Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 66 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 30 Kwi 2015 04:18 

niebieski
HIT ! ;) NOWA PULA POKOI za 39 zł :o / pokój ! IBISY BUDGET w Polsce ! tylko LATO ( daty pobytu tylko lipiec-sierpień ) w promocji jest również jeden z najlepiej położonych w Polsce w centrum miasta Ibis Budget Kraków Stare Miasto :) ( przy samym dworcu kraków główny i blisko rynku ) - kto pierwszy ten ..... niektóre weekendy już wyprzedane

oferty wyszukujemy bezpośrednio na stronie - http://WWW.ACCORHOTELS.COM
 Profil Relacje PM off
9 ludzi lubi ten post.
9 ludzi uważa post za pomocny.

Mniej znane Malediwy, czyli Atol Addu 👙🏖️ Loty już od 2390 PLN ✈️🎒🤿 Mniej znane Malediwy, czyli Atol Addu 👙🏖️ Loty już od 2390 PLN ✈️🎒🤿
Maroko od piątku do poniedziałku za 779 PLN 🌤️👣 Loty i noclegi w ⭐⭐⭐⭐ hotelu Maroko od piątku do poniedziałku za 779 PLN 🌤️👣 Loty i noclegi w ⭐⭐⭐⭐ hotelu
#2 PostWysłany: 30 Kwi 2015 14:23 
Awatar użytkownika

niebieski
Coś im się spsuło przy próbie rezerwacji 7-9 sierpnia. Pokazuje 39zł/doba, ale po kliknięciu "sprawdź ceny" już jest 159zł. :<

Bardzo dużo terminów niestety ma 39zł, a potem przeskakuje i tak na 159zł. Albo już wykupione, albo strona im wariuje.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 30 Kwi 2015 14:38 

niebieski
Krupier napisał(a):
Coś im się spsuło przy próbie rezerwacji 7-9 sierpnia. Pokazuje 39zł/doba, ale po kliknięciu "sprawdź ceny" już jest 159zł. :<

Bardzo dużo terminów niestety ma 39zł, a potem przeskakuje i tak na 159zł. Albo już wykupione, albo strona im wariuje.

pulę wrzucili w nocy , były po 2-3 pokoje na daną noc , nie ma się co dziwić że strona wariuje :) ale często jest tak że pokazuje 39 zł i przechodzi się kolejne etap wyskakuje wyższa co oznacza że ktoś kilka sekund wcześniej " chwycił "miejsc :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 30 Kwi 2015 14:39 

Zbanowany
Skorzystaj z innej wyszukiwarki :) polecam explorera :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 30 Kwi 2015 14:46 
Awatar użytkownika

niebieski
W explorerze niestety tak samo jak na Chrome.

Cytuj:
pulę wrzucili w nocy , były po 2-3 pokoje na daną noc , nie ma się co dziwić że strona wariuje :) ale często jest tak że pokazuje 39 zł i przechodzi się kolejne etap wyskakuje wyższa co oznacza że ktoś kilka sekund wcześniej " chwycił "miejsc

To dziwne bo pokazuje sporo terminów za 39zł, niekoniecznie weekend, a mimo to po przejściu nadal jest wyższa cena.

Póki co mam tylko 1 termin gdzie mi pokazuje za 39zł.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 30 Kwi 2015 15:16 

niebieski
Krupier napisał(a):
W explorerze niestety tak samo jak na Chrome.

Cytuj:
pulę wrzucili w nocy , były po 2-3 pokoje na daną noc , nie ma się co dziwić że strona wariuje :) ale często jest tak że pokazuje 39 zł i przechodzi się kolejne etap wyskakuje wyższa co oznacza że ktoś kilka sekund wcześniej " chwycił "miejsc

To dziwne bo pokazuje sporo terminów za 39zł, niekoniecznie weekend, a mimo to po przejściu nadal jest wyższa cena.

Póki co mam tylko 1 termin gdzie mi pokazuje za 39zł.

właściwa cena pokazuje się po kliknięciu / SPRAWDŻ CENĘ / i niestety w przypadku np. Krakowa Stare Miasto zostały pojedyncze noce w środku tygodnia po 39 zł , nie ma znaczenia jaka przeglądarka
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 30 Kwi 2015 16:14 
Awatar użytkownika

niebieski
a jak jest z tym śniadaniami - ktoś kiedyś korzystał z ich promocji i śniadania były obligatoryjne? - dla mnie na rezerwacji punkt: OPCJE: śniadanie znaczy tyle, że jest to opcja czy opcjonalnie, fakultatywnie
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 30 Kwi 2015 16:18 
Awatar użytkownika

Loty: 619
Kilometry: 1 171 067
niebieski
Niestety, ale śniadanie jest dodatkowo płatne za każda osobę. Przerabiałem to w Szczecinie, Toruniu i Krakowie.

#9 PostWysłany: 30 Kwi 2015 16:21 
Awatar użytkownika

niebieski
A odpowiadajac na Twoje pytanie - jest to opcja, ktora MOZNA dokupic. Nie jest obligatoryjne.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 30 Kwi 2015 16:31 
Awatar użytkownika

niebieski
Czarmander napisał(a):
Niestety, ale śniadanie jest dodatkowo płatne za każda osobę. Przerabiałem to w Szczecinie, Toruniu i Krakowie.

Masz rację, jest dodatkowo płatne. Ale nie jest obowiązkowe.

Spałem w Katowicach za 39zł i 49zł, mam rezerwacje na Wrocław. Ani złotówki za śniadanie nie jest dopłacane. Zresztą nawet przy rezerwacji jest wybór opcji z i bez śniadania.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 30 Kwi 2015 16:33 
Awatar użytkownika

niebieski
Śniadanie dla dwóch osób potrafi być droższe niż sam nocleg za 39 zł :p

#12 PostWysłany: 30 Kwi 2015 16:49 
Awatar użytkownika

niebieski
Czarmander napisał(a):

No wiadomo że dodatkowo płatne i nie jest wliczone w cenę noclegu - ale jak ktoś nie chce śniadań to nie musi przecież dokupywać na miejscu
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 30 Kwi 2015 16:56 
Awatar użytkownika

niebieski
Czarmander napisał(a):

Dlatego nigdy nie biorę. W Katowicach obok Budgeta jest Lidl. :P W Szczecinie w miarę blisko jest CH Molo.
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 30 Kwi 2015 17:05 

niebieski
Czarmander napisał(a):

cena 39 zł to PROMOCJA dla 2-3 pokoi ..... , w przypadku IBISA BUDGET Stare Miasto KRAKÓW to już są pojedyncze daty , normalna cena w lipcu i sierpniu za pokój to od 119 zł do 159 zł - dodatkowa ew.. cena śniadań jest stała ok. 20 zł i śniadania w budgetach nie są objęte promocją

więc komu udało się kupić - to zaoszczędził ok 60-75 % :)

dla osób podróżujących pociągiem :) do IBISA BUDGET KRAKÓW STARE MIASTO można wejść praktycznie bezpośrednio z peronu mało osób o tym wiem , po przyjeżdzie wysiadamy na peronie i cofamy się max do tyłu na końcu znajduje się wejście do tunelu , kierujemy się w lewo i wychodzimy prosto do wejścia hotelu :) dojście z peronu do hotelu zajmie nam max. 2 minuty :)
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 30 Kwi 2015 17:33 
Awatar użytkownika

niebieski
Wracając jeszcze do śniadań to jak ktoś może pisać, że musiał obligatoryjnie zamawiać śniadanie? Przecież w potwierdzeniu z promocji z grudnia mam taką rezerwację (nie zaznaczałem śniadań przy zamawianiu) i sekcje twój pobyt:
Całkowita kwota :138 zł

Zatem mój pobyt obejmuje w tym hotelu nocleg bez śniadań (2noce po 69zł każda)

Załączniki:
01.jpg
01.jpg [ 87.83 KiB | Obejrzany 5286 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 30 Kwi 2015 17:34 
Awatar użytkownika

niebieski
Są jeszcze terminy za tą cenę 17-21 sierpnia w Krakowie.
 Profil Relacje PM off
wersus79 uważa post za pomocny.

#17 PostWysłany: 30 Kwi 2015 17:46 
Awatar użytkownika

niebieski
A czy ktoś napisał,że MUSIAŁ obligatoryjnie zamawiać śniadanie?

#18 PostWysłany: 30 Kwi 2015 17:56 
Awatar użytkownika

niebieski
ok, odniosłem się do komentarzy pod art. na stronie głównej ;)
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 01 Maj 2015 15:10 

niebieski
mam nadzieję że udało Wam się złapać na jakieś fajne pokoje za 39 zł ? :) , na te ceny trafiłem przypadkowo bo chciałem sprawdzić w nocy czy pokoje w lipcu i sierpniu w Krakowie są nadal po 159 zł..... :) , wchodzę a tu same 39 zł :):):) koło 4 w nocy już 2 weekendy były sprzedane , tak więc po zakupie też 2 weekendów , wysłałem newsa do F4F, :) ....................... CO MNIE dziwi , że do tej pory nie ma żadnego newslettera / reklamy / baneru z accorhotels że jest ta promocja na LATO 2015 r. pokoi za 39 zł .......................... pozdrawiam i miłego weekendu :)
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 01 Maj 2015 16:44 

niebieski
Baaaadzo się przydała. Koło 10 było jeszcze dużo dostępnych terminów. Od razu odwołałam wakacyjne okołowylotowe inne rezerwacje, dla mojej rodzinki nawet opcja dwóch osobnych pokoi jest dalej o połowę tańsza, niż wszelkie inne rezerwacje. Także 2 noclegi w Warszawie, jeden w Toruniu po drodze nad morze i jeszcze jeden w Krakowie w sierpniu - wielkie dzięki!!!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 66 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości