PM off  

#195 PostWysłany: 03 Wrz 2015 15:37 

Dla zastanawiających się nad zwrotem: najlepiej wysłać pocztą, zwrot całej faktycznie zapłaconej kwoty, w tym za przesyłkę - czyli standardowe unijne prawo do zwrotu towaru kupionego na odległość.
 Profil Relacje PM off  

#196 PostWysłany: 03 Wrz 2015 17:23 

nikt CI niestety nie zwróci podwójnego przewalutowania, po drugie nie wiesz w jaki sposób uznają kod, który został użyty, zapewne nie oddadzą Ci kodu. Dodatkowo kupiłeś coś, otrzymujesz przedmiot niezgodny z opisem, i proponują Ci zwrot , a później, abyś kupił jeszcze raz. Taką otrzymałem propozycje, tylko pytanie:
a) skąd mam wiedzieć czy nie otrzymam ponownie produktu niezgodnego z opisem.
b) kto mi odda za podwójne przewalutowanie, i jak kupiłem po promocji przy użyciu kodu, to jakbym miał kupować jeszcze raz bez kodu będę stratny.
c) sam proces tej zabawy będzie mnie kosztował że nie dość że pieniądze to jeszcze czas.
 Profil Relacje PM off  

#197 PostWysłany: 03 Wrz 2015 17:43 

n00 napisał(a):
nikt CI niestety nie zwróci podwójnego przewalutowania, po drugie nie wiesz w jaki sposób uznają kod, który został użyty, zapewne nie oddadzą Ci kodu. Dodatkowo kupiłeś coś, otrzymujesz przedmiot niezgodny z opisem, i proponują Ci zwrot , a później, abyś kupił jeszcze raz. Taką otrzymałem propozycje, tylko pytanie:
a) skąd mam wiedzieć czy nie otrzymam ponownie produktu niezgodnego z opisem.
b) kto mi odda za podwójne przewalutowanie, i jak kupiłem po promocji przy użyciu kodu, to jakbym miał kupować jeszcze raz bez kodu będę stratny.
c) sam proces tej zabawy będzie mnie kosztował że nie dość że pieniądze to jeszcze czas.

Nie jestem zainteresowany kupnem jeszcze raz tej klawiatury - oprócz tego, że dostałem nie taką, jaką zamówiłem, po prostu jest gorsza od tej, którą mam kilka lat.

Kodu nie odzyskam - wiem o tym, potwierdził mi to pracownik Logitecha. Nie wiem też, czy kilkuminutowa wizyta na poczcie jest stratą czasu - zwłaszcza w perspektywie odzyskania pieniędzy (tak, biorę pod uwagę przewalutowanie).
 Profil Relacje PM off  

#198 PostWysłany: 03 Wrz 2015 20:34 

Też mam taka opinie, że sprzęt logitecha znacznie się pogorszył.

nie dokonywałeś płatności przez paypal'a ?? Jeżeli tak to odzyskaj pieniądze przez nich, po drugie to już chyba lepiej ta klawiaturę sprzedać, sądzę że wyszedłbyś nawet na plus.
 Profil Relacje PM off  

#199 PostWysłany: 07 Wrz 2015 08:15 

n00 napisał(a):
Też mam taka opinie, że sprzęt logitecha znacznie się pogorszył.

nie dokonywałeś płatności przez paypal'a ?? Jeżeli tak to odzyskaj pieniądze przez nich, po drugie to już chyba lepiej ta klawiaturę sprzedać, sądzę że wyszedłbyś nawet na plus.

Tylko gdzie ja sprzedam z włoskim układem klawiszy (ukośnik między SHIFT a Z)? Płaciłem, niestety, bezpośrednio kartą.
 Profil Relacje PM off  

#200 PostWysłany: 07 Wrz 2015 13:20 

Znajomy kupił K120 z UK Layout i też ma między lewym Shift'em, "| \". Poza tym nieco inny klawisz w lewym górnym rogu pod "ESC" no i np. pod "2" + "Shift" jest cudzysłów, zamiast "@ i Funt, pod 3", zamiast "#"... Jakoś strasznie nie jest to uciążliwe...

Znajomy później kupił już wersję PL i ta UK jest do zbycia - jak coś mogę przekazać kontakt na PW... ;)

Ostatnio edytowany przez TomashBX 07 Wrz 2015 21:33, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 209 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] oraz 2 gości