Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Lut 2015 23:06 

Loty: 3
Kilometry: 856
Witam mam kilka pytań odnośnie tego hostelu.
Czy ktoś był może w tym hotelu?
Czy ktoś korzystał z usług venere.com?
Jak to jest że za 1,2 i czy osoby liczy mi pobyt za 88 zl a za 4 osoby blisko 300?
Czemu hostel wymaga ode mnie numeru karty itd, jesli platnosc jest w hostelu na miejscu?
Czemu cena na stronie podana jest w naszej walucie, jest mozliwosc zmiany waluty? Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Wypoczynek w Dubaju za 2829 PLN ☀️🏙️ Loty PLL LOT i noclegi w 4* hotelu Queen Elizbeth Wypoczynek w Dubaju za 2829 PLN ☀️🏙️ Loty PLL LOT i noclegi w 4* hotelu Queen Elizbeth
Egipt na wypasie 🏝️ 5* all inclusive nad Morzem Czerwonym za 2739 PLN Egipt na wypasie 🏝️ 5* all inclusive nad Morzem Czerwonym za 2739 PLN
#2 PostWysłany: 07 Lut 2015 23:15 

O ten hostel chodzi?
http://www.venere.com/hostels/brussels/ ... gval=2||-1
Podana przez Ciebie cena 88 zł dotyczy łóżka w dormicie
Cena podana jest w pln w oparciu na aktualny kurs euro/pln na dziś 4,15
Zmień walutę i zobaczysz ile jest w euro i taką kwotę zapłacisz na miejscu. Karta wymagana jest do zabezpieczenia kwoty przeważnie za pierwszą noc gdybyś się nie pojawił w hostelu. Jak cię nie będzie hotel ma prawo ściągnąc sobie za niewykonany i nieodwołany nocleg.
 PM off  

#3 PostWysłany: 07 Lut 2015 23:19 

tak o ten, tyle ze jak wybiore rezerwacje przykladowo dla 1,2,3 osob podaje mi w rezerwacji 88 zl, jak wybiore 4 osoby to juz 300. takze wychodzi na to ze cena 88 jest za 2 osoby w pokoju 8 osobowym. tak to rozumiem, bo wpisalem 2 osoby dorosle, przeszedlem do rezerwacji dalej i cena nie ulega zmianie. dopiero przy 4 osobach cena sie zmienia.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 07 Lut 2015 23:28 

niebieski
Byłem w tym hostelu. Blisko midi, hostel nowy. Płatność kartą na miejscu. Nieznacznie więcej kosztuje niż gotówką. (chyba za płatność karta doliczają jakieś 2% czy coś). Na dole jest możliwość zakupienia kawy (ekspres na monety), są stoliki do siedzenia. Ogólnie ok.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 07 Lut 2015 23:30 

W dacie na linku jest akurat 97 zł. Cena dotyczy łózka w 4 os pokoju. Czyli jak wybierzesz 4 osoby płacisz tę kwotę 4 razy.
 PM off  

#6 PostWysłany: 07 Lut 2015 23:35 

No wlasnie nie sumuje mi tu w zaden sposob, mam cos takiego. tak jak pisalem wg strony wychodzi 88 zl za 2 osoby.

-- 07 Lut 2015 23:36 --

wybralem 2 dorosle osoby, ta pierwsza opcje gdzie napisane jest 4 beds. lacznie sumuje 88zl 21 euro

Załączniki:
Bez tytułu.jpg
Bez tytułu.jpg [ 147.49 KiB | Obejrzany 565 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 08 Lut 2015 00:02 

Sprawdziłem i okazuje się ,że dormity sumuje dopiero przy całości czyli jak jest 4 osobowy i wpiszesz 4 to pokaże ci sumę za całość
Nie oznacza to ,że jak wpiszesz 3 osoby, to zapłacisz tak jak ci pokazuje ,czyli cenę od osoby. Jednak przy 4 os wyjdzie po ok 10 zł taniej na os. rezerwując cały pokój na wszystkich.
 PM off  

#8 PostWysłany: 08 Lut 2015 00:20 

czyli bez sensu dokonuje rezerwacje dla 2 osob pokazuje mi taka cene w rezerwacji to taka powinienem zaplacic. dziwna sprawa.Ciekawe co w takim wypadku powie obsluga hostelu. na papierze napisane jaka kwota. do tego mozna dac print screena ze za 2 osoby i nie powinno byc problemow aczkolwiek takie to troche ryzykowanie i nastawianie sie na problemy juz na starcie.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Proximic [Bot] oraz 8 gości