Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Sie 2015 18:32 

cześć
Mam na imie Tomek, lat 26.
szukam towarzyszy/towarzyszów (niepotrzebne skreślić :)) na niskobudżetową (im taniej tym lepiej,) podróż do USA na przełomie lipca i sierpnia 2016 na ok 14-21 dni.
Podróż najpierw trzeba zacząć od znalezienia fajnych cen na bilety do Stanów :)
Co do planu podróży to preferuje zacząć do NYC, wynająć jakiegoś "mustanga" i ruszyć na zachód route 66 do Los Angeles, San Francisco i Vegas. Jak starczy czasu i pieniędzy to fajnie by było zahaczyć kaniony w Utah, Kolorado, Wyoming, Południową Dakotę, Minnesotę i Wisconsin aż do Michigan. Plan jest bardzo luźny i śmiało można go zmodyfikować.
Spanie w aucie, pod chmurką i amerykańskich spelunach itp mnie nie przeraża :)

Wszystkich chętnych zapraszam do kontaktu na priv/mail: tomekmcz@wp.pl

pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎 Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎
Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍 Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍
#2 PostWysłany: 05 Paź 2015 09:20 

Hej,
Też myślę o USA w następnym roku, na ok. 20-30 dni (prawdopodobnie sierpień-wrzesień). Z tym, że chciałabym odwiedzić Kalifornie (mam tam parę met do spania) + Zion Park, Utah (nie mam konkretnego celu, ale na pewno nie Grand Canion, Las Vegas itd, bo już byłam) i przede wszystkim chciałabym udać się na ok 10 dni na trekking na Alaskę. Podpinam się pod temat, bo może ktoś ma ochotę na podobny wyjazd. Podróż niskobudżetowa, plecak, spanie gdzie popadnie (może niekoniecznie w miejscach narażonych na wizytę niedźwiedzi czyli w granicy rozsądku)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość