Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Lip 2015 22:02 

na początku września wybieram się do Florencji, Werony i okolic. spacer ze zwiedzaniem ok 10 dni może więcej w zależności od tego ile wyjdą noclegi , po raz pierwszy myślę o wynajęciu mieszkań prywatnych w tych miastach. Ceny całkiem niezłe.
Jestem wesołą i optymistycznie nastawioną osobą i zawsze wstaje prawą nogą, cieszy mnie każdy dzień i lubię poznawać ludzi. mam 38, poszukuję ludzi w podobnym wieku, którzy potrafią cieszyć się każdym dniem spędzonym w nowym miejscu. :D :D :D co do miejsca podróży i dnia wylotu można się dogadać, biorę urlop we wrześniu, więc ważne jest by byla pogoda. Jeśli ktoś jest zainteresowany , zapraszam do kontaktu. heraklis@op.pl Pozdrawiam Basia
 Profil Relacje PM off  

Tajlandia z Etihad Airways 🤩✈️ Sporo biletów w kwocie 2373 PLN 😍🤩 Tajlandia z Etihad Airways 🤩✈️ Sporo biletów w kwocie 2373 PLN 😍🤩
Odpoczynek na Teneryfie 🌤️⛱️🌋 7-dniowy wyjazd za 1629 PLN ✈️🛌 Odpoczynek na Teneryfie 🌤️⛱️🌋 7-dniowy wyjazd za 1629 PLN ✈️🛌
#2 PostWysłany: 02 Sie 2015 13:06 

hej,
Brzmi ciekawie :)
Twój plan obejmuje jakiś wypad w góry w okolicach Verony?
jaki planujesz transport samolot/samochód?
pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 02 Sie 2015 13:32 
Awatar użytkownika

W okolicach Werony polecam objazd dookoła jeziora Garda. Piękne, górskie widoki... Werona też super miasto. Jeżeli jeszcze byłby jakiś spektakl w amfiteatrze... http://www.arena.it/
 Profil Relacje PM off
Agata37 lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości