Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 21 Wrz 2010 09:29 

które to są loty przychodzące, które wychodzące :P

lecę Poznań - Mediolan (wychodzący? )
Mediolan - Alicante ( ??????)

Alicante - Bolonia ( ???)
Bolonia - Wroclaw (nie-wychodzacy)
 Profil Relacje PM off  

Luksus w Egipcie 😍 Wczasy w 5* hotelu z all inclusive w Makadi Bay za 2193 PLN 🔥 Luksus w Egipcie 😍 Wczasy w 5* hotelu z all inclusive w Makadi Bay za 2193 PLN 🔥
🔥 REWELACJA 🔥 Piękna wyspa w pięknej cenie 😎 Madera bezpośrednio od 352 PLN 😍✈️ 🔥 REWELACJA 🔥 Piękna wyspa w pięknej cenie 😎 Madera bezpośrednio od 352 PLN 😍✈️
#2 PostWysłany: 21 Wrz 2010 17:37 

mam też pytanie w związku z odprawami,jeśli lecę takim lotem łączonym jw czy mogę się odprawić online na wszystkie loty i czy na powrotne też się odprawia ? może dla kogoś to proste,banalne czy wręcz naiwne pytania ale dla mnie są to pierwsze loty i pierwsze odprawy online i nie znam się na tym . :cry:
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 21 Wrz 2010 19:47 

niebieski
madi88 napisał(a):
które to są loty przychodzące, które wychodzące :P

lecę Poznań - Mediolan (wychodzący? )
Mediolan - Alicante ( ??????)

Alicante - Bolonia ( ???)
Bolonia - Wroclaw (nie-wychodzacy)

Ale o co chodzi? Gdzie się z tym spotkałeś?
Może chodzi o przyloty/wyloty ale w kontekście tego co piszesz nie za bardzo widzę sens

Marcelina napisał(a):
mam też pytanie w związku z odprawami,jeśli lecę takim lotem łączonym jw czy mogę się odprawić online na wszystkie loty i czy na powrotne też się odprawia ? może dla kogoś to proste,banalne czy wręcz naiwne pytania ale dla mnie są to pierwsze loty i pierwsze odprawy online i nie znam się na tym . :cry:

każdy odcinek to osobny lot, więc odprawiasz się kiedy chcesz w odpowiednim terminie dla linii lotniczej np dl ryanaira pomiędzy 15dniem przed odlotem a 4h. Czyli jeśli wracasz wcześniej niż za dwa tygodnie taki lot możesz też sobie odprawić. Kiedy zrobisz odprawę nie ma to żadnego znaczenia byleby się zmieścić w wyznaczonych przedziałach czasowych. Na wcześniej niż 4h będziesz musiała się odprawić na lotnisku i będzie cię to więcej kosztować.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 21 Wrz 2010 20:45 

do Osiek
czyli jeśli wylatuję 2go X. do BGY i w tym samym dniu dalej do GRO a 5go X.wracam z GRO do BGY i 7go z BGY do KRK to na wszystkie loty mogę się odprawiać ok.24go IX,tak ?
Oczywiście mowa jest o Ryanair.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 21 Wrz 2010 21:06 
Awatar użytkownika

Info ze strony Ryanair:

Jeśli pasażer chce odprawić się online, wystarczy, że pobierze rezerwację za pośrednictwem sekcji "Zarządzanie rezerwacją" znajdującej się w witrynie internetowej, a następnie wprowadzi dane wymaganego dokumentu tożsamości ze zdjęciem oraz wydrukuje karty pokładowe na oddzielnych kartkach A4. Aby przejść do odprawy online, kliknij tutaj.

Odprawa online jest dostępna od 21 dni do 4 godzin przed planowanym odlotem. Uwaga: Odprawa online jest zamykana na 4 godziny przed odlotem.

Po odprawie online pasażer może do czterech godzin przed zaplanowaną godziną odlotu ponownie wydrukować swoją kartę pokładową. Kliknij tutaj, aby przejść odprawę online lub ponownie wydrukować kartę pokładową.

Uwaga: Niezależnie od wymagań wizowych wszyscy obywatele spoza UE/EOG muszą przed udaniem się do stanowiska kontroli bezpieczeństwa na lotnisku przejść do stanowiska kontroli wizowej linii Ryanair w celu sprawdzenia dokumentów podróżnych i ostemplowania karty pokładowej uzyskanej online.

Czyli możemy się odprawić na 21 dni przed danym lotem :)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 21 Wrz 2010 22:27 

no i wszystko wiem,dziękuję :P
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości