Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Lip 2015 22:15 
Awatar użytkownika

niebieski
Cześć,

to mój pierwszy post, także witam wszystkich na forum :)

Razem z moją żoną wybieramy się do Tajlandii w okresie 26.11 - 15.12. Lecimy:
WRO > WAW (LOT) > IST > BKK (Turkish Airlines) RT. W drodze powrotnej nocowanie w Stambule na koszt linii lotniczej, więc de facto w domu będziemy 16.12.

Planu na podróż na razie nie mamy, jedyny pewniak to co najmniej 7 dni na jakiejś przyjemnej wysepce.

Pobyt "średniobudżetowy", tj. nie chcemy oszczędzać na jedzeniu, czy też spaniu. Nie oznacza to oczywiście 5 gwiazdkowych hoteli, ale łazienka w pokoju i klima, to takie minimum.

Wiek: 26-27 lat. To nasz pierwszy wylot do Azji. Szukamy chętnych do wspólnej podróży ;)
 Profil Relacje PM off  

🏛️Stolica filozofów i słońca ☀️🇬🇷 Przedłużony weekend w Atenach za 739 PLN ✈️💙 🏛️Stolica filozofów i słońca ☀️🇬🇷 Przedłużony weekend w Atenach za 739 PLN ✈️💙
OKAZJA❗ Tydzień w Nowym Jorku od 3100 PLN 🇺🇸 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel przy Times Square 😱🤩 OKAZJA❗ Tydzień w Nowym Jorku od 3100 PLN 🇺🇸 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel przy Times Square 😱🤩
#2 PostWysłany: 08 Lip 2015 22:51 

Sprawdź dokładnie czy dostaniecie darmowy nocleg w TK. My wracamy 22.11 i mamy nockę w Stambule, nocleg musimy sobie załatwić sami. Wynika to z tego, że mogliśmy wybrać późniejszy wylot z BKK bez długiego czasu przesiadki ale za to sporo droższy. Nie mówię, że nie, bo nie znam sytuacji - ale dobrze to sprawdzić. Jeżeli pomiędzy waszym lotem z Bangkoku a lotem do Warszawy jest inne połączenie BKK - IST nocleg nie przysługuje.
 Profil Relacje PM off
xionc uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 08 Lip 2015 23:09 
Awatar użytkownika

niebieski
Wcześniejszego lotu IST - WAW nie ma, jednak jest późniejszy BKK - IST. Jesteś pewien, że to również zwalnia z przywileju noclegu?

#4 PostWysłany: 09 Lip 2015 07:27 

Tak, bo sam nie byłem pewny jak planować powrót więc postanowiłem dopytać w TK. Nie ma lotu wcześniejszego do WAW ale jest późniejszy BKK - IST - czyli była alternatywa na krótszą przesiadkę. No chyba, że skasują ten nocny lot w między czasie to wtedy jak najbardziej.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 12 Sie 2015 10:33 

Witam,
z dziewczyną planujemy zwiedzanie Azji (pewnie głównie Tajlandii) wiec towarzystwo by nam się przydało choć w części wyjazdu. Jeżeli plany podróży będą sie pokrywały to jesteśmy chętni na wspólne podróżowanie. Obecnie jestem na etapie układania planu wiec nie mam nic sprecyzowanego.
Przylatujemy do Bangkoku 21.11 a wylot 12.12. Jesteśmy w wieku 25-32 lata. Co o doświadczenie w Azji to mam już takowe za sobą i wiem że z noclegiem nie trzeba sie martwić :)

Pozdrawiam,
Marcin
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości