Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1341 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 68  Następna
Autor Wiadomość
#521 PostWysłany: 18 Maj 2015 19:17 

HoaxX napisał(a):
ar2ditu napisał(a):
O to ładnie już dwa razy mi przywieźli zakupy za darmo. A za trzecim razem nagle znalazła się kawa w promocji 2za1 ciekawe.

Opcja transportu była za 0zł, zapomnieli policzyć czy taka forma promocji?

Wartość zakupów była 100zl transport 5,98zl ale po odjeciu brakujących rzeczy i zamienników wychodzilo 2zl np za kilka rzeczy jak chleb, maslo, pomarancze, arbuz, ser.
 Profil Relacje PM off  

🇮🇹 Ucieknij na przedłużony weekend do Rzymu za 771 PLN ☀️✈️ Loty, 4⭐ hotel i klimat świąt 🎄 🇮🇹 Ucieknij na przedłużony weekend do Rzymu za 771 PLN ☀️✈️ Loty, 4⭐ hotel i klimat świąt 🎄
Z Polski prosto pod Taj Mahal 🇮🇳💖 Bezpośrednio PLL LOT do Nowego Delhi i Mumbaju od 1974 PLN 🌏✈️ Z Polski prosto pod Taj Mahal 🇮🇳💖 Bezpośrednio PLL LOT do Nowego Delhi i Mumbaju od 1974 PLN 🌏✈️
#522 PostWysłany: 22 Maj 2015 09:46 

niebieski
Tesco leci se w gumy. Ostatnio w hitach maja była pasta blendamed w opcji kup dwie za 9 zł (przy czym jedna dodajże 7,99). Oferta ważna do 31 maja, odliczenie będzie widoczne na rachunku. Myślę sobie - wezmę. Nawet dwa komplety. Towar przywieziony, oglądam rachunek, a tam normalnie naliczone za 4 pasty, z tym, ze w międzyczasie spadła cena pojedynczej pasty. Zaglądam na stronę tesco w hity maja - past ni ma. co jest, myślę przewidzenia mam? No to patrzę sobie w strony z pamięci googla i tam pasty są. Zrobiłem screeny, wyliczyłem różnicę i skrobnąłem prośbę o zwrot różnicy. A dostałem co - kod na następne zakupy 30 zł przy mwz 60. Niech im będzie, ale jak widać na załączonym obrazu, zaczynają pogrywać. Jeszcze człowiek musi pamiętać co i za ile zamawiał.
 Profil Relacje PM off  

#523 PostWysłany: 22 Maj 2015 10:58 

Loty: 12
Kilometry: 14 496
stojąc po odbior zakupów kolo BOKu w tesco widzialem kartki ze byla pomylka w gazetce i byly tam wlasnie zestawy z pastą ale szczegółów nie pamietam. Może dlatego naliczali normalnie.
 Profil Relacje PM off  

#524 PostWysłany: 22 Maj 2015 15:27 

A u mnie jacyś nawiedzeni dostawcy się pojawili i zaczął mnie koleś uczyć że to nieuczciwe i żebym uważał bo sie niebiescy tym mogą zająć. Co za łoś.
 Profil Relacje PM off  

#525 PostWysłany: 23 Maj 2015 15:47 

ar2ditu napisał(a):
A u mnie jacyś nawiedzeni dostawcy się pojawili i zaczął mnie koleś uczyć że to nieuczciwe i żebym uważał bo sie niebiescy tym mogą zająć. Co za łoś.
Tzn. co dokładnie mu nie pasowało, że oddajesz zamienniki?

-- 23 Maj 2015 15:51 --

krzychfra napisał(a):
Tesco leci se w gumy. Ostatnio w hitach maja była pasta blendamed w opcji kup dwie za 9 zł (przy czym jedna dodajże 7,99). Oferta ważna do 31 maja, odliczenie będzie widoczne na rachunku. Myślę sobie - wezmę. Nawet dwa komplety. Towar przywieziony, oglądam rachunek, a tam normalnie naliczone za 4 pasty, z tym, ze w międzyczasie spadła cena pojedynczej pasty. Zaglądam na stronę tesco w hity maja - past ni ma. co jest, myślę przewidzenia mam? No to patrzę sobie w strony z pamięci googla i tam pasty są. Zrobiłem screeny, wyliczyłem różnicę i skrobnąłem prośbę o zwrot różnicy. A dostałem co - kod na następne zakupy 30 zł przy mwz 60. Niech im będzie, ale jak widać na załączonym obrazu, zaczynają pogrywać. Jeszcze człowiek musi pamiętać co i za ile zamawiał.

U mnie było tak, że z 4 przedmiotów przywieżli 3 + zamiennik, i tym samym rabat 2za1 policzyli tylko raz. Zamiennik oddałem, ale przedmiot nie do pary i bez rabatu przyjąłem z obawy, że mogło by mi to skasować kupon.
 Profil Relacje PM off  

#526 PostWysłany: 23 Maj 2015 16:05 

HoaxX napisał(a):
U mnie było tak, że z 4 przedmiotów przywieżli 3 + zamiennik, i tym samym rabat 2za1 policzyli tylko raz. Zamiennik oddałem, ale przedmiot nie do pary i bez rabatu przyjąłem z obawy, że mogło by mi to skasować kupon.

Mogłeś oddać, oni specjalnie dają 1 sztuke, sprawdzałem bo zamawiałem do oporu te bombonierki z Wedla np. 6xbombonierka których nie mieli i do tego jakieś inne rzeczy i wychodziło mi za 2zl zakupy. Ale nagle za którymś razem znalazły się bombonierki.

A pretensje mieli że ciągle mam kupony i zamawiam na jakieś lipne osoby.
 Profil Relacje PM off  

#527 PostWysłany: 23 Maj 2015 19:09 

ar2ditu napisał(a):
Mogłeś oddać, oni specjalnie dają 1 sztuke, sprawdzałem bo zamawiałem do oporu te bombonierki z Wedla np. 6xbombonierka których nie mieli i do tego jakieś inne rzeczy i wychodziło mi za 2zl zakupy. Ale nagle za którymś razem znalazły się bombonierki.

A pretensje mieli że ciągle mam kupony i zamawiam na jakieś lipne osoby.

Też zakładam, że gdybym reklamował powołując się na to, że uniemożliwili mi tym rabat 2za1, to by przyjęli towar "nie do pary", ale z takimi rzeczami się z grubsza wstrzymuję, aby uniknąć właśnie takiej sytuacji, jaką opisujesz w ostatnim zdaniu ;)

Na wszelki wypadek preferuję, że tak powiem, latać poniżej radaru.
 Profil Relacje PM off  

#528 PostWysłany: 26 Maj 2015 11:44 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Z okazji dnia matki dziś do północy w superkoszyk.pl darmowa dostawa przy mwz 50 pln plus maseczka ziaja i świeczka Nivea w prezencie

KOD:
Kod:
SKDDM2605

#529 PostWysłany: 26 Maj 2015 16:24 
Awatar użytkownika

Loty: 4
Kilometry: 5 374
niebieski
a orientujesz się może, czy można wpisać więcej niż jeden kod/voucher w jednym zamówieniu.
Jakby tą promocję na dzień matki dało się połączyć z 10 zł z newslettera lub voucherem na 50 zł (kosztuje 40) z multibenefitu to by było ciekawie.
z.

ps. niestety infolinia tylko do 16stej.

OK, sam sobie odpowiem, bo ostatecznie doszukałem się tej informacji u nich na stronie:
"W jednym zamówieniu jest możliwość użycia tylko jednego kodu rabatowego. Nie ma możliwości wykorzystania wielu kuponów z różnych akcji promocyjnych w tym samym zamówieniu."

#530 PostWysłany: 27 Maj 2015 06:49 

niebieski
hey, pewnie nie zadziała, ale spróbować warto: eKupon o wartości 30 zł na zakupy za kwotę min. 100 zł. Kod x9av2 należy wpisać podczas składania zamówienia w pole „Posiadasz eKupon?” na stronie płatności, a następnie wcisnąć przycisk „Użyj kodu”. Kod jest jednorazowy, nie może być łączony z innymi eKuponami, ważny przy dostawie lub odbiorze osobistym do 03.06.2015 r. Uwaga! Ten eKupon ważny jest tylko przy zalogowaniu z użyciem adresu email, na który eKupon został wysłany. Więcej szczegółów w Pomocy i Regulaminie. - pierwsza osoba niech da znać innym czy warto próbować? pzdr
 Profil Relacje PM off  

#531 PostWysłany: 27 Maj 2015 10:16 

niebieski
wymaga powiązania z kontem które dostało kod
 Profil Relacje PM off  

#532 PostWysłany: 30 Maj 2015 18:17 

Loty: 2
Kilometry: 4 884
niebieski
Kod na pierwsze zakupy w Tesco - 20 zł, MWZ - 100 zł: v7ox1. Ważny do 30.06.2015.
 Profil Relacje PM off
lahcimmm2 lubi ten post.

#533 PostWysłany: 08 Cze 2015 10:42 

niebieski
działa 20/150 na frisco?
 Profil Relacje PM off  

#534 PostWysłany: 08 Cze 2015 11:01 
Awatar użytkownika

Kilometry: 1 679
niebieski
Pytanie o TESCO - płatność kartą (on-line), odbiór osobisty towaru.
Czy nie będzie problemu z odbiorem zakupów NIE MAJĄC przy sobie tej karty ? :roll:

numer zamówienia oczywiście znany

#535 PostWysłany: 08 Cze 2015 11:29 

rysiekkk napisał(a):
Pytanie o TESCO - płatność kartą (on-line), odbiór osobisty towaru.
Czy nie będzie problemu z odbiorem zakupów NIE MAJĄC przy sobie tej karty ? :roll:

numer zamówienia oczywiście znany

oczywiscie ze nie, po co im karta skoro oplacone jest juz online?
 Profil Relacje PM off  

#536 PostWysłany: 08 Cze 2015 11:42 
Awatar użytkownika

Kilometry: 1 679
niebieski
wolę się upewnić ;)
płatność nie moją kartą więc nie będę jej miał przy odbiorze zamówienia

w mailu takie coś napisali:
Cytuj:
Do odbioru osobistego wymagane są numer zamówienia oraz karta płatnicza lub dokument ze zdjęciem przy płatności on-line

#537 PostWysłany: 09 Cze 2015 09:38 
Awatar użytkownika

Loty: 117
Kilometry: 168 884
srebrny
Supermarket "Piotr i Paweł" oferuje 30zł rabatu na pierwsze zakupy od 80zł i bezpłatną dostawę przy płatności V.me by Visa
Oferta trwa do wyczerpania kwoty przeznaczonej na promocję, nie dłużej niż do 2 lipca 2015r.
https://www.e-piotripawel.pl/start/aktualnosci/id/392
 Profil Relacje PM off  

#538 PostWysłany: 09 Cze 2015 12:10 

oczywiście doładowania i papierosy nie wchodzą w gre ;)

#539 PostWysłany: 09 Cze 2015 12:23 

niebieski
rysiekkk napisał(a):
wolę się upewnić ;)
płatność nie moją kartą więc nie będę jej miał przy odbiorze zamówienia

w mailu takie coś napisali:
Cytuj:
Do odbioru osobistego wymagane są numer zamówienia oraz karta płatnicza lub dokument ze zdjęciem przy płatności on-line

Przy płatności on-line nie trzeba mieć przy sobie karty. Musisz ją mieć przy sobie tylko jeśli zaznaczysz płatność kartą przy odbiorze - ale to oczywiste ;)
 Profil Relacje PM off  

#540 PostWysłany: 09 Cze 2015 12:24 

Loty: 6
Kilometry: 9 049
Ale można połączyć ten kod z chińskimi sosami Blue Dragon z innego watku, bo są dostępne w PiP :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1341 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 68  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość