Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 05 Cze 2015 12:29 
Awatar użytkownika

Loty: 48
Kilometry: 89 809
Wczoraj (04/06/2015) rozmawiałem z pracownikiem security na lotnisku Ben Gurion TLV i stwierdził, że butelkowana woda jest dopuszczalna w bagażu podręcznym, wręcz mówił, żeby przekazać innym, żeby nie wyrzucali pełnych butelek.
 Profil Relacje PM off  

Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎 Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎
Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍 Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍
#2 PostWysłany: 05 Cze 2015 13:55 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 570
Kilometry: 1 186 935
Jest to prawda. Przejście security z 1,5 litrową wodą to norma :D

#3 PostWysłany: 05 Cze 2015 15:11 

Zbanowany
Ja próbowałem z otwartą wodą i zamkniętym energetykiem. Pani security kazała wodę wyrzucić, energetyk został ale nie wiem czy 'bo pani była pobłażliwa' czy rentgen nie wykrył.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 05 Cze 2015 18:28 
Król Ż
Awatar użytkownika

Energetyk przypadkiem nie był w puszce ? aluminiowej ?

#5 PostWysłany: 05 Cze 2015 18:34 

Zbanowany
:mrgreen: był. Może doprecyzuje: ...czy też oczy pana security od rentgenu były już mega zmęczone. Bo torbę kazali oteierać, ale jak wyżej: wzięli wodę. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że bagaż miał być rejestrowany ale zbyt późno stawiłem się na lotnisku. I podręczny ponad miarę i wagę spokojnie przeszedł :P

Próbował ktoś/ Mógłby spróbować i się tu pochwalić, czy przejdzie wódka do pełna w butelce po wodzie? Kolor ten sam ;)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 05 Cze 2015 22:57 
Król Ż
Awatar użytkownika

Po ostatniej szczegółowej kontrol.i lecąc El Alem podziękuję za wszystkie próby łamania przepisów na tym lotnisku. Nie polecałbym bo mogą na wyrywki wziąć do maszyny skanującej płyny a wtedy możesz mieć niemały problem :)
45 minut w bieliznie w pokoju zwierzeń z całym moim bagażem na 2 stołach zaliczone

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości