Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 72 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 02 Kwi 2015 15:32 

dobra o dziwo i mój już dotarł ;)
wygląda naprawdę w porządku i działa całkiem stabilnie, jednak możliwość posiadania windowsa vs androida daje mi w tym przypadku jakąś satysfakcję.
mam tylko dwa pytania to tu obecnych:
1. Jak połączyć najprościej tablet z windowsem np. poprzez USB aby coś zgrać (wybaczcie ale na co dzień nie korzystam z platformy z win stąd mój brak wiedzy na ten temat a jako magazyn danych go nie wykrywa)
2. w jaki sposób uzyskać dodatkową przestrzeń na one drive ? automatycznie mi nie przydzieliło..

W😍W❗ Sycylia bezpośrednio za 152 PLN 🔥☀️ W😍W❗ Sycylia bezpośrednio za 152 PLN 🔥☀️
Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️ Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️
#62 PostWysłany: 02 Kwi 2015 15:56 
Awatar użytkownika

niebieski
lucasn napisał(a):
1. Jak połączyć najprościej tablet z windowsem np. poprzez USB aby coś zgrać (wybaczcie ale na co dzień nie korzystam z platformy z win stąd mój brak wiedzy na ten temat a jako magazyn danych go nie wykrywa)

Nie wykrywa jako magazyn danych, bo masz w środku W8.1 i to czyni go zwykłym komputerem. Więc jeżeli chcesz coś przenieść na tablet z innego kompa, to albo przez pendriva, albo łączysz je jak dwa komputery (kabel, BT, ...)
lucasn uważa post za pomocny.

#63 PostWysłany: 02 Kwi 2015 16:04 

właśnie tego się obawiałem, ale cóż zostaje rotować kartą w takim razie do przenoszenia danych,
BTW. co do punktu drugiego to już widzę że 1 TB onedrive jest przydzielony do pakietu office 365, więc doda się po jego aktywacji.
Dzięki

Ostatnio edytowany przez Zeus, 02 Kwi 2015 16:05, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#64 PostWysłany: 02 Kwi 2015 19:47 

platynowy
Mój też dotarł i chyba jest zepsuty. Na ekranie prawie nic nie widać, wszystko zamazane, zacieniowane, próby rozjaśnienia ekranu nie dają efektu. Gdzie mogę szukać pomocy technicznej? Strony MS i HP to jakaś totalna porażka pod tym względem... :roll:

#65 PostWysłany: 04 Kwi 2015 12:50 

Również dostałem. Jak za taką cenę świetny ekran, nie widać pikselozy, w porównaniu do iPada Mini 1gen. moim zdaniem wyświetlacz lepszy. Szybkość działaia też ok. Mimo to pobawiłem się 2h i jakoś nie widzę zastosowania dla mnie :). Jakby ktoś się nie załapał i chciał odkupić to atakować na PW, chętnie oddam. Myślałem też nad zwrotem (jest na to 14dni), ale nie doczytałem się o kosztach przesyłki zwrotnej, czy idzie to na koszt Microsoft czy mój. Ktoś ma wiedzę na ten temat? Bo płacić za UPS do UK to średni deal :).

EDIT. Tablet okazał się fajniejszy niż się spodziewałem więc jednak go sobie zostawiam ;).

-- 04 Kwi 2015 20:39 --

mucha napisał(a):
Mój też dotarł i chyba jest zepsuty. Na ekranie prawie nic nie widać, wszystko zamazane, zacieniowane, próby rozjaśnienia ekranu nie dają efektu. Gdzie mogę szukać pomocy technicznej? Strony MS i HP to jakaś totalna porażka pod tym względem... :roll:

Odeślij korzystając z 14dniowego prawa do zwrotu. Ewentualnie spróbuj zadzwonić na PL infolinię Microsoftu. Daj znać jak poszło :)!
 Profil Relacje PM off  

#66 PostWysłany: 05 Kwi 2015 13:02 

W Czwartek doszedł do mnie tablet, wszystko fajnie aż do wczoraj na ekranie pojawiło się okienko odnośnie gwarancji, przedłużenia. I widnieje data 2015-12-09 jako koniec okresu gwarancyjnego. Potwierdziłem tą datę na stronie HP. WTF? czy gwarancja nie powinna wynosić 1 roku ?. Tak na marginesie dostaliście fak vat zakupu, bądź jakiś inny dowód zakupu?, bo ja nic nie dostałem razem z tabletem.
 Profil Relacje PM off  

#67 PostWysłany: 05 Kwi 2015 14:17 

platynowy
CaptainKiwi napisał(a):
Odeślij korzystając z 14dniowego prawa do zwrotu. Ewentualnie spróbuj zadzwonić na PL infolinię Microsoftu. Daj znać jak poszło :)!

Infolinia HP PL: nie ma tego modelu na rynku polskim i raczej nie będziemy mogli pomóc, ale sprawdzimy i damy znać
Infolinia HP UK: oczywiście żaden problem, przyślemy za kilka dni nowy tablet i kurier za jednym zamachem odbierze zepsuty (niestety tylko z adresu w UK...)

Także zgłosiłem zwrot w Microsoft, przysłali na maila naklejkę na paczkę UPS (opłacona przez nich). Produkt jest "out of stock" i obiecali zadzwonić jak znowu będzie (obiecali też sprzedać w cenie 49,99 GBP).
2 ludzi lubi ten post.

#68 PostWysłany: 08 Kwi 2015 15:38 

yakuza916 napisał(a):
W Czwartek doszedł do mnie tablet, wszystko fajnie aż do wczoraj na ekranie pojawiło się okienko odnośnie gwarancji, przedłużenia. I widnieje data 2015-12-09 jako koniec okresu gwarancyjnego. Potwierdziłem tą datę na stronie HP. WTF? czy gwarancja nie powinna wynosić 1 roku ?. Tak na marginesie dostaliście fak vat zakupu, bądź jakiś inny dowód zakupu?, bo ja nic nie dostałem razem z tabletem.

Dowod zakupu jest dostepny na stronie po zalogowaniu.
 Profil Relacje PM off  

#69 PostWysłany: 09 Kwi 2015 19:54 

Mogę prosić o podpowiedź w którym miejscu po zalogowaniu się na stronię Microsoft jest dostęp do fak vat, nie mogę się dopatrzyć.
 Profil Relacje PM off  

#70 PostWysłany: 14 Kwi 2015 09:10 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Kolejny kod, tym razem na francuską wersję strony Microsoftu: EXCLUMAREDUC
Cena po rabacie to 79€ (ok. 320 zł).

http://www.microsoftstore.com/store/msf ... .308686100
 Profil Relacje PM off  

#71 PostWysłany: 14 Kwi 2015 09:36 

Czy transport do Polski jest darmowy?
 Profil Relacje PM off  

#72 PostWysłany: 14 Kwi 2015 10:13 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Tak darmowy.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 72 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość