Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 83 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Mar 2015 11:58 
Awatar użytkownika

Loty: 35
Kilometry: 111 384
niebieski
taka ciekawostka z rana;p;p

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/tajland ... boy/948bb7

Ostatnio edytowany przez Abcn, 18 Mar 2015 14:55, edytowano w sumie 1 raz
Wielkie litery
 Profil Relacje PM off  

Ferie w Omanie 😎⛱️🌊 Tydzień w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z wyżywieniem za 4141 PLN Ferie w Omanie 😎⛱️🌊 Tydzień w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z wyżywieniem za 4141 PLN
All inclusive w ⭐⭐⭐⭐ resorcie w Egipcie za 1599 PLN 😎🥂👙🌊 All inclusive w ⭐⭐⭐⭐ resorcie w Egipcie za 1599 PLN 😎🥂👙🌊
#2 PostWysłany: 18 Mar 2015 12:31 

http://www.stickboybangkok.com/news/pat ... n-pattaya/
Jak widać krew się polała, może to użytkowniczka naszego forum? :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 18 Mar 2015 12:40 

Też mnie dziwi, że uważacie fakt pobicia naszej rodaczki przez jakiegoś ladyboya za zabawny.
 PM off
4 ludzi lubi ten post.

#4 PostWysłany: 18 Mar 2015 14:16 

Stereotyp Polki-kobiety na szczęście nie obejmuje jeszcze konieczności wyjazdu z nieodpowiednim mężczyzną w nieodpowiednie miejsce i walki o tegoż mężczyznę z kimkolwiek na ulicy w środku nocy. Współczuję tej pani, ale trudno jest mi się z nią identyfikować.
 Profil Relacje PM off
jobi lubi ten post.

#5 PostWysłany: 18 Mar 2015 14:29 

@Kara Że co?
 PM off
3 ludzi lubi ten post.

#6 PostWysłany: 18 Mar 2015 14:36 

Kara napisał(a):
[...]walki o tegoż mężczyznę z kimkolwiek na ulicy w środku nocy. Współczuję tej pani, ale trudno jest mi się z nią identyfikować.

Prawie odniosłaś się do faktów, tylko że w tym składającym się z 65 słów artykule (nie licząc nagłówka) nie podano informacji by "Polka-kobieta" walczyła z kimś na ulicy ani by działo się to w środku nocy. Podano natomiast, że została zaatakowana przez "Tajo-osobę" oraz że w rezultacie tej napaści trafiła do szpitala.

Ostatnio edytowany przez Anonymous, 18 Mar 2015 14:46, edytowano w sumie 1 raz
 PM off  

#7 PostWysłany: 18 Mar 2015 14:40 

specjalnie dla Don_Bartoss'a ;) :
Cytuj:
The incident happened at around 3am outside the Marine Disco in Walking Street...
 Profil Relacje PM off
Anonim3 lubi ten post.
Anonim3 uważa post za pomocny.

#8 PostWysłany: 18 Mar 2015 14:42 

Dzięki ale to jest inny artykuł. Ja odnoszę się do tego, który stał się inspiracją dla założenia wątku.
Nie przeszukiwałem całego internetu, jak ktoś natomiast podaje nowe informacje, to powinien podać źródło. Inaczej ciężko jest odróżnić fakty od dopowiedzeń.

Fakt, nie widziałem drugiego artykułu. Kara nie musi się dąsać. Pomyliłem się.

Ostatnio edytowany przez Anonymous 18 Mar 2015 14:46, edytowano w sumie 4 razy
 PM off  

#9 PostWysłany: 18 Mar 2015 14:43 

@Don_Bartoss, przeczytałam też drugi artykuł, do którego link znajduje się powyżej. A także 2 kolejne z anglojęzycznych tajskich stron. Może zrób to samo i wrócimy do tej rozmowy, proszę?

Edit: Jestem dorosłą kobietą, nawet trochę starszą od Ciebie, Don_Bartoss, i nie mam w zwyczaju się dąsać. Będzie mi więc szalenie miło, jeśli zapamiętasz te dwie rzeczy na mój temat, zanim po raz kolejny będziesz chciał mnie pouczać, a potem wycofywać się z takiej wycieczki personalnej bez wdzięku czy dowcipu.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 18 Mar 2015 14:55 

Ale może ja przycisnę i ujmę to inaczej: O co Ci chodziło? Co chciałaś przekazać tą wypowiedzią? Bo ja nadal nie kumam. Jaki stereotyp Polki? :? (tak, czytałem pattaya-funtown.com).
 PM off  

#11 PostWysłany: 18 Mar 2015 14:55 

To zachowuj się jak dorosła i załatwiaj takie sprawy na PW. Napisałem, że się pomyliłem i przekreśliłem treść postu, w którym zrobiłem pomyłkę. Nic więcej nie planuję robić.
 PM off
smok1 lubi ten post.

#12 PostWysłany: 18 Mar 2015 15:05 
Awatar użytkownika

niebieski
Raczej nikt nie napada ot tak po prostu spacerującej z mężem kobiety na ulicy w Pattaya.
Ta pani musiała wnieść aktywny wkład w sytuację.
I w pełni zgadzam się z @Kara, ta pani była tam na własne życzenie a skoro już zdecydowała się tam przebywać o 3 nad ranem, nie powinna kierować się emocjami, bo to zwykłe szukanie guza.
Ladyboye tam pracują, to ich rewir, nic dziwnego, że jakiś tam pod wpływem zmęczenia / prochów / alkoholu / złych emocji nie wytrzymał i nieszczęście gotowe.
Żeby to stało się na plaży - ok, ale pod burdelem? Z mężem po pachą? Nie, no nic dziwnego, sensacji w tym zero.

Ostatnio edytowany przez jobi, 18 Mar 2015 15:07, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.
Anonim3 uważa post za pomocny.

#13 PostWysłany: 18 Mar 2015 15:06 

@Don_Bartoss, pozwól, że nie dam się sprowokować i nie napiszę, jak w takiej sytuacji - moim zdaniem - powinna zachować się osoba dorosła.

@MacKoz, wszak "rodaczkę biją". Pozwoliłam więc sobie sprawdzić, dlaczego, po czym zdystansować się od tego konkretnego wizerunku Polki.
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 18 Mar 2015 15:10 
Awatar użytkownika

srebrny
@Kara przepraszam za @Don_Bartossa ;)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#15 PostWysłany: 18 Mar 2015 15:13 

@cypel you made my day. Again. :-)
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 18 Mar 2015 15:13 

Don_Bartos dlaczego piszesz z przekreśleniem?
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 18 Mar 2015 15:16 

@Kara, i bardzo dobrze bo nie planowałem Ciebie prowokować. Również nie planuje dać się Tobie przekonać do przeniesienia rozmowy z gruntu dyskusji na temat na grunt osobistych polemik. I nie pisz proszę, że jesteś ode mnie starsza bo nie masz na temat relacji pomiędzy wiekiem, Twoi i moim, żadnej wiedzy.
@jobi, czy pod burdelem czy nie pod burdelem to faktem jest, że Taj pobił polską turystkę i ciężko relatywizować agresję. W podobnym tonie utrzymywanie są zeznania gwałcicieli o rzekomym byciu sprowokowanym przez ofiarę nieodpowiednim ubiorem. Nie zdziwiłbym się gdyby było tak: małżeństwo szło deptakiem, nafaszerowany prochami Taj podleciał i zaczął być namolny licząc na napiwek za danie ludziom spokoju (tak często się tam dzieje, mnie spotkało coś podobnego w BKK w barze ale po prostu wywaliłem od stolika). Być może ten Taj był jeszcze nie do końca przekonwertowany i nadal dysponował wysokim poziomem testosteronu... ciężko spekulować, a sytuacja przykra i nie życzę nikomu podobnej na wakacjach.
 PM off
Arrival lubi ten post.

#18 PostWysłany: 18 Mar 2015 15:18 

@Kara. Chyba jakiś skasowany przez autora post mnie ominął bo ja tu nie widzę żadnego 'larum'. A sytuacja no cóż, przykra. Jak widać Pani Katarzyna nie doceniła siły męskich mięśni w damskim ciele ;)
 PM off  

#19 PostWysłany: 18 Mar 2015 15:20 
Awatar użytkownika

Zbanowany
jobi napisał(a):
ta pani była tam na własne życzenie a skoro już zdecydowała się tam przebywać o 3 nad ranem, nie powinna kierować się emocjami, bo to zwykłe szukanie guza.
Ladyboye tam pracują, to ich rewir, nic dziwnego, że jakiś tam pod wpływem zmęczenia / prochów / alkoholu / złych emocji nie wytrzymał i nieszczęście gotowe.

W sensie że jeśli facet jest zmęczony po alko albo prochach to może bić kobiete jak mu robi awanture?

Kobieta ma kiepskiego męża skoro najpierw rozmawiał z ladyboyem a potem przyglądał się jak ktoś bije jego żone i powinna się głęboko zastanowić czy warto dalej być jego żoną nie mówiąc już o wspólnym wyjeździe na wakacje.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#20 PostWysłany: 18 Mar 2015 15:22 
Awatar użytkownika

Loty: 88
Kilometry: 152 863
niebieski
Anonymous napisał(a):
Nie zdziwiłbym się gdyby było tak: małżeństwo szło deptakiem, nafaszerowany prochami Taj podleciał i zaczął być namolny licząc na napiwek za danie ludziom spokoju

Mogło być też tak, że Państwo się nieco rozdzielili, Taj próbował poderwać Pana, Pani zobaczyła więc ruszyła z odsieczą, Taj zobaczył, że jakaś laska chce mu potencjalnego klienta zajumać to zdzielił butem konkurencję ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 83 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości