Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 125 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Wiadomość
#121 PostWysłany: 03 Wrz 2014 13:59 
Awatar użytkownika

Loty: 81
Kilometry: 99 157
niebieski
wrześniowy napisał(a):
Ja również dostałem bonus.

Chciałbym środki przenieść już na inne konto i mam pytanie czy ktoś z Was zrywał już lokatę czy trzymacie na niej pieniądze do końca? I drugie pytanie próbował już ktoś zamknąć rachunek, jeśli tak to w jaki sposób się do tego zabrać?

Ja zerwałam lokatę z tydzień temu, zarobione 50zł + 80zł bonusu :P Rachunek zostawiam, konto jest dobre.

Magiczny Paryż tuż przed świętami 🎄❄️ City break w stolicy Francji za 869 PLN ✨😍 Magiczny Paryż tuż przed świętami 🎄❄️ City break w stolicy Francji za 869 PLN ✨😍
Zimowy relaks na Dżerbie🌴☀️ 4* hotel z all inclusive za 1665 PLN 🍹🍴 Zimowy relaks na Dżerbie🌴☀️ 4* hotel z all inclusive za 1665 PLN 🍹🍴
#122 PostWysłany: 03 Wrz 2014 14:03 
Awatar użytkownika

Cytuj:
Rachunek zostawiam, konto jest dobre.

Też zostawiam, ale chyba nie na długo. BGZ Optima ma moim skromnym zdaniem najlepsze obecnie konto oszczędnościowe w PL i warto w sumie je mieć pod ręką. Problem jest taki, że BGŻ przejmą Francuzi z BNP i pewnie już tak fajnie nie będzie.
 Profil Relacje PM off  

#123 PostWysłany: 03 Wrz 2014 14:13 

poselsuski napisał(a):
Cytuj:
Rachunek zostawiam, konto jest dobre.

Też zostawiam, ale chyba nie na długo. BGZ Optima ma moim skromnym zdaniem najlepsze obecnie konto oszczędnościowe w PL i warto w sumie je mieć pod ręką. Problem jest taki, że BGŻ przejmą Francuzi z BNP i pewnie już tak fajnie nie będzie.

Zostawiając konto, możecie się nie załapać na nowe promocje dla nowych klientów
 Profil Relacje PM off  

#124 PostWysłany: 26 Maj 2015 11:03 
Awatar użytkownika

Loty: 26
Kilometry: 46 405
niebieski
dziś chyba ostatni dzień na wycofanie środków z konta oszczędnościowego, jeżeli bank wznowi atrakcyjne 3% od 28 maja....

#125 PostWysłany: 26 Maj 2015 11:30 
Awatar użytkownika

srebrny
Najlepiej mieć dwa konta na dwóch członków rodziny (np. żona i mąż) i trzymać wszystko na jednym koncie.
Nie musisz wtedy pamiętać, że do jakiegoś dnia trzeba wycofać środki, jak pojawi się nowa promocja dla nowych środków, to przerzucasz je na drugie konto.
My tak właśnie robimy. Polecam takie rozwiązanie.
 Profil Relacje PM off
ziolo1988 lubi ten post.
ziolo1988 uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 125 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości