Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Ryanair w Google Play:
https://play.google.com/store/apps/deta ... ghts&hl=pl
Ryanair w App Store (iOS):
https://itunes.apple.com/al/app/ryanair ... 70602?mt=8

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 152 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 12 Lis 2014 22:31 
Awatar użytkownika

DenisP napisał(a):
Wiecie może czy będzie apka dostosowana do starszych wersji Androida czy muszę zaktualizować tel ?

Szczerze nie liczyłbym na to. Obecna aplikacja na działa od wersji Androida 4.0. Według danych Googla, urządzeń z niższą wersją jest ok. 10% przy czym, co zrozumiałem ta liczba ciągle maleje. Jeżeli zatem od początku nie wspierają starszych wersji, to jest wątpliwe żeby opłacało im się wracać do nich.
 Profil Relacje PM off  

🔥SUPERCENA🔥 Loty na przedłużony weekend do Włoch od 184 PLN 😱🇮🇹 🔥SUPERCENA🔥 Loty na przedłużony weekend do Włoch od 184 PLN 😱🇮🇹
Sardynia z weekendem za 819 PLN 🏝️ ✈️ City break z lotami i noclegiem Sardynia z weekendem za 819 PLN 🏝️ ✈️ City break z lotami i noclegiem
#22 PostWysłany: 12 Sty 2015 18:48 

niebieski
Czy aplikacja może wyświetlać więcej niż jedną kartę pokładową w tym samym czasie? Odprawiłem się online na dwie rezerwacje RT kupione przez pośrednika, dodałem je do mojego konta w aplikacji, ale wyświetla mi tylko boarding pass na pierwszy lot.
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 12 Sty 2015 18:57 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
srebrny
A wszedłeś w boarding pass czy w check-in?
W check-in powinno być widoczne czy jesteś odprawiony, jeżeli masz zielone ptaszki to wejdź jeszcze raz w rezerwację i "odzyskaj".

Czasami pomaga ubicie aplikacji i jeszcze raz uruchomić.

Ogólnie można mieć wiele kart pokładowych, w tamtym tygodniu leciałem z 8 osobami na jednej komórce :D
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
hank uważa post za pomocny.

#24 PostWysłany: 12 Sty 2015 23:45 

Trzeba mieć dostęp do internetu? Czy można sobie spokojnie zapisać w apce i przy odprawie pokazać offline?
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 12 Sty 2015 23:55 
Awatar użytkownika

srebrny
Teoretycznie działa potem offline, ale potrafi się wykrzaczyć i boarding pass znikają (słownie raz tak miałem) i potrzeba znowu internetu do pobrania.

Aplikacja nie jest arcydziełem, ale działa.

Polecam robić screeny i zapisywać w galerii.
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 13 Sty 2015 00:00 

Nie wiecie czegos o wersji na Windows Phone'a 8.1? Co raz więcej osób posiada smartfony z tym systemem...
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 13 Sty 2015 00:15 
Awatar użytkownika

Loty: 116
Kilometry: 149 975
srebrny
Na iOS można zapisać do Passbooka czyli full offline.
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 13 Sty 2015 00:22 
Awatar użytkownika

patryk.stelmach napisał(a):
Nie wiecie czegos o wersji na Windows Phone'a 8.1? Co raz więcej osób posiada smartfony z tym systemem...

Podobno pracują nad nią i niedługo będzie dostępna. Tak przynajmniej głosił komunikat z września 2014 :)
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 13 Sty 2015 00:27 

niebieski
Windows 8.1 co raz więcej? Chyba w PL. Każda firma komunikuj "pracujemy nad aplikacją na Windows Phone". A prawda jest taka, że czekają czy zwiększy się udział tych urządzeń.
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 13 Sty 2015 02:10 
Awatar użytkownika

Faktem jest, że na światowym rynku systemów mobilnych Windows ma jakieś 8-9% udziałów, więc dla większości firm nie są priorytetem. Obecnie w Ryanair widać pewien pewien trend na zmiany, wyjście do klienta, więc może i aplikacja na Windowsa się pojawi. Szczególnie, że potrząc na Europe Środkową i Wschodnią to w wielu krajach jest to drugi co do popularności system (IPhone za drogie dla nas jest :( )
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 26 Mar 2015 13:08 

Witam mam kupione bilety na majorkę na sierpień z Belgii. Lecimy z dzieckiem próbuje dokupić bagaż rejestrowany na dziecko przez aplikację pokazuje mi cenę 12.50 euro za odcinek i waga 15kg. Nie wiem czy to błąd aplikacji czy przez nią jest taniej niż przez stronę www. Nie mogę zapłacić zawsze aplikacja mi się wiesza niezależnie komu bym przydzielił bagaż. Podzielcie się swoimi spostrzeżeniami co do aplikacji?? Czy udaje wam się zarezerwować bilet? Dokupić bagaż itd itp. Mi na razie udaje się przez nią co najwyżej wyszukać loty
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 26 Mar 2015 13:12 
Awatar użytkownika

HON fly4free
ja kiedys chcialem dokupic bagaz poprzez

https://m.ryanair.com/
uzytkownik: mobileanonymous
haslo: w5ce!ArA

efekt zablokowana rezerwacja i odkrecanie przez infolinie
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 26 Mar 2015 15:31 
Awatar użytkownika

Loty: 217
Kilometry: 450 288
niebieski
kronos85 napisał(a):
Witam mam kupione bilety na majorkę na sierpień z Belgii. Lecimy z dzieckiem próbuje dokupić bagaż rejestrowany na dziecko przez aplikację pokazuje mi cenę 12.50 euro za odcinek i waga 15kg. Nie wiem czy to błąd aplikacji czy przez nią jest taniej niż przez stronę www. Nie mogę zapłacić zawsze aplikacja mi się wiesza niezależnie komu bym przydzielił bagaż. Podzielcie się swoimi spostrzeżeniami co do aplikacji?? Czy udaje wam się zarezerwować bilet? Dokupić bagaż itd itp. Mi na razie udaje się przez nią co najwyżej wyszukać loty

Jesli chcesz dodac bagaz do rezerwacji, przez apke jest 5 euro taniej . jesli masz problemy z aplikacja wstrzymaj sie ,dzisaj lub jutro ma wyjsc zaktualizowana wersja ( na iphonie juz jest - dziala mega szybko i plynnie. )

#34 PostWysłany: 26 Mar 2015 18:58 

złoty
kronos85 napisał(a):

Jesli kupujesz jeden bagaż to kup na dziecko. Jest tańszy niż dla dorosłego.
Kasim uważa post za pomocny.

#35 PostWysłany: 26 Mar 2015 21:15 

Witam pobrałem aktualizacje aplikacji do wersji 3.0 i Nie widzę możliwości dokupienia bagażu, ubezpieczenia itd. Czyżby zrezygnowali z tej opcji ? Albo nie mogę wyszukać ktoś może sprawdzić czy to działa ?
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 26 Mar 2015 21:29 
Awatar użytkownika

srebrny
Nie wiem na jaki system masz aplkację, ale na iOS pojawiają się te usługi w 3 etapie rezerwacji.
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 26 Mar 2015 21:48 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Chodzi zapewne o to, że gdy już masz rezerwację i chcesz dokupić bagaż, to teraz nie widać takiej opcji. Może będzie dostępna podczas odprawy online?
Niestety nie ma już możliwości zalogowania się do My Ryanair, a tym samym zobaczenia wszystkich swoich rezerwacji z poziomu aplikacji :(
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 26 Mar 2015 22:05 
Awatar użytkownika

srebrny
Dzięki skrzat, teraz wiem, żeby nic nie aktualizować, a bagaż na lot pod koniec czerwca mogę dokupić ;)
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 27 Mar 2015 21:58 

Loty: 2
Kilometry: 8 820
Chciałam pobrać aplikację na smarfona i napisało mi, ze aplikacja niedostępna dla naszego kraju. Użyłam linku ze strony ryanair. Jak mam pobrać właściwą stronę do check in na smartfona?
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 30 Mar 2015 13:03 
Awatar użytkownika

Loty: 36
Kilometry: 32 327
Czy ktoś wie co z aplikacją na androida?
W sklepie google play z poziomu telefonu w ogóle nie wyszukuje aplikacji oficjalnej Ryan'a, a używając linku na stronie przewoźnika wyskakuje komunikat, że nie mam urządzenia, na którym można zainstalować aplikację.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 152 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości