Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Japonia czerwiec.
#1 PostWysłany: 15 Mar 2015 00:41 

Witam.

Ktoś chętny polecieć do Japonii gdzieś w czerwcu?
Mieszkam niedaleko Katowic, ale wylot by musiał być z Warszawy, bo bilety o wiele tańsze.
Na ten moment widze gdzieś po 1600zł.

Nigdy nie byłem jeszcze tak daleko, ale bardzo mnie interesuje Japonia i chetnie bym odwiedzil ten kraj.

Jak teraz patrze na bilety z warszawy w czerwcu to da sie bilety do 1700zł wyrwać.

Jest ktoś chętny?:>
 Profil Relacje PM off  

Zobacz rajską część Indii 😍 Wycieczka do Goa za 2721 PLN 🌴 Loty z bagażem + 11 nocy w 4* hotelu 🇮🇳 Zobacz rajską część Indii 😍 Wycieczka do Goa za 2721 PLN 🌴 Loty z bagażem + 11 nocy w 4* hotelu 🇮🇳
Warto 🔥 City break w Atenach za 398 PLN 😎 Loty + hotel z widokiem na Akropol 😍 Warto 🔥 City break w Atenach za 398 PLN 😎 Loty + hotel z widokiem na Akropol 😍
 Temat postu: Re: Japonia czerwiec.
#2 PostWysłany: 22 Mar 2015 02:33 

Mam w planach znowu pojechać gdzieś daleko, ale nie mogę się zdecydować gdzie ;). Japonia jest jedną z opcji :). Ale wolałbym jechać gdzieś w okolicach sierpnia.

Możesz podać trochę więcej szczegółów:

- Na jak długo chcesz jechać?
- Jaki masz budżet?
- Co chcesz zobaczyć?
- Ile masz lat?
- Jaki jest Twój poziom języka (angielskiego)?

Mam znajomą w Tokio, która pewnie bez problemu pokazałaby miasto.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 22 Mar 2015 05:42 

erykb napisał(a):
Ale wolałbym jechać gdzieś w okolicach sierpnia.

Chyba najgorszy okres na wizytę w Japonii, czerwiec zresztą już też robi się mało znosny. Albo jeszcze w maju zaplanujcie podróż, albo wstrzymajcie się do drugiej połowy wrzesnia/października.

Cytuj:
- Jaki jest Twój poziom języka (angielskiego)?

Akurat przy wizycie w Japonii to żaden atut, bo ze świeca szukac kogoś kto zna choćby podstawowy angielski. Tutaj nikt prawie nie zna zadnego jezyka oprócz japońskiego.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 02 Kwi 2015 14:05 

Sorki nie zaglądałem tutaj.

Przemyślałem sprawe i poszperałem, dostałem jedna wiadomość i czerwiec to faktycznie niezbyt dobry moment na wyjazd.
Teraz tez pojawiły sie niedrogie bilety, z moich okolic w dwie strony około 1650zł.

Mam 20 lat, na ile czasu jeszcze nie myśłałem, nie wiem na ile budzet by mi pozwolił, ale myślałem chyba na 7-8 dniami.
Nie zastanawiałem sie co zobaczyc jeszcze, ale na pewno jak najwiecej ciekawych miejsc, jakbym juz postanowił że tam jade to bym sie bardziej rozejrzał.

20 lat mam, z angielskim nie jest perfekt, ale zawsze sie dogadywałem bez problemowo.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 16 Kwi 2015 12:57 

Japonia 3-13 września z Warszawy via Doha .
Poszukujemy towarzyszy podróży do wspólnego zwiedzania.
Ania,Krzysztof.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 19 Kwi 2015 18:16 

witam,

ja lecę 29.05 - 12.06 i szukam towarzysza.

Pozdrawiam,
Michał
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość