Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 108 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 12 Mar 2015 02:35 

niebieski
Tu raczej chodzi o to że leżą gdzieś zbunkrowane na magazynie/ w szafce kierownika i po prostu przez kase przejdą w odpowiednim momencie :P
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Maderze 😍 Tydzień w hotelu z wyżywieniem za 2699 PLN 🍴💚 Relaks na Maderze 😍 Tydzień w hotelu z wyżywieniem za 2699 PLN 🍴💚
Wypoczynek w Hiszpanii 🌞🏖️ 4* hotel przy plaży w Benalmadenie za 1760 PLN Wypoczynek w Hiszpanii 🌞🏖️ 4* hotel przy plaży w Benalmadenie za 1760 PLN
#62 PostWysłany: 12 Mar 2015 04:28 
Awatar użytkownika

Loty: 98
Kilometry: 192 085
Nowa cena już wchodzi. Kupiłem.
 Profil Relacje PM off  

#63 PostWysłany: 12 Mar 2015 06:46 
Awatar użytkownika

Loty: 102
Kilometry: 146 112
W Tesco w którym stoje jest właśnie kolejka 6 osob do działu RTV i tyle kamerek wpada o 6:00 xdd
 Profil Relacje PM off  

#64 PostWysłany: 12 Mar 2015 08:09 
Awatar użytkownika

Loty: 79
Kilometry: 82 424
niebieski
Moja dziewczyna pojechala do Tesco na 6 . Historia godna tej z karpiami z Lidla.. Bedac juz na dziale okazalo sie, ze stoja 3 grupki po okolo 4-5 osob w wiadomym celu. Pytajac sie ludzi, sporo z nich samych przyznalo sie, ze pochowali po sklepie w roznych miejscach i sa oburzeni, ze juz ich tam nie ma!!! Chwile po 6 przychodzi pracownik z dzialu, spojrzal ze sa 3 grupki ludzi i tyle wlasnie kamerek wystawil na polke. Oczywoscie rzut na tasme, chwila moment i ich nie ma, a sami mowili, ze bedzie ponad 10:) Polsza to nie kraj, to stan umysłu.
dmirstek lubi ten post.

#65 PostWysłany: 12 Mar 2015 08:21 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 188
Kilometry: 335 734
Chyba lepszym pomysłem niż chowanie było kupno wczoraj po normalnej cenie i zwrot w ciągu kilku dni (jak już gorączka spadnie i jednocześnie gazetka będzie jeszcze obowiązywała).
 Profil Relacje PM off  

#66 PostWysłany: 12 Mar 2015 08:28 

Loty: 19
Kilometry: 24 852
Mi udalo sie dostac o 7.10 w Tarnowskich Gorach, 1 sztuka na sklepie wystawiona, ludzi 0, jedynie jakis klient ogladal ja na wystawie, nie pytalem ile dostepnych jest. Tak myslalem, ze w mniejszych Tesco nie bedzie duzego problemu, zeby je dostac. Podziekowania dla autora tematu :)
 Profil Relacje PM off  

#67 PostWysłany: 12 Mar 2015 09:48 

we Wrocku ktoś z forum kupił ?
mi się nie udało :(
 Profil Relacje PM off  

#68 PostWysłany: 12 Mar 2015 09:49 

uroki mniejszych miast-u mnie w Żarach dostępne 2 sztuki-kupione godzine po otwarciu sklepu-ceny na półce nie zmienione-może też dlatego!z myślą o Was forumowicze-jedna sztukę sprzedam w "dobre ręce"!jak ktoś chętny pisać priv!

edit.
NIEAKTUALNE - zainteresowanie przerosło oczekiwania, dostałem około 20 maili, specjalnie pojechałem i dokupiłem jeszcze jedną- ostatnią na półce sztukę - sprzedane dla klimas i wtak - byli najszybsi.

Ostatnio edytowany przez lokpiotr, 12 Mar 2015 11:08, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
20 ludzi lubi ten post.
8 ludzi uważa post za pomocny.

#69 PostWysłany: 12 Mar 2015 10:06 

Mi zrobili prezent i wyjęli kamerkę z pudełka, nie miałem czasu sprawdzać na sklepie, bo się spieszyłem i dopiero teraz zauważyłem :lol: nikt też z pracowników nie mówił, że kamerki nie ma w środku. Muszę wieczorem jechać jeszcze raz i odebrać ją. @Lokpiotr - miło z Twojej strony, fajnie zrobiłeś.
 Profil Relacje PM off  

#70 PostWysłany: 12 Mar 2015 10:07 

Loty: 8
Kilometry: 22 290
niebieski
Mimo wczorajszego zadzwonilem do tesco w którym wczoraj bylem powiedziano mi ze kamerki sa. Przed 8.00 wszedlem do sklepu i dział znalazlem idac za odglosami awantury :) oczywiscie grupka pieniaczy pracownik w ciezkim szoku widax,ze nie wie o co chodzi. Mowil,ze maja w systemie ale nie idzie ich znaleźć. Czyli potwierdzily sie wcześniejsze przypuszczenia
 Profil Relacje PM off  

#71 PostWysłany: 12 Mar 2015 10:09 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 122 440
niebieski
No_Remorse_ napisał(a):
Mi zrobili prezent i wyjęli kamerkę z pudełka, nie miałem czasu sprawdzać na sklepie, bo się spieszyłem i dopiero teraz zauważyłem :lol: nikt też z pracowników nie mówił, że kamerki nie ma w środku. Muszę wieczorem jechać jeszcze raz i odebrać ją. @Lokpiotr - miło z Twojej strony, fajnie zrobiłeś.

To żeś sobie pofilmował :P A przecież zazwyczaj kasjerki sprawdzają zawartość opakowania, czy jeszcze czegoś się w nim nie wynosi..

#72 PostWysłany: 12 Mar 2015 10:13 
Awatar użytkownika

Loty: 106
Kilometry: 164 594
niebieski
W Kielcach Tesco otwarte od 8.
7:58 wychodząc zza rogu w galerii zdziwiłem się mocno, bo stała przy kratach grupa z 20 chłopaków. Wszyscy bardzo niecierpliwi. Nerwowe zerkanie na zegarki.
Jest! 8! Podnoszą kratę.
Jeden myślał że jest Indianą Dżonsem, bo jak się krata zaczęła podnosić to prawie się pod nią przeturlał i później panowie sprintem na sprzęt AGD polecieli...
Nie do końca to Tesco znam, ale dział AGD zlokalizowałem idąc sobie między półkami i nasłuchując coraz głośniejszych "ku$%a! Wczoraj były!" ;).
Przychodzę na miejsce, a tu jeden z Panów jakby błogosławił dziecko - trzymał rękę na zamontowanej na półce wystawowej kamerce. Reszta - jak sępy - dookoła niego.
Brakowało tylko tego kreskówkowego:

Pomiędzy powtarzającymi się "ku%^ami" przebił się któryś z Panów - twierdził, że wczoraj było 5 sztuk, a dziś nie ma wcale! Jak to możliwe - pytał trochę mniej kulturalnie bogu ducha winną panią ekspedientkę.
Pani z uśmiechem odpowiedziała - "Kiedyś klient powiedział, że dobry handlowiec dzień wcześniej robi tak, żeby taniej kupić w dniu promocji".
Więc albo pochowane po sklepie, ale ów "handlowiec" to ta Pani właśnie :).

Ostatnio edytowany przez Zielony^, 12 Mar 2015 10:18, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
konrad lubi ten post.

#73 PostWysłany: 12 Mar 2015 10:18 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 283 332
U mnie było zero szans na zakup:/ W środku nocy, gdy jeszcze była stara cena, na półce kamerki nie było ale aż kierownik z obstawą przyszedł mnie poinformować, że owszem jedna jest na magazynie ale teraz i tak po starej cenie. Na półce jej nie było prawdopodobnie z oczywistych powodów (komuś z pracowników już się spodobała) i podejrzewam, że już się tam nie pojawiła... W Szczecinie niestety "kamerka widmo"
 Profil Relacje PM off  

#74 PostWysłany: 12 Mar 2015 10:18 
Awatar użytkownika

srebrny
niczym walka o crocsy w lidlu

od otwarcia drzwi 40 sekund i po zawodach :lol:
 Profil Relacje PM off  

#75 PostWysłany: 12 Mar 2015 10:21 

04patryk12 napisał(a):
A przecież zazwyczaj kasjerki sprawdzają zawartość opakowania, czy jeszcze czegoś się w nim nie wynosi..

Była w takim plastikowym case'ie, zdejmowanym przez kasjerkę, nie dałbym rady nic tam wcisnąć :P Angielskiej instrukcji papierowej też nie dołączyli, nie mówiąc o takiej w j. polskim. Na szczęście można poczytać sobie na necie :)

Dla osób, które dorwały kamerki - zalecam zrobić test w garnku z wodą wodoszczelności obudowy przed włożeniem do niej kamery. Sony nie uznaje tych reklamacji z zalaną kamerką i poza tym chyba w instrukcji jest zapis, żeby taką próbę wykonać.

Na przyszłość zapraszam wszystkich do Tarnowskich Gór, jeśli będzie jeszcze okazja :) To chyba ostatnia ostoja normalności, oprócz Żarów :D

Ostatnio edytowany przez No_Remorse_, 12 Mar 2015 10:36, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
mahalnet uważa post za pomocny.

#76 PostWysłany: 12 Mar 2015 10:31 

Mielec i Kraków - zero szans na zakup kamery.
 Profil Relacje PM off  

#77 PostWysłany: 12 Mar 2015 10:50 

Jak ktoś zakupił 1 więcej i chciałby się podzielić w rozsądnej cenie, to niech pisze na pw ;)
 Profil Relacje PM off  

#78 PostWysłany: 12 Mar 2015 10:55 

Loty: 2
Kilometry: 4 884
niebieski
Również chętnie odkupię kamerę, jak ktoś kupił dla forumowiczów :-)
 Profil Relacje PM off  

#79 PostWysłany: 12 Mar 2015 11:05 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 83 301
Zielony^ napisał(a):
W Kielcach Tesco otwarte od 8.
7:58 wychodząc zza rogu w galerii zdziwiłem się mocno, bo stała przy kratach grupa z 20 chłopaków. Wszyscy bardzo niecierpliwi. Nerwowe zerkanie na zegarki.
Jest! 8! Podnoszą kratę.
Jeden myślał że jest Indianą Dżonsem, bo jak się krata zaczęła podnosić to prawie się pod nią przeturlał i później panowie sprintem na sprzęt AGD polecieli...
Nie do końca to Tesco znam, ale dział AGD zlokalizowałem idąc sobie między półkami i nasłuchując coraz głośniejszych "ku$%a! Wczoraj były!" ;).
Przychodzę na miejsce, a tu jeden z Panów jakby błogosławił dziecko - trzymał rękę na zamontowanej na półce wystawowej kamerce. Reszta - jak sępy - dookoła niego.
Brakowało tylko tego kreskówkowego:

Pomiędzy powtarzającymi się "ku%^ami" przebił się któryś z Panów - twierdził, że wczoraj było 5 sztuk, a dziś nie ma wcale! Jak to możliwe - pytał trochę mniej kulturalnie bogu ducha winną panią ekspedientkę.
Pani z uśmiechem odpowiedziała - "Kiedyś klient powiedział, że dobry handlowiec dzień wcześniej robi tak, żeby taniej kupić w dniu promocji".
Więc albo pochowane po sklepie, ale ów "handlowiec" to ta Pani właśnie :).

c.d. tej historii jest taki, że cztery kamerki są schowane gdzieś w sklepie i trzeba sobie poszukać :D nie zacytuje jak klienci to komentowali :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 Profil Relacje PM off  

#80 PostWysłany: 12 Mar 2015 11:06 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 188
Kilometry: 335 734
coś jak geocaching tylko bez współrzędnych ;-)
 Profil Relacje PM off
cypel lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 108 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości