Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 25 Sie 2015 10:20 

Cześć Wam,

2 Listopada, a dokładnie 1.11 o 23:30 wyruszam z Warszawy LuxBusem do Pragi, by tam o 16:30 wsiąść w samolot do Colombo na Sri Lance. Czasu mam do 26 listopada.
Planuję zwiedzić całą wyspę (o ile się da). Podróżować lokalną komunikacją, pociągi, stop jeśli będzie trzeba. Być może pod koniec motorem zwiedzić jakieś okolice. Ostatnie dni gdzieś na plaży dla odpoczynku.
Póki co plan jest jak najbardziej otwarty, noclegi na spontanie, poznanie lokalnej społeczności, smakowanie ich potraw, poznanie ich zwyczajów i oglądanie pięknych krajobrazów.

Jeśli ktoś ma jakieś ciekawe plany zwiedzania czy dobre sugestie to będę wdzięczny.

Jeśli ktoś ma podobne plany, albo chciałby się przyłączyć bądź spotkać to dawajcie znać! :)
 Profil Relacje PM off  

Przygoda w Wietnamie! 🏯🐉🏮 Hanoi i Ho Chi Minh w jednej podróży za 2564 PLN 🛵🍜 Przygoda w Wietnamie! 🏯🐉🏮 Hanoi i Ho Chi Minh w jednej podróży za 2564 PLN 🛵🍜
🌴Ciepło, luksus i rajskie plaże☀️✨ Wycieczka na Zanzibar za 3412 PLN 🏖️✈️ Loty z dużym bagażem i 4⭐ hotel 😍 🌴Ciepło, luksus i rajskie plaże☀️✨ Wycieczka na Zanzibar za 3412 PLN 🏖️✈️ Loty z dużym bagażem i 4⭐ hotel 😍
#2 PostWysłany: 31 Sie 2015 22:21 

Ja właśnie planuję wypad do Azji, i tak się zastanawiam. ;)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 06 Paź 2015 20:40 

Nie ma się co zastanawiać :).
Dodam jeszcze, że co do noclegów to oby jak najtaniej :).
Mam już wstępny plan podróży i zwiedzenia miejsc, które mnie interesują.

Jeśli czas pozwoli to będę chciał spróbować też surfingu bądź kitesurfingu :).
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 10 Paź 2015 10:15 

bardzo chetnie sie dołączę
tylko nie wiem czy nie musiałbym tego skrócić do 2 tygodni. ew wczeiej zjade
czy taka opcja pasuje?
jesli tak to musze szukać biletów :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 12 Paź 2015 21:17 

Loty: 191
Kilometry: 627 645
niebieski
Ja wypozyczylem skuter za 6usd na dzien. Potem kupilem mape,poszedlem do kilku biur podrozy i poprosilem o zakreslenie trzech najciekawszych wg nich miejsc.

Kupilem lokalna karte SIM i wpisalem w google maps te miejsca. i w 2 tyg zrobi1200mk na indyjskim skuterku.

Polecam.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości