Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Mar 2015 21:03 

niebieski
https://www.sklep.wittchen.com/ od 18-22 marca

Raz na kilka miesięcy Wittchen organizuje Wielki Kiermasz, podczas którego ceny sprzedawanych artykułów spadają nawet o 70%. Tylko przez najbliższe dni galanterię skórzaną, torby i torebki, odzież i obuwie kupimy z tak dużymi rabatami.
Wysoka jakość i czasem niższa cena

Produkty marki Wittchen znane są ze swojej wysokiej jakości. Niestety, za wysoką jakością wykonania idzie także wysoka cena. Dlatego organizowane kilka razy do roku kiermasze Wittchen cieszą się tak dużą popularnością klientek i klientów. Oszczędności rzędu siedemdziesięciu procent działają na wyobraźnie i zachęcają do zakupu.

Wiosenna odsłona Wielkiego Kiermaszu Wittchen potrwa od 18 do 22 marca. To zaledwie 5 dni, dlatego nie warto zwlekać jeżeli coś nam się spodoba - nie ma bowiem gwarancji, że towar nie zostanie wyprzedany przed oficjalną datą zakończenia kiermaszu.

Przecenione artykuły podczas Kiermaszu Wittchen dzielą się na kategorie:

* Torebki - znajdziemy około 300 (!) przecenionych modeli. Kopertówki, torebki do ręki, torebki małe i duże torby w różnych kolorach i wykonane z różnych materiałów. Nic, tylko wybierać ;)

* Buty - kilkaset par butów w różnych modelach, zarówno męskie i damskie. Wśród przecenionych butów dostępne są szpilki, botki, kozaki, buty do garniturów i wiele innych

* Odzież: ponad sto modeli kurtek i płaszczy ze skóry ekologicznej i prawdziwej, zarówno dla mężczyzn jak i kobiet. Ceny zaczynają się już od 99 zł

* Portfele - dostępnych jest około 120 przecenionych modeli w klasycznych kolorach

* Walizki - wykonane z różnych materiałów. W przecenie dostępnych jest około 150 różnych produktów

* Paski - dostępne męskie i damskie modele. W promocji dostępnych około 90 różnych produktów.

Zamówienia powyżej 200zl -wysyłka gratis.
Zwrot do 30 dni bez podania przyczyny.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

🔥 Mega okazja 🚨 Kaukaz za grosze🚨 City break w Gruzji za 298 PLN 😍 🔥 Mega okazja 🚨 Kaukaz za grosze🚨 City break w Gruzji za 298 PLN 😍
Greckie wczasy z widokiem na Morze Egejskie ☀️ 4* hotel na Kos od 2218 PLN 🇬🇷 Greckie wczasy z widokiem na Morze Egejskie ☀️ 4* hotel na Kos od 2218 PLN 🇬🇷
#2 PostWysłany: 18 Mar 2015 23:16 

Loty: 91
Kilometry: 180 493
niebieski
Przejrzałem walizy 28" - przecenione jakoś korzystniej prawie tylko ABS. Poliwęglanowa, którą kiedyś kupiłem, dalej w tej samej cenie, mimo że teraz niby kiermasz. Tych -70% raczej nie zobaczyłem ;)

#3 PostWysłany: 19 Mar 2015 22:39 

niebieski
Jak pisałem powyżej " Wittchen do 70% ..."
Akurat ja uważam że ceny na niektóre produkty są lub były okazyjne i sam nie omieszkałem z tego skorzystać.

ps.
Aby nie być posądzonym o reklamę własnej firmy :) zaznaczam że z Wittchenem mam do czynienia tylko przez to że otrzymałem od żony portfel na urodziny.
Wydawało mi się że to okazja porównywalna z tą słynną w Lidlu http://pieniadze.gazeta.pl/pieniadz/1,1 ... wanie.html
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości