Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 209 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna
Autor Wiadomość
#121 PostWysłany: 21 Sie 2015 13:05 
Awatar użytkownika

Loty: 51
Kilometry: 29 292
anus99 napisał(a):
Napisałam do nich rano, do supportu sklepu. Zobaczymy co odp.

Hey, skont stukash?
I ile masz lat, bo ja tesh 13.

Na poważnie: po co to zrobiłaś? Napisz do kogokolwiek na pw i też zobaczysz co odp.
 Profil Relacje PM off
8 ludzi lubi ten post.

🇱🇹 Bałtycka perełka w twoim zasięgu 🧳☕ Loty i hotel ze śniadaniami w Wilnie za 449 PLN ✈️🏨 🇱🇹 Bałtycka perełka w twoim zasięgu 🧳☕ Loty i hotel ze śniadaniami w Wilnie za 449 PLN ✈️🏨
Tajlandia w wersji LUX za 8021💎👑 Loty biznes klasą Etihad + ⭐⭐⭐⭐⭐ hotel na Phuket 🌴☀️ Tajlandia w wersji LUX za 8021💎👑 Loty biznes klasą Etihad + ⭐⭐⭐⭐⭐ hotel na Phuket 🌴☀️
#122 PostWysłany: 21 Sie 2015 13:12 
Awatar użytkownika

niebieski
Tak bywa niestety. Jest deal ale zawsze jakaś "mądra" osoba musi gdzieś napisać, zadzwonić itp. No niestety, nie zmienimy tego... :evil:

@anus99 trzeba było się zapytać, czy pomimo że nie jesteś z UK a użyłaś kodu czy Ci prześlą zamówienie do Poland :lol:
 Profil Relacje PM off  

#123 PostWysłany: 21 Sie 2015 13:17 
Awatar użytkownika

Loty: 51
Kilometry: 29 292
anus99-iwan82=17 jednostek doswiadczenia, doroslosci... wszyscy my tutaj robimy w balona oty i inne, a moze anus woli odwrotnie.

ps
Przypomnial mi sie pewien idiota ze studiow, ktory na poczatku roku akademickiego skladal wniosek o stypendium socjalne. Zapytal pania w dziwkanacie 'czy pieniadze zarobione na czarno przez wakacje w stanach tez mam wziac pod uwage wyliczajac dochod?'. Pani z usmiechem odrzekala, ze nie jest to konieczne. :-)
 Profil Relacje PM off
iwan-82 lubi ten post.

#124 PostWysłany: 21 Sie 2015 14:03 

anus99 napisał(a):

Napisałam do nich rano, do supportu sklepu. Zobaczymy co odp.

nick zobowiązuje ;-) Darmowy mocarz dla naszego pioniera.

Wracając do tematu. Chciałbym się dowiedzieć ile czekaliście na otrzymanie maila ?? Ja niestety już jakiś czas temu wypełniłem ankiete i jeszcze nie otrzymałem maila z kuponem.

btw. Wiem, że niektórzy dokonali płatności paypalem. Chciałbym się dowiedzieć, w jaki sposób dowiązuje się konto bankowe. Trochę to tłumaczenie jest bez sensu dla mnie, wysyłają do mnie ~1PLN, i później wchodzę w swój profil i aktywuje, nie odsyłam tego na konto paypal ?? Byłbym zobowiązany jakby ktoś mi wysłał info na pw jak to wygląda.
 Profil Relacje PM off  

#125 PostWysłany: 21 Sie 2015 14:25 

anus99 napisał(a):
Adam Harry napisał(a):
rmyjak napisał(a):
Czyżby słuchawki podrożały do 18,99 GBP

Słuchawki dalej po dodaniu do koszyka mają cenę 12.99 :D

-- 21 Sie 2015 08:35 --

I tu macie głośniki pod USB za 13.99

http://www.logitech.com/en-gb/product/s150-speakers-business?crid=658

podnieśli cenę głośników bo kupiłam je za 12,99.

Te głośniki są inne głośniki niż te co były podane w pierwszym poście.
 Profil Relacje PM off  

#126 PostWysłany: 21 Sie 2015 15:12 

Mam lekkie zamieszanie z operacjami na koncie i nie jestem pewien, czy została pobrana (a przynajmniej zablokowana) kwota za zamówienie. Płaciłem 2,99 GBP bezpośrednio z karty - wczoraj. Czy ktoś opłacał tak samo tę samą kwotą i ma ją już rozliczoną przez swój bank? Będę wdzięczny za podanie kwoty po przewalutowaniu.
 Profil Relacje PM off  

#127 PostWysłany: 21 Sie 2015 15:17 
Awatar użytkownika

Loty: 105
Kilometry: 146 485
niebieski
Kwota po przewalutowaniu u każdego może być inna (bank, dodatkowe opłaty za przewalutowanie). Sprawdź nazwę podmiotu przez który zrobiona jest blokada, u mnie jest Digital River I

#128 PostWysłany: 21 Sie 2015 15:26 

nie rozumiem o co wam chodzi z tym kontaktem do supportu. Skoro obciążyli mi kartę kredytową to chyba mam prawo znać przybliżony termin realizacji. Jeśli ktoś ma problem z obsługą sklepu internetowego, błędy itd. to nie mój problem. Zamówienie zostało złożone i potwierdzone. Oczekuję na przesyłkę.
 Profil Relacje PM off  

#129 PostWysłany: 21 Sie 2015 15:28 

Chodzi o to, że niektóre Deale są często wynikami błędów w systemie. Tak jak promocja ta była skierowana dla mieszkańców UK a nie Polski, a jednak przesyłki tak jak już ktoś napisał, zaczęły przychodzić. Pisanie do supportów powoduje szybkie ograniczenie deala lub anulowanie innym transakcji.
 Profil Relacje PM off  

#130 PostWysłany: 21 Sie 2015 15:30 

taszon napisał(a):
Chodzi o to, że niektóre Deale są często wynikami błędów w systemie. Tak jak promocja ta była skierowana dla mieszkańców UK a nie Polski, a jednak przesyłki tak jak już ktoś napisał, zaczęły przychodzić. Pisanie do supportów powoduje szybkie ograniczenie deala lub anulowanie innym transakcji.

myślę że jakby mieli się skapnąć to już dawno by się skapnęli po nagłym wzroście liczby zamówień z PL.
 Profil Relacje PM off  

#131 PostWysłany: 21 Sie 2015 15:37 

pawelyop napisał(a):
Kwota po przewalutowaniu u każdego może być inna (bank, dodatkowe opłaty za przewalutowanie). Sprawdź nazwę podmiotu przez który zrobiona jest blokada, u mnie jest Digital River I

Mam dwie nierozliczone transakcje na podobną kwotę, widzę tylko jej numer (niczego nie mówi), numer karty i datę operacji. Stąd pytanie. Bank to PKO BP.
 Profil Relacje PM off  

#132 PostWysłany: 21 Sie 2015 17:50 

Kupiłem wczoraj głośniki, ale póki co nic na karcie nie zostało zablokowane. Na stronie piszą, że kartę obciążają w momencie wysyłki, a ja mam cały czas status "Order in Process".
Mam jeszcze jeden wolny kod, więc jak ktoś chce spróbować to wyślę pierwszej osobie, która się zgłosi w tym wątku.
 Profil Relacje PM off  

#133 PostWysłany: 21 Sie 2015 18:11 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
niebieski
anus99 napisał(a):
myślę że jakby mieli się skapnąć to już dawno by się skapnęli po nagłym wzroście liczby zamówień z PL.

Załączniki:
hgtf.jpg
hgtf.jpg [ 14.39 KiB | Obejrzany 748 razy ]
 Profil Relacje PM off
taszon lubi ten post.

#134 PostWysłany: 21 Sie 2015 18:18 

pakoczesiu napisał(a):
pawelyop napisał(a):

Mam dwie nierozliczone transakcje na podobną kwotę, widzę tylko jej numer (niczego nie mówi), numer karty i datę operacji. Stąd pytanie. Bank to PKO BP.

w potwierdzeniu mailowym jest napisane ze robią autoryzację w momencie wysyłki. Przy czym PayPal już dawno (od razu) mi ściągnął.

Ostatnio edytowany przez Roku, 21 Sie 2015 20:59, edytowano w sumie 1 raz
Wypowiedź niekulturalna/obrażająca innych/używanie słów wulgarnych, obraźliwych.
 Profil Relacje PM off  

#135 PostWysłany: 21 Sie 2015 18:21 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
niebieski
I chwała ci, szczególnie za słownictwo! O rozumieniu czytanego tekstu nie wspominając. :)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#136 PostWysłany: 21 Sie 2015 18:54 

Loty: 68
Kilometry: 85 761
niebieski
Jakby kogoś interesowało to przed chwilą dostałem maila z informacją od kuriera z paczką ;) Waga 0,5KG.

#137 PostWysłany: 21 Sie 2015 18:58 

niebieski
[...] Chodzi o zasadę, która wałkowana jest na forum miliony razy, a nawet w przypadku obaw o tak drobną kwotę (porównując do kwot wydanych przez rezerwujących np. bilety lotnicze, które nie wypalą, choć oczywiście ich nie usprawiedliwiam) jak widać niektórzy chyba nie zniosą krótkiego oczekiwania (zalecam badanie na obecność owsików)... :roll:
Nie chodzi o to ile kto zamówił (ja np. nic), tylko to żeby się w końcu nauczyć zasady ZERO KONTAKTU, przynajmniej przez kilka dni, skoro nie zablokowali 1000 zł na karcie to w czym jest problem?! Robiąc zakupy w sklepie też po 10 razy pytacie ekspedientki czy to na pewno jest przecenione do kwoty z metki? Dzwonicie do banku, że supermarket nie rozliczył w tym samym dniu transakcji? To tylko przykłady, ale na litość, po co zajmować takimi drobiazgami obsługę klienta i narażać inne osoby na anulowanie zamówień, gdy nic wielkiego się nie stało?

Ostatnio edytowany przez Roku, 21 Sie 2015 21:00, edytowano w sumie 1 raz
No bez przesady z tymi częściami ciała.
 Profil Relacje PM off  

#138 PostWysłany: 21 Sie 2015 19:14 
Awatar użytkownika

Loty: 157
Kilometry: 186 837
niebieski
również dostałem informację o wysyłce od UPS :)
 Profil Relacje PM off  

#139 PostWysłany: 21 Sie 2015 20:40 
Awatar użytkownika

Znajomi, którzy zamawiali wczoraj rano również otrzymali informację o wysyłce od UPS.
 Profil Relacje PM off  

#140 PostWysłany: 21 Sie 2015 20:44 

ja dostałem info o wysyłce i wczoraj i dziś przed chwilą-idą zamówienia pięknie,cierpliwości dla Wszystkich :)

z tymi owsikami to bardzo prawdopodobne że niektórzy tutaj mają-polecam kupić dynię świeżą -jeść z niej pestki na czczo a po 2 h zażyć środek przeczyszczający-skuteczne zarówno u dzieci jak dorosłych i bez efektów ubocznych jak tabletki (chemia).
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 209 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości