Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 04 Sie 2015 02:56 

Wydaje mi się że nadeszła super promocja. Z tego co czytam to mamy do wyboru kilka pakietów ale w każdej z opcji jest promocja tj: 9 zł miesięcznie. Rezygnacja z umowy już w/po 1 miesiącu.

"Tylko w Red Bull MOBILE masz nielimitowane rozmowy i SMS-y do wszystkich oraz aż 5 GB Internetu za 39 zł. Do tego lepszy start, bo przez pierwsze 3 miesiące, wszystko to już za 9 zł. "

Image

Jak widać nawet na stałe pakiet który zawiera rozmowy bez limitu w RBM i Play oraz pakiet 3 GB za 9 zł jest dobrą ofertą. Warto zaznaczyć (Korzystanie z Internetu w ramach usługi odbywa się z prędkością od 8 kb/s do 15 Mb/s dla pobieranych danych oraz od 8 kb/s do 5 Mb/s dla wysyłanych danych.). Przez (pierwsze) 2 miesiące można jeszcze obniżyć abonament o 5 zł za korzystanie z e-faktury oraz terminowe wpłaty za rachunek. Nie wiem dokładnie wszystkiego bo czytałem na szybko regulamin, moge się mylić z tą ofertą. Oferta dla przenoszących numer, nowych klientów oraz klientów sieci Play. Czy aktualnych klientów RBM? Chyba też. Jeżeli znacie szczegóły piszcie :P Ogarnijcie sobie regulamin :)

Regulamin: http://bitly.pl/rmbregulamin (skrócony link)
QR regulaminu: Image

Pozdr.

W😍W❗ Sycylia bezpośrednio za 152 PLN 🔥☀️ W😍W❗ Sycylia bezpośrednio za 152 PLN 🔥☀️
Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️ Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️
#2 PostWysłany: 04 Sie 2015 08:51 

Loty: 40
Kilometry: 94 407
Czy ja wiem czy taka zajebista promocja?
w Virgin płacę 20 zł m-c i mam bez limitu sms do wszystkich, bez limitu rozmowy do play i virgin, 100 minut do innych sieci i 2gb internetu
a za 30 zł m-c nielimitowane rozmowy i smsy do wszystkich sieci + 4 gb internetu
i to wszystko prepaid, nie trzeba się wiązać żadnymi lojalkami
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 04 Sie 2015 09:18 

Niby tak ale jeśli chodzi o sam internet mobilny to naprawdę niezła oferta - 9 zł za 3 GB miesięcznie. Jeśli karta ma być tylko do internetu to myślę że się opłaci, chyba że znacie lepszą ofertę na sam internet.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 04 Sie 2015 09:57 
Awatar użytkownika

złoty
jak to piszą w komentarzach na mamokazje:
Cytuj:
(...) opłata aktywacyjna wynosi 49 PLN. W przypadku Abonentów (taryf RBM 66, RBM 88, RBM NO LIMITS II i Red Bull MOBILE Energy, po podpisaniu odpowiedniego aneksu -red.) (...) opłata
aktywacyjna nie jest pobierana.

Nadal niezła? :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 04 Sie 2015 10:03 

Nadal. Widziałem ten zapis i przy założeniu -15 zł za 3 pierwsze miesiące przy e-fakturze to aktywacja wynosi już tylko 34 zł. A jak planuje się skorzystać z internetu na dłużej to te 34 zł się "rozmyje"
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości