Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Przypominamy aby nie kontaktować się z pośrednikiem. Jak anulują to kasa wróci na konto.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1676 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 84  Następna
Autor Wiadomość
#801 PostWysłany: 11 Cze 2015 18:45 

Loty: 100
Kilometry: 105 516
niebieski
W ubiegłym tygodniu miałem 4 noclegi w Walencji - Confortel dla 2 par po 2 noclegi połączyli w 2 rezerwację na miejscu bez problemów. Podobnie w Madrycie AXOR Feria i Hilton - bez problemów. Jedyne co to chcieli kartę kredytową jako depozyt na minibar.
Hilton kosztował mnie tyle samo ile Formule1 w Beauvais :)
 Profil Relacje PM off  

Majówka w Hiszpanii 🌊🏖️ 4* hotel z wyżywieniem na Costa Brava za 2679 PLN Majówka w Hiszpanii 🌊🏖️ 4* hotel z wyżywieniem na Costa Brava za 2679 PLN
Tanio ❗️City break w Tallinie za 499 PLN 🇪🇪 Loty + 3 noce w hotelu ✈️🏨 Tanio ❗️City break w Tallinie za 499 PLN 🇪🇪 Loty + 3 noce w hotelu ✈️🏨
#802 PostWysłany: 11 Cze 2015 19:27 

W jaki sposób opłacić rezerwację przy użyciu Hotdollars? Wcześniej widziałem tą opcję, teraz brak przy wyborze hotelu. Czy tylko ja tak mam?
 Profil Relacje PM off  

#803 PostWysłany: 11 Cze 2015 19:57 

Loty: 4
Kilometry: 3 825
niebieski
Cytuj:
Ja w przyszłym roku mam Rygę. Miałem mieć hotel ze śniadaniem, ale nie ma w nim śniadania. Także mam nadzieję że jakieś odszkodowanie będzie :lol:

A jaki masz hotel? Może Old City Teater? Ja też miałem nocleg bez śniadań a Pani nas przy check-in poinformowała że na śniadanko mamy się udać na ostatnie piętro do restauracji. I było warte, bo o ile sam hotel jest przeciętny i nie wiem kto mu dał 4 gwiazdki, to śniadania były re-we-la-cyj-ne :)
 Profil Relacje PM off  

#804 PostWysłany: 12 Cze 2015 14:16 
Awatar użytkownika

Loty: 504
Kilometry: 794 574
platynowy
Jako ciekawostkę dodam, że robiłem 2 osobne rezerwacje na Rygę.
W obu przypadkach dostałem właśnie ten Old City Teater
W jednej rezerwacji mam śniadania a w drugiej nie :lol:

"Podróżować to żyć..."
 Profil Relacje PM off  

#805 PostWysłany: 12 Cze 2015 18:43 
Awatar użytkownika

Loty: 4
Kilometry: 5 374
niebieski
Zrobiłem rezerwacje na 5* w Rzeszowie.
Jak nie trudno zgadnąć jest to hotel Bristol.

Co ciekawe ceny w zależności od komputera i przeglądarki różnią się i skaczą delikatnie.
Najniższe ceny pokazywała mi zawsze przeglądarka Chrome na komórce, ale na stronie Hotwire uruchomionej w trybie komputerowym (Full site), a nie mobilnym.

Pozdr
z.

#806 PostWysłany: 13 Cze 2015 20:54 

ploszek napisał(a):
W jaki sposób opłacić rezerwację przy użyciu Hotdollars? Wcześniej widziałem tą opcję, teraz brak przy wyborze hotelu. Czy tylko ja tak mam?

Ja poczatkowo chcialem oplacic rezerwacje poprzez mobilna wersje aplikacji ale dla platnosci nadwyzki nad hotdolarami w danych do karty platniczej nie bylo kraju Poland do wyboru :roll:

W wersji komputerowej najpierw sie zalogowalem n swoje konto ale nie mialem do wyboru platnosci hotdolarami, po ponownym zalogowaniu taka mozliwosc sie pojawila. Byl tez kraj Poland do wyboru :D

A nawyzka nad 50 hotdolarami poszla z karty.
 Profil Relacje PM off  

#807 PostWysłany: 17 Cze 2015 11:55 

mirlu napisał(a):
Ja poczatkowo chcialem oplacic rezerwacje poprzez mobilna wersje aplikacji ale dla platnosci nadwyzki nad hotdolarami w danych do karty platniczej nie bylo kraju Poland do wyboru :roll:

W wersji komputerowej najpierw sie zalogowalem n swoje konto ale nie mialem do wyboru platnosci hotdolarami, po ponownym zalogowaniu taka mozliwosc sie pojawila. Byl tez kraj Poland do wyboru :D

A nawyzka nad 50 hotdolarami poszla z karty.

Korzystałeś z ofert Standard Rate Hotels czy Secret Hot Rate Hotels (mnie płatność pojawia się tylko w tych drugich, a chce zarezerwować hotel wg stawek standard)?
 Profil Relacje PM off  

#808 PostWysłany: 19 Cze 2015 11:36 

zdaje mi się że pozmieniali warunki dotyczące korzystania z Hot$. Wcześniej można było kupić w obu wersjach, a teraz pozostało tylko Secret Rate. Szkoda bo w Warszaie czy Lwowie nic nie jest obecnie dostępne. :cry:
 Profil Relacje PM off  

#809 PostWysłany: 19 Cze 2015 11:41 

niebieski
Zawsze wyjdzie taniej;)

#810 PostWysłany: 03 Lip 2015 15:46 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 11 288
niebieski
Istnieje aktualnie jakiś sposób aby zmienić wersję językową, aby uniknąć zapłaty dodatkowego podatku? Kiedyś bez problemu można było wybrać na przykład wersję irlandzką, a teraz wydaje się, że jest sztywno ustawiona amerykańska.
 Profil Relacje PM off  

#811 PostWysłany: 03 Lip 2015 15:52 

niebieski
Prawdopodobnie już nie ma innych wersji.
 Profil Relacje PM off  

#812 PostWysłany: 03 Lip 2015 16:05 

niebieski
Nie ma już innych wersji językowych.
 Profil Relacje PM off  

#813 PostWysłany: 03 Lip 2015 17:54 

Loty: 386
Kilometry: 569 051
niebieski
adam006 napisał(a):
Istnieje aktualnie jakiś sposób aby zmienić wersję językową, aby uniknąć zapłaty dodatkowego podatku? Kiedyś bez problemu można było wybrać na przykład wersję irlandzką, a teraz wydaje się, że jest sztywno ustawiona amerykańska.

A jest coś ciekawego na hotwire ?
 Profil Relacje PM off  

#814 PostWysłany: 03 Lip 2015 19:16 

niebieski
To nie jest dodatkowy podatek - ceny w USD wyświetlane są netto, a w europie z od razu z VATem. Pewne różnice w cenach wynikały z tego, jaki 'przelicznik' USD/EUR obowiązywał w hotwire w danej chwili, w pewnych okresach to kupowanie na amerykańskiej wersji bywało nieco bardziej opłacalne. No, ale teraz już nie ma wyboru.
 Profil Relacje PM off  

#815 PostWysłany: 03 Lip 2015 19:51 
Awatar użytkownika

Loty: 163
Kilometry: 196 420
niebieski
pieerx napisał(a):
adam006 napisał(a):

A jest coś ciekawego na hotwire ?

Raczej nie, ale niektórym osobom zostały 'hotdollars' na koncie.

#816 PostWysłany: 03 Lip 2015 22:47 

u mnie nadal wszytko działa.
wchodzimy na stronę hotwire przez przekierowanie np:
http://www.retailmenot.com/view/hotwire.com?c=7035368
prawidłowy adres strony to: https://www.hotwire.com/hotel/index

Obecnie jest promocja z przekierowaniem z retailmenot.com na 15 dolarów, (Applies to Hotwire Hot Rates Only- teoretycznie z MWZ 100 dol), ale z komórki przez chrome na hotwire mobile wchodzi zniżka bez MWZ. Dodatkowo można skorzystać z z HotDollars w ostatnim etapie rezerwacji, klikając po lewej stronie w punkcie 1 SIGN IN, w punkcie 3 widoczne jest okienko Yes, I would like to use my $50.00 HotDollars for this booking.
W Polsce za HotDollars można m.in. obecnie kupić: Rumia, Lublin, Rzeszów, Kołobrzeg
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.
3 ludzi uważa post za pomocny.

#817 PostWysłany: 03 Lip 2015 23:17 

Loty: 245
Kilometry: 458 156
niebieski
Wszystko dobrze idzie do momentu wprowadzenia danych karty - w mobilnej wersji w rozwijanych krajach nie ma Polski i wyskakuje komunikat, że nie zgadzają się dane z karty z tymi wpisanymi. Ktoś ma pomysł jak to obejść?

Edit: mam zablokowane środki na kredytówce i żadnego potwierdzenia, zobaczymy co z tego wyjdzie, poczekam do jutra na potwierdzenie, do tej pory dawali radę :)
 Profil Relacje PM off  

#818 PostWysłany: 03 Lip 2015 23:25 

Loty: 386
Kilometry: 569 051
niebieski
Mam dokładnie tak samo.
Zablokowane środki na karcie i brak potwierdzenia.
 Profil Relacje PM off  

#819 PostWysłany: 03 Lip 2015 23:26 

niebieski
Polecam przejrzeć oferty w Kijowie. Jeśli faktycznie przejdzie bez MWZ, to będzie miło :D U mnie mobilnie odrzuca przekierowanie na hotwire :(

#820 PostWysłany: 03 Lip 2015 23:27 

Loty: 245
Kilometry: 458 156
niebieski
Ja najpierw wszedłem na m.hotwire.com na komputerze, potem kliknąłem na przekierowanie z retailmenot i samo zaskoczyło, zniżka się naliczała do tego, co szukałem.
 Profil Relacje PM off
4 ludzi uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1676 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 84  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości