Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Lip 2015 13:20 

Szukam towarzyszki/towarzysza na mały wypadzik do Japonii. Najchętniej sierpień, od biedy wrzesień :)

Między 10 a 20 dni. Jedyne miasto, na którym mi zależy to Tokio. Poza tym chętnie powłóczyłbym się poza większymi miastami, między Fuji, morzem. Zahaczyłbym ciekawie festiwal, nieco tubylczego życia kulturalnego.

Jestem dobrze zorganizowany, bardzo dobry angielski (co nie zawsze pomoże w Japonii, ale nie pozwolę nam zginąć). Parę fragmentów świata już poznałem :) Uwielbiam odkrywać mniej turystyczne zakątki. Preferuję couchsurfing i namiot ponad nudne wracanie do hotelu. Chciałbym pobyć z ludźmi i zobacz jak żyją, czym żyją, oddychać ich powietrzem.

Jestem elastyczny, jeśli chodzi o dokładny termin i trasę. Choć chciałbym, żebyśmy uzgodnili cześć trasy i planu zajęć przed wyjazdem.

Ktoś coś? :)
 Profil Relacje PM off
Niva lubi ten post.

Zobacz rajską część Indii 😍 Wycieczka do Goa za 2721 PLN 🌴 Loty z bagażem + 11 nocy w 4* hotelu 🇮🇳 Zobacz rajską część Indii 😍 Wycieczka do Goa za 2721 PLN 🌴 Loty z bagażem + 11 nocy w 4* hotelu 🇮🇳
Warto 🔥 City break w Atenach za 398 PLN 😎 Loty + hotel z widokiem na Akropol 😍 Warto 🔥 City break w Atenach za 398 PLN 😎 Loty + hotel z widokiem na Akropol 😍
#2 PostWysłany: 20 Lip 2015 23:12 

hej, czy to aktualny plan na wakacje? np na początku sierpnia? wszystko brzmi super, ja się pisze ;-)
monika z łodzi , 40+
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 20 Lip 2015 23:18 
Awatar użytkownika

srebrny
ja jestem tam 16-28 września

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość