Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 36 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Kwi 2015 17:09 

Przedstawiam sposob na najtanszy bilet do Multikina.
W celu uzyskania tego biletu nalezy posiadac nastepujace rzeczy:
- opakowania Kinder Bueno,
- karta Payback,
- karta kredytowa Citibank MasterCard World.

Do kina wybieramy sie w czwartek na tzw. bueno czwartki - promocja wazna do 27 sierpnia.
Ilosc biletow w tej promocji na cala Polske jest ograniczona na kazdy czwartek
3 opakowania Kinder Bueno na 1 bilet za 10 zlotych (bez znaczenia czy seans 2D czy 3D, w cenie 10 zlotych jest rowniez wypozyczenie okularow).
Po zarejestrowaniu (zgloszeniu) sie na stronie: http://www.kinderbueno.pl/ otrzymujemy sms-em kod znizkowy (maksymalnie 2 bilety na 1 numer telefonu).

Ponizej sposoby na obnizenie oplat.
1. Payback srednio dwa razy w miesiacu wysyla kupony promocyjne do aktywacji w tym do Multikina. Przewaznie jest to 100 pkt za zakup 1 biletu lub 200 za zakup biletow (ilosc bez znaczenia).
Po aktywowaniu takiego kuponu dostajemy min. 200 dodatkowych punktow, tzn. w przeliczeniu sa to 2 zlote za 2 bilety (+ pare dodatkowych punktow za same zakupy).
2. Placac karta Citibank MasterCard World otrzymujemy znizke 10% za zakupy (tj. 2 zlote za 2 bilety) oraz dodatkowe 2 punkty za zakupy u Partnera, ktorym jest Multikino, za kazde wydane 5 zlotych.

W ten sposob od reki mozna obnizyc cene 1. biletu w czwartek do 9 zlotych (+ dodatkowe 1 zloty extra na karcie Payback) oraz dodatkowe punkty na kartach Payback oraz Citibank MasterCard World.

Ponadto od 27 marca br. do 30 czerwca (maksymlanie do 31 lipca br.) w wybranych Multikinach jest promocja ALL INCLUSIVE
https://multikino.pl/pl/promocje/multik ... -inclusive
Ta promocja laczy sie tylko i wylacznie z promocjami Payback i Citibank MasterCard - takze jest to kolejna mozliwosc obnizenia ceny biletu :D
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Kraj Basków okołoweekendowo za 919 PLN 😍☀️ Bezpośrednio z Warszawy + ⭐⭐⭐ hotel IHG 👏 Kraj Basków okołoweekendowo za 919 PLN 😍☀️ Bezpośrednio z Warszawy + ⭐⭐⭐ hotel IHG 👏
🔥 Wyspy Kanaryjskie TOP 🔥Teneryfa, Gran Canaria i Lanzarote w jednej podróży za 569 PLN❗ 🔥 Wyspy Kanaryjskie TOP 🔥Teneryfa, Gran Canaria i Lanzarote w jednej podróży za 569 PLN❗
#2 PostWysłany: 09 Kwi 2015 17:56 
Awatar użytkownika

niebieski
Podoba mi się takie łączenie rabatówi promocji, sam korzystam często z rabatu + punkty payback + cashback za płatność kartą kredytową. Niedawno na stacjach BP można było mieć łącznie około 30% rabatu w określonych przypadkach.

Myślałem, że niewielu jest takich jak ja a tu chyba jednak trochę więcej ;)

#3 PostWysłany: 09 Kwi 2015 18:58 
Awatar użytkownika

niebieski
Poczekajcie na te promocję V.me z osobnego tematu. Jej start został przesunięty. Wtedy można będzie bilety kupić za 50%. Na 2D ulgowe są za 17 zl. Podzielić przez pół= 8.50 zl. Nikt przecież i tak legitymacji nie sprawdza ;)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 11 Kwi 2015 01:09 

iwan-82 napisał(a):
Nikt przecież i tak legitymacji nie sprawdza ;)

To zależy.. np u mnie W Cinema City, Multikino Warszawa sprawdzają ;/

#5 PostWysłany: 15 Lis 2016 21:27 

złoty
Strona promocji:
http://mastercard.pl/promocja-multikino.html
Regulamin:
http://mastercard.pl/_assets/multikino/ ... -bilet.pdf
Lista kin:
http://mastercard.pl/_assets/multikino/ ... tikino.pdf

Załączniki:
Multikino.png
Multikino.png [ 313.84 KiB | Obejrzany 6564 razy ]

Ostatnio edytowany przez krasnal, 09 Gru 2016 11:35, edytowano w sumie 1 raz
Temat zbiorczy
 Profil Relacje PM off
6 ludzi lubi ten post.
7 ludzi uważa post za pomocny.

#6 PostWysłany: 15 Lis 2016 22:07 

Loty: 20
Kilometry: 15 182
niebieski
A na jakiej zasadzie konkretnie to działa? Jeśli kupię ulgowy to drugi ulgowy też gratis, czy promocja obowiązuje tylko na bilety normalne, tak jak jest w promocji Orange?

#7 PostWysłany: 16 Lis 2016 00:30 

W regulaminie nic o tym nie ma, więc wyglada na to, że jak kupisz taszy ulgowy to powinieneś dostać drugi, darmowy.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 16 Lis 2016 00:35 

Pewnie dają taki sam typ biletu który się zakupi. Bilet się dostaje po 15 minutach max gdy się zakupi online lub Przy zakupie w kasie kupując trzeba zgłosić chęć udziału w promocji i otrzymać drugi bilet płacąc Oczywiście Mastercard np. Zakupić trzeba w piątek, sobotę, niedzielę ofc.

Nawet dobra oferta na weekend bo ceny wahają się od 28 do 33 zł / szt. Kody pewnie tańsze po ok 20 zł.

#9 PostWysłany: 16 Lis 2016 15:09 

złoty
@‌luka89waw‌ @‌Aero‌ @‌mussten‌
Znalazłem odpowiedz dotyczącą tej sytuacji.
Cytuj:
Tomaszu, voucher przekazywany jest do każdego biletu zakupionego kartą Mastercard lub Maestro (niezależnie czy był to bilet ulgowy czy normalny). Voucher można wymienić zarówno na bilet normalny jak i ulgowy na film 2D w sieci kin Multikino z aktualnego repertuaru kina, w jednym z siedmiu dni tygodnia, w terminie najpóźniej do dnia 31 stycznia 2017 r (ważność vouchera)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#10 PostWysłany: 16 Lis 2016 23:38 

niebieski
ok ale płatność jak ? bo jedni piszą że przez android pay a drudzy że kartą. Moje pytanie jest takie:
Czy mogę normalnie zapłacić kartą - bez zadnego Android pay ?czy muszę to mieć aktywne czy włączone ?
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 16 Lis 2016 23:52 
Awatar użytkownika

Loty: 104
Kilometry: 466 167
niebieski
Transakcje zakupu biletu do Kina, powinny być dokonane w Okresie Promocji tj. w piątek, sobotę
lub niedzielę przypadające w terminie od dnia 02 grudnia do dnia 31 grudnia 2016 r. Transakcje
zakupu mogą obejmować dowolnie wybrany bilet do Kina
Uczestnicy Promocji, którzy w Okresie Promocji nabyli przy użyciu kart Mastercard lub Maestro
bilet do Kina zgodnie z Regulaminem Sprzedaży Online otrzymają Bilet Promocyjny w postaci Kodu
określonego w Załączniku nr 1 do Regulaminu Kina, który zostanie wysłany do Uczestnika w
postaci sms/e-maila w terminie do 15 minut od chwili dokonania transakcji nabycia biletu.
Europa /USA /Kanada /Dominikana /Martynika /Gwadelupa/ St.Lucia /Barbados /Brazylia /Argentyna /Chile /Urugwaj /Egipt /Izrael /ZEA /Dubai /Katar /Etiopia /RPA /Suazi /Tanzania /Singapur /Tajlandia /Indonezja /Filipiny /Australia /Nowa Zelandia /Fidżi /Hawaje /Korea /Japonia
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 16 Lis 2016 23:55 

złoty
Normalna płatność kartą, żadnymi aplikacjami. W regulaminie jest wyraźnie napisane:
Cytuj:
3.2. Uczestnicy Promocji, którzy w Okresie Promocji nabyli przy użyciu kart Mastercard lub Maestro
bilet do Kina zgodnie z Regulaminem Sprzedaży Online otrzymają Bilet Promocyjny...

Kolega wyżej był szybszy.
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 17 Lis 2016 02:06 

INFO

Cytuj:
Powiązana promocja w/w ze startem Android Pay z dniem 17/11. O to szczegóły peppersów :)

startuje android pay w Polsce.
Na razie dla klientów:
Alior Bank;
Bank Zachodni WBK;
T-Mobile Usługi Bankowe
wkrótce MBank
Mastercard we współpracy z siecią Multikino przygotował specjalną
promocję. Kinoman, który od piątku do niedzieli zapłaci kartą
Mastercard poprzez Android Pay za bilet do kina na dowolny seans,
otrzyma drugi bilet gratis i voucher na dużą porcję popcornu" -
obiecuje firma w materiałach promocyjnych. Akcja rozpoczyna się 2
grudnia i potrwa do końca roku.
W promocji biorą udział wszystkie kina
sieci Multikino w Polsce (33 placówki).

Czyli w skrócie: Konto w w/w banku, karta mastercard, kupujecie bilet telefonem za pomocą Android Pay i dostajecie drugi bilet gratis oraz voucher na dużą porcję popcornu.

Szczegóły startu Android Pay: http://www.spidersweb.pl/2016/11/androi ... banki.html

#14 PostWysłany: 02 Gru 2016 19:16 

Loty: 10
Kilometry: 5 872
Przypominam, to już od dzisiaj.
 Profil Relacje PM off
luka89waw lubi ten post.

#15 PostWysłany: 09 Gru 2016 11:05 
Awatar użytkownika

Loty: 225
Kilometry: 260 138
niebieski
Kupując dziś bilety na najbliszą sobotę lub niedzielę dzięki połączeniu promocji MasterCard i Święto kina w Multikinie mamy dwa bilety za 12 PLN. Ponieważ testowałem zakup on-line dochodzi opłata za zakup 1 PLN. Vouchery po chwili w skrzynce.
ane.wald lubi ten post.
5 ludzi uważa post za pomocny.

#16 PostWysłany: 09 Gru 2016 11:08 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
niebieski
Kupowałem gotówką bilety w Złotych Tarasach i kasjer najwidoczniej wprowadził mnie w błąd, mówiąc że promocje się nie łączą.
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 09 Gru 2016 11:11 
Awatar użytkownika

niebieski
Może do sieci sprzedaży dali jakieś wytyczne, a zapomnieli domknąć kanał on-line.
A jak jest naprawdę to nie powiem, bo nie analizowałem regulaminów, stwierdziłem że bilet za 13 PLN sam w sobie jest dobrą opcją, voucher traktowałem jako potencjalny bonus.

#18 PostWysłany: 09 Gru 2016 11:13 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
niebieski
Voucher jest bodajże do 31.01, więc opcja dobra ;)
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 09 Gru 2016 12:12 
Awatar użytkownika

niebieski
Aron napisał(a):
Może do sieci sprzedaży dali jakieś wytyczne, a zapomnieli domknąć kanał on-line.
A jak jest naprawdę to nie powiem, bo nie analizowałem regulaminów, stwierdziłem że bilet za 13 PLN sam w sobie jest dobrą opcją, voucher traktowałem jako potencjalny bonus.

Dostalem PW, ze nie doszedl voucher, moze zaczeli cos grzebac, wiec sugeruje kupowac jak i tak chcemy wybrac sie do kina... Cena 13 pln tez nie jest zla ;)

#20 PostWysłany: 09 Gru 2016 12:23 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Po prawie godzinie przyszly vouchery mailem a potwierdzenia rezerwacji nadal nie ma :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 36 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości