Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 72 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 28 Mar 2015 18:01 

No to po promocji, kodu juz nie ma użyć do czego...
 Profil Relacje PM off  

W😍W❗ Sycylia bezpośrednio za 152 PLN 🔥☀️ W😍W❗ Sycylia bezpośrednio za 152 PLN 🔥☀️
Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️ Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️
#42 PostWysłany: 28 Mar 2015 18:16 

niebieski
Ja w dalszym ciągu mogę kupić 5 tych urządzeń bo miałem je wcześniej w koszyku. Czy ktoś zainteresowany 49 GBP?
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 28 Mar 2015 19:09 
Awatar użytkownika

Loty: 67
Kilometry: 146 355
srebrny
Ależ panowie. Ja Wam naprawdę niczego więcej niż recenzje na YT raczej nie powiem. Tablet jest sensownej jakości, działa tak jak powinien, i tyle - za taką cenę szału nie ma, ale jest zrobiony porządnie, responsywny, działa szybko i bezproblemowo. Do wzięcia w prodróż zamiast laptopa na pewno się przyda. Ma oczywiście pewne ograniczenia wynikające z win 8 i jednym będzie to przeszkadzać, a innym będzie wręcz na rękę. Przesiadka z Androida czy iOS na win8 może być średnio przyjemna, jeśli ktoś nie używa takich zabawek zbyt często. Ale jeśli ktoś i tak, jak ja, planował pobawić się sprzętem na tym systemie, to za tą kasę lepszej opcji raczej się nie znajdzie - ot nawet żeby dzieciakom dać do macania i pogrania w coś. A jeśli się komuś nie sprawdzi - allegro przyjmie każdą ilość i stratni raczej nie będziecie.
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 28 Mar 2015 19:46 
Awatar użytkownika

Loty: 251
Kilometry: 475 688
niebieski
tomasz.tomczuk napisał(a):
Ja w dalszym ciągu mogę kupić 5 tych urządzeń bo miałem je wcześniej w koszyku. Czy ktoś zainteresowany 49 GBP?

Ja również mam sztukę w koszyku, ale niestety zniknął kod, mimo że był wpisany wcześniej.. :)

#45 PostWysłany: 28 Mar 2015 20:28 
Awatar użytkownika

srebrny
tomasz.tomczuk napisał(a):

5 sztuk w koszyku nic nie da. Przy płatności wysypie się i tak.
Gaszpar lubi ten post.

#46 PostWysłany: 28 Mar 2015 20:37 

ale za to te 5 sztuk w koszyku pokazuje podejście użytkowników do takich promo...
w sumie to mógł kupić 100 sztuk, racja, czepiam się
z biletami po 1e wielu robi to samo, pożałowania godne
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 28 Mar 2015 20:41 

niebieski
drop napisał(a):
ale za to te 5 sztuk w koszyku pokazuje podejście użytkowników do takich promo...
w sumie to mógł kupić 100 sztuk, racja, czepiam się
z biletami po 1e wielu robi to samo, pożałowania godne

Bardzo proszę od samego początku śledzić wątek. Jak wspomniałem na początku jeżeli ktoś chciał to mogłem zamówić za niego. Więc bardzo proszę o wstrzymanie się z komentarzami podobnymi.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.
drop uważa post za pomocny.

#48 PostWysłany: 28 Mar 2015 20:50 

nie opowiadaj głupot!
jeśli wrzuciłeś 5 szt. do koszyka to być może "zabrałeś" (ściągnąłeś ze stanu) tym, którzy chcieli kupić
nie wiem po co robisz takie manewry?
 Profil Relacje PM off  

#49 PostWysłany: 28 Mar 2015 20:57 

niebieski
drop napisał(a):
nie opowiadaj głupot!
jeśli wrzuciłeś 5 szt. do koszyka to być może "zabrałeś" (ściągnąłeś ze stanu) tym, którzy chcieli kupić
nie wiem po co robisz takie manewry?

Manewry to prowadzą Rosjanie na Ukrainie :lol: włożenie do koszyka produktu 5 dni temu, a potem zalogowanie się do konta po upływie tego czasu to nic innego jak zapisanie zamówienia w cookies. Dopiero po wybraniu checkout & orded blokujesz produkt na np. okres 30 minut.
 Profil Relacje PM off
drop lubi ten post.

#50 PostWysłany: 28 Mar 2015 21:08 

nie wiem po co cytujesz za każdym razem mój post skoro odpowiadasz bezpośrednio pod nim
widzę natomiast, że ani Gaszpar ani szymonpoznan którzy tak chętnie polubili Twój post na to nie reagują
czyżby nie jest to juz zabronione?

a do meritum: jeśli tak świetnie sie orientujesz, że blokada trwa jedynie 30 minut to PO Co po 5 dniach podbijasz swój post, że masz 5 urządzeń w koszyku?
ani to ma sens ani to logiczne...
 Profil Relacje PM off  

#51 PostWysłany: 28 Mar 2015 21:13 

niebieski
Niestety po wybraniu checkout & orded nie da się zamówić:D nie edytowałem post-u.
 Profil Relacje PM off
drop lubi ten post.

#52 PostWysłany: 28 Mar 2015 21:14 
Awatar użytkownika

srebrny
Szymon reaguje, drop otrzymujesz ostrzeżenie za niepotrzebne zaostrzanie dyskusji. W tym wypadku Tomek ma 100% racji co wytłumaczył Ci w pierwszej swojej odpowiedzi, a ty nadal ciągniesz temat nie mając racji. Promocja zakończona więc temat zamykam, żeby unikać takich wypowiedzi. Gdyby coś się zmieniło (tablety wrócą do sprzedaży) proszę o info na PW a otworzę.
drop lubi ten post.

#53 PostWysłany: 01 Kwi 2015 12:42 

niebieski
Dzisiaj otrzymałem info że tablet został wysłany, sprawdziłem numer przewozowy i okazało się, że został wysłany 5 dni temu i jest w Rzeszowie. Także na Wielkanoc będzie ;)
 Profil Relacje PM off  

#54 PostWysłany: 01 Kwi 2015 13:02 

tia mój też został wysłany kilka dni temu i przeszedł już całkiem okazałą ścieżkę, z UK do GER tam już między miastami zdążył się przemieścić. Patrząc na ilość punktów pośrednich na święta chyba jednak nie dotrze skoro jeszcze nie przekroczył granic polski ;)

#55 PostWysłany: 01 Kwi 2015 13:58 

Dotarł dzisiaj do mnie tablet. W paczce nie znalazłem nigdzie "cd-key" do Offica, ani Windows 8.1. Zauważyłem też, że Tablet nie łączy się z sieciami WiFi na kanale 12-13.
 Profil Relacje PM off  

#56 PostWysłany: 01 Kwi 2015 14:01 
Awatar użytkownika

Loty: 67
Kilometry: 146 355
srebrny
Łączeność z wifi jest globalnym problemem win8 - wujek google ma kilka sensownych rozwiązań, poczytaj. U mnie też się durne rzeczy działy w pracy, ale w domu na wifi śmiga bez problemu.

Instalka office'a jest pobierana ze strony MS po zalogowaniu.
 Profil Relacje PM off  

#57 PostWysłany: 01 Kwi 2015 14:35 

Wujek google, mówi, że musiałbym zmienić kanał mojego routera na niższy. Średnio mi się to widzi, bo mieszkam w dużym zagęszczeniu sieci WiFi i wszyscy pozajmowali te standardowe niskie zakresy, przez co nawzajem się zakłócają. Najlepszą dla mnie opcją są te wyższe kanały. Tablet teraz pewnie sprzedam na Allegro.
 Profil Relacje PM off  

#58 PostWysłany: 01 Kwi 2015 14:41 
Awatar użytkownika

niebieski
ElektrodaBIS napisał(a):
Wujek google, mówi, że musiałbym zmienić kanał mojego routera na niższy. Średnio mi się to widzi, bo mieszkam w dużym zagęszczeniu sieci WiFi i wszyscy pozajmowali te standardowe niskie zakresy, przez co nawzajem się zakłócają. Najlepszą dla mnie opcją są te wyższe kanały. Tablet teraz pewnie sprzedam na Allegro.

Możesz też zaproponować odsprzedanie go po cenie zakupu któremuś z forumowiczów, podejrzewam że znajdą się jacyś chętni, a to na pewno miły gest względem społeczności, dzięki której zapewne dowiedziałeś się o tej promocji.
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

#59 PostWysłany: 01 Kwi 2015 20:05 
Awatar użytkownika

Loty: 162
Kilometry: 303 939
Mój tuż po pierwszym starcie wpadł w boot loop, w takim przypadku trzeba rozładować dziada do zera. Wchodzimy do menu serwisowego (vol down + power), a następnie:

Menu F2 System Diagnostics => System Tests => Extensive Test => Loop until error.

Dodatkowo w tym modelu tzn. HP Stream 7 5701na otrzymujemy:

HP Connected Photo: All your memories. All in sync. All in one place.
HP Connected Music: All the music you own, all the music you stream, all in one place.
Dropbox: Get 25GB of free online storage for six months with Dropbox.
Skype: Stay in touch with friends and family with 60 minutes of Skype each month. - wrzuciło abonament na 1 rok - OK.

Office 365 Personal included: Keep up with business anywhere with a one-year subscription included. - działa na 1 rok - OK.
OneDrive: Get 1TB of Microsoft OneDrive so you can store all you want for a year. - dorzuciło 1TB - OK
 Profil Relacje PM off  

#60 PostWysłany: 02 Kwi 2015 14:35 
Awatar użytkownika

Niewiele drożej (79 EUR) jest w Niemczech.

Też trzeba użyć kodu rabatowego - HPFLASH79
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 72 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości