Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 28 Maj 2015 00:43 

cześć,
poszukuję osoby/osób na wyjazd na ok tydzień do ciepłego miejsca gdzie będzie woda i plaża i słońce:)
Wstępnie myślałam o jakiejś greckiej wyspie ale można poszukać innego miejsca. Z racji że to totalny Last proponuję najlepiej opcje all in.
Jestem w trakcie zmiany pracy i na szybko potrzebuję ogarnąć jakieś wakacje aby odpocząć, niestety nikt ze znajomych nie dostanie urlopu na już:(
Powrót musi być przed 14 czerwca. Wylot najlepiej z Warszawy.
Jestem otwarta na wszelkie propozycje.
 Profil Relacje PM off  

Przywitaj wakacje w Maroku 🌴💆🏽 Tydzień w 4* hotelu w Marrakeszu za 2609 PLN Przywitaj wakacje w Maroku 🌴💆🏽 Tydzień w 4* hotelu w Marrakeszu za 2609 PLN
Wypoczynek na Seszelach za 3917 PLN 🏝️ Loty i noclegi w pakiecie 👌 Wypoczynek na Seszelach za 3917 PLN 🏝️ Loty i noclegi w pakiecie 👌
#2 PostWysłany: 28 Maj 2015 00:46 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
Mówisz masz, wszystkie kryteria wydają się być spełnione, więc radzę się długo nie zastanawiać: waw-korfu-350-pln-last-minute,231,73431 :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 28 Maj 2015 00:55 

ciacho_majonez napisał(a):
Mówisz masz, wszystkie kryteria wydają się być spełnione, więc radzę się długo nie zastanawiać: waw-korfu-350-pln-last-minute,231,73431 :)

rozumiem że ty lecisz wtedy?
a na ciut dłużej niż 3 dni jest opcja?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 28 Maj 2015 00:58 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
Ja byłem w zeszłym roku, tutaj możesz przeczytać moją krótką relację: korfu-perla-morza-jonskiego,1504,61028 Ogólnie bardzo polecam.

Dać się da, ale już nie w takiej cenie. Możesz sama sprawdzić ceny na www.ryanair.com oraz www.wizzair.com
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 28 Maj 2015 01:21 

fajna opcja:)
ale ja potrzebuję też kompana do podróży :)

ciacho_majonez napisał(a):
Ja byłem w zeszłym roku, tutaj możesz przeczytać moją krótką relację: korfu-perla-morza-jonskiego,1504,61028 Ogólnie bardzo polecam.

Dać się da, ale już nie w takiej cenie. Możesz sama sprawdzić ceny na http://www.ryanair.com oraz http://www.wizzair.com
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 28 Maj 2015 10:09 
Awatar użytkownika

moim zdaniem jak się szuka kompana do podróży to wypadało by cokolwiek o sobie napisać ;)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 28 Maj 2015 11:26 

aniqa napisał(a):
moim zdaniem jak się szuka kompana do podróży to wypadało by cokolwiek o sobie napisać ;)

Było już późno jak dodawałam post, o tym nie pomyślałam;]

Jestem Agnieszka, lat 27, nigdy w życiu nie byłam na zorganizowanych wakacjach, zawsze ogarniałam sama ze znajomymi hostele czy cs. Nigdy nie byłam na żadnej ciepłej wyspie, nawet na pięknej ciepłej plaży (polskich nie liczę).
Jestem w trakcie zmiany pracy, miałam 3 miesiące leżeć i odpoczywać na wypowiedzeniu, potem szukać kolejnej.. ale ułożyło się tak że już 15 czerwca zaczynam nową.
Dlatego marzy mi się odpoczynek na słońcu, aby naładować się pozytywnie. Zrelaksować i pobawić i o nic nie martwić.
Nie mówię że to ma być 5 dni leżenia plackiem i nic nie robienia, ale na pewno nie wchodzi w grę wczesne wstawanie i zwiedzanie po 10 godzin dziennie muzeów i kościołów;)

Na fb odezwał się do mnie pewien chłopak z Wwa, jemu też taka opcja odpowiada + on chce ponurkować.

może znajdziemy tu jakąś parę chętną czy dziewczyny na wyjazd?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 06 Cze 2015 22:54 

Cześć! Jestem Natalia, 25 lat, i znajduję się w bardzo podobnej sytuacji. Też zmieniam pracę, nową zaczynam 1 lipca i chciałabym jeszcze wykorzystać wolny czas. Nie interesują mnie wakacje all inclusive, a raczej aktywne spędzenie czasu połączone z relaksem. Lubie poznawać nowe kultury, nowych ludzi. Podróżowałam stopem ze znajomymi, wakacje pod namiotem i couchsurfing też nie są mi obce. Marzą mi się kierunki takie jak Malta, Chorwacja, Portugalia, albo jakiś krotki wypad do Amsterdamu lub Budapesztu, choć jestem elastyczna i inne kierunki tez wchodzą w grę. Jeśli dalej poszukujesz kompana, daj prosze znać :)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 07 Cze 2015 20:39 

wyjazd juz sie odbył czu nadal szukasz?
 PM off  

#10 PostWysłany: 12 Cze 2015 23:36 

Przepraszam, że dopiero teraz. Ja jeszcze szukam. Znalazłam dwie oferty wyjazdu, ale jeszcze nie są 100% pewne. Ty jestes zainteresowana?
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 17 Cze 2015 14:07 

Hej, wyjazd już się odbył? ja jestem w podobnej sytuacji, z tym że jestem wolna od 26 czerwca. Mam 25 lat, interesuje mnie zarówno zwiedzanie i poznawanie innych kultur jak i wyczilowanie się na plaży (ale nie smażenie plackiem przez cały pobyt bo bym się chyba zanudziła) - ogólnie coś w stylu hej przygodo połączonego z ładowaniem baterii przed rozpoczęciem nowej pracy. Kierunek jest do uzgodnienia, ktoś coś? :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość