Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Lip 2015 13:46 

Zamierzam pobyć ponad 2 tygodnie , na Filipinach i Wietnamie, już kupiłem bilet powrotny z Sajgonu do Warszawy na 10.11.2015 (dzięki F4F) . Szukam kumpla , bo razem weselej , taniej (noclegi ) i bezpieczniej . Program wycieczki do obgadania, jestem otwarty na wszelkie wygłupy.

Cebulak z Poznania
 Profil Relacje PM off  

🇮🇹 Ucieknij na przedłużony weekend do Rzymu za 771 PLN ☀️✈️ Loty, 4⭐ hotel i klimat świąt 🎄 🇮🇹 Ucieknij na przedłużony weekend do Rzymu za 771 PLN ☀️✈️ Loty, 4⭐ hotel i klimat świąt 🎄
Z Polski prosto pod Taj Mahal 🇮🇳💖 Bezpośrednio PLL LOT do Nowego Delhi i Mumbaju od 1974 PLN 🌏✈️ Z Polski prosto pod Taj Mahal 🇮🇳💖 Bezpośrednio PLL LOT do Nowego Delhi i Mumbaju od 1974 PLN 🌏✈️
#2 PostWysłany: 23 Lip 2015 15:07 

Witam . wlasnie mialem otworzyc podobny watek .. Ja mam wylot z wawy do Budapestu na 12 X , a powrot z Ho Schi Min do wawy 10 XI .juz wykupione , jesli to podobna opcja to chętnie , jestem z wawy .
Pozdr
Wojtek
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 27 Lip 2015 19:13 

Wojtek001 napisał(a):
Witam . wlasnie mialem otworzyc podobny watek .. Ja mam wylot z wawy do Budapestu na 12 X , a powrot z Ho Schi Min do wawy 10 XI .juz wykupione , jesli to podobna opcja to chętnie , jestem z wawy .
Pozdr
Wojtek

Ja przybywam do Manili 25.10.2015 i za długo nie chcę być na Filipinach. Kilka dni . Jeszcze nie zaplanowałem jak długo , ale ponieważ w lutym 2016 lecę jeszcze raz na Filipiny na dłużej , to tym razem chciałem dłużej w Wietnamie. Za Wietnamem przemawia, że trzeba zapłacić za wizę/promesę , czyli jak już to ją wykorzystać. Tak czy siak , chętnie połączę siły , czy na Filipinach , czy w Wietnamie. Bądźmy w kontakcie .

Tomek
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 31 Lip 2015 21:56 

wiec jak Ty przyjedziesz, to ja juz bede /filipiny/ okolo 10 dni , moze styknie , chcialbym do Kambodzzy na chwile ;)
jakby co moj @to , wojtek-kowalski@wp.pl nr.tel.kom.PL 888323888 i tez licze na spontan i rozrywke ;) . Pozdrawiam WK
 Profil Relacje PM off
Agata37 lubi ten post.

#5 PostWysłany: 05 Sie 2015 08:50 

Cześć Wojtek,

Sorki nie odpowiadałem ale, nie było mnie wśród żywych kilka dni ( Woodstock ) , ale znowu jestem .
Przejdźmy na kontakt na priv.
Mój mail Cebula2@onet.pl

A do reszty forumowiczów ( chyba tak się to piszę ) , czekamy na kolejne zgłoszenia.
Będzie niezła zabawa.

Tomek
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 05 Sie 2015 09:08 

Cześć.
Jestem w Manili od 21.10.15, uciekam w od razu dalej w kraj. Powrót 04.11.

Piotr Poznań
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 08 Sie 2015 12:47 

Loty: 14
Kilometry: 49 368
Witam,

Ja z kolei chcialbym zwiedzic Wietnam i Kombodze przez ok 14-16 dni
Biletu jeszcze nie mam ale na bank bedzie to pazdziernik.

Ktos chetny wybrac sie ze mną?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 11 Sie 2015 08:36 

Mam już plan. 8-) Wynika z niego , że będę w Wietnamie od 27.10 do 10.11.

Wojtek wkrótce się odezwę .

Czekamy na chętnych.

Tomek
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 15 Sie 2015 13:58 

Loty: 14
Kilometry: 49 368
czesc,

ilu Was tam jedzie wkoncu? :D
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości