Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 128 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Wiadomość
#121 PostWysłany: 08 Lut 2012 16:57 
Awatar użytkownika

a może pomarudzimy o jakies vouchery zadośćuczyniające??
myslicie że jest szansa?

Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥 Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥
Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️ Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️
#122 PostWysłany: 08 Lut 2012 17:02 

myślę że nie ma, ale można napisać, postraszyć, ponarzekać, że wszystko już zaplanowaliśmy, a oni nam wyskakują z ceną 20 razy taką, coś chyba nie tak.
 Profil Relacje PM off  

#123 PostWysłany: 08 Lut 2012 18:04 
Awatar użytkownika

100krotka napisał(a):
a może pomarudzimy o jakies vouchery zadośćuczyniające??
myslicie że jest szansa?

Myślę, że nie ma co robić z siebie durnia.

Image

Moje podróże
 Profil Relacje PM off  

#124 PostWysłany: 08 Lut 2012 19:10 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 31 648
srebrny
To jest ich błąd, zatem ich odpowiedzialność względem drugiej strony.
Szkodę trzeba udowodnić, wystarczy napisać iż jesteśmy zmuszeni do szukania innego połaczenia i względem tej ceny bedziemy się domagać różnicy , czyli pomiedzy 600 euro a 44 euro.

Myślę iż neckermann zdaje obie sprawę ze swojej pomyłki, cen była nie na stronie pośrednika ale na ich stronie i w kodeksie cywilnym jest do przyjęcie lub odrzucenie oferty - akceptujesz bądź nie , cenę i rezerwujesz,
to że strona mówi ze to jest błąd teraz systemu to nie jest nasz system tylko strony - neckermanna
 Profil Relacje PM off  

#125 PostWysłany: 08 Lut 2012 19:17 
Awatar użytkownika

mediolan napisał(a):
To jest ich błąd, zatem ich odpowiedzialność względem drugiej strony.
Szkodę trzeba udowodnić, wystarczy napisać iż jesteśmy zmuszeni do szukania innego połaczenia i względem tej ceny bedziemy się domagać różnicy , czyli pomiedzy 600 euro a 44 euro.

Myślę iż neckermann zdaje obie sprawę ze swojej pomyłki, cen była nie na stronie pośrednika ale na ich stronie i w kodeksie cywilnym jest do przyjęcie lub odrzucenie oferty - akceptujesz bądź nie , cenę i rezerwujesz,
to że strona mówi ze to jest błąd teraz systemu to nie jest nasz system tylko strony - neckermanna

Oczywiście, że nie masz racji, fajnie że zapoznałeś się z przepisami KC dotyczącymi umów - teraz zagłęb się w te, które dotyczą błędu w czynności prawnej. Neckermann nie ponosi tutaj żadnej odpowiedzialności.

Image

Moje podróże
 Profil Relacje PM off  

#126 PostWysłany: 08 Lut 2012 19:29 

Loty: 58
Kilometry: 98 553
Pomarudzić? POSTRASZYĆ? A myślałam, że już widziałam wiele...
 Profil Relacje PM off  

#127 PostWysłany: 08 Lut 2012 19:36 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
kredka napisał(a):
Pomarudzić? POSTRASZYĆ? A myślałam, że już widziałam wiele...

Jeszcze chargeback mozna zlozyc, idac sladami Maris83 :D
 Profil Relacje PM off  

#128 PostWysłany: 09 Lut 2012 09:31 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Maris83 napisał(a):
Pawel_T napisał(a):
Jeszcze chargeback mozna zlozyc, idac sladami Maris83 :D

Czyli rozumiem, że kasę z konta pobrali i jest to transakcja już rozliczona?

Ironii nie wylapales :lol:
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 128 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości