Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 36 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 05 Lut 2015 21:02 

platynowy
A mnie zastanawia czy udzielanie takich informacji (może nie wszystkich) nie jest z Twojej strony takie troszkę nonszalanckie?? :)
Nie wiem jak jest w tej firmie ale podejrzewam że jakiś glejt pewnie podpisywałeś "ochrona polityki firmy" czy coś takiego.
Za takie coś to chyba można beknąć, a jeśli nie to mnie popraw (co prawda, danymi swoimi się nie podpisujesz, ale...)
Tym bardziej, że temat jest na otwartym.
 Profil Relacje PM off  

TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę) TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę)
Tureckie all inclusive 🌤️🏖️ Tydzień 4* hotel z basenem i zjeżdżalniami za 1629 PLN Tureckie all inclusive 🌤️🏖️ Tydzień 4* hotel z basenem i zjeżdżalniami za 1629 PLN
#22 PostWysłany: 05 Lut 2015 21:18 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 122 440
niebieski
Ile zarabiasz i jaki macie system wynagrodzeń?
W jakim kraju jesteś zatrudniony?
Jakie są Twoje godziny pracy?

#23 PostWysłany: 05 Lut 2015 21:23 

kacper451 napisał(a):
A mnie zastanawia czy udzielanie takich informacji (może nie wszystkich) nie jest z Twojej strony takie troszkę nonszalanckie?? :)
Nie wiem jak jest w tej firmie ale podejrzewam że jakiś glejt pewnie podpisywałeś "ochrona polityki firmy" czy coś takiego.
Za takie coś to chyba można beknąć, a jeśli nie to mnie popraw (co prawda, danymi swoimi się nie podpisujesz, ale...)
Tym bardziej, że temat jest na otwartym.

Oczywiście zastanawiałem się nad tym. Nic co napisałem nie jest objęte jakąś super tajemnicą i można bez problemu znaleść w internecie.

Niva napisał(a):
Jedynym zamkniętym forum tutaj jest TS, do którego autor wątku nie ma dostępu. Jeśli więc autor z własnej woli zdecydował się umieścić wątek na ogólnym, proponuję kontynuować rozmowę tutaj, mając na uwadze to, że moderacja darzy wątek szczególną troską i uwagą.

Zauważyłem. Dzięki za pomoc.

Ostatnio edytowany przez fakalaka 05 Lut 2015 22:41, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 05 Lut 2015 21:29 
Awatar użytkownika

Loty: 67
Kilometry: 146 355
srebrny
Jedynym zamkniętym forum tutaj jest TS, do którego autor wątku nie ma dostępu. Jeśli więc autor z własnej woli zdecydował się umieścić wątek na ogólnym, proponuję kontynuować rozmowę tutaj, mając na uwadze to, że moderacja darzy wątek szczególną troską i uwagą.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#25 PostWysłany: 05 Lut 2015 21:34 

michzak napisał(a):
Dlaczego w takim razie aplikowales? :p wiedziałeś co to za firma i chciałeś tam szukać różnych sposobów, czy to był przypadek?

Fajna firma i tyle.

myca007 napisał(a):
Czy zajmujecie się też hotelami? Jaki jest czas replikacji danych pomiędzy bazą sieci hotelowej, a Wami? Piję do kwestii wyszukiwania BRG.

Nie wiem czy zajmujemy się hotelami. Mamy w kodzie jakieś pozostałości, ale chyba nie jest to już dostępne.

04patryk12 napisał(a):
Ile zarabiasz i jaki macie system wynagrodzeń?
W jakim kraju jesteś zatrudniony?
Jakie są Twoje godziny pracy?

Oczywiście na takie pytania nie odpowiem.

Ostatnio edytowany przez fakalaka, 05 Lut 2015 22:21, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 05 Lut 2015 21:45 
Awatar użytkownika

niebieski
Nie bardzo rozumiem dlaczego nei chcesz odpowiedzieć na moje pytania, ale spoko masz do tego prawo.

Choć dla mnie też nie brzmisz zbyt wiarygodnie.

#27 PostWysłany: 05 Lut 2015 21:48 

04patryk12 napisał(a):
Nie bardzo rozumiem dlaczego nei chcesz odpowiedzieć na moje pytania, ale spoko masz do tego prawo.

Choć dla mnie też nie brzmisz zbyt wiarygodnie.

Profil Relacje PM off
rw30 lubi ten post.

#28 PostWysłany: 05 Lut 2015 21:49 

namteH napisał(a):
- co to za OTA?

Tak się pytacie, generalnie odpowiedzi żadnych konkretnych nie otrzymujecie, a co najważniejsze nawet zaszyfrowanej podstawowej informacji nie otrzymaliście

Autora w ogóle już nie rozumiem, po co, dlaczego, skoro nic poza tym co jest ogólnodostępne w internecie nie napisze......
 PM off  

#29 PostWysłany: 05 Lut 2015 21:55 
Awatar użytkownika

niebieski
Posty z luźnych się nie liczą :)

#30 PostWysłany: 05 Lut 2015 21:57 

Loty: 58
Kilometry: 98 553
Może tego nie wie? (skoro nie wie co to FD...) :)
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 05 Lut 2015 21:57 

Anonymous napisał(a):
Autora w ogóle już nie rozumiem, po co, dlaczego, skoro nic poza tym co jest ogólnodostępne w internecie nie napisze......

Wydawało mi się że niektórych ciekawi temat, ale nie chcą spędzić godzin przeszukując wyszukiwarki. Nie interesuje Cię, nie czytaj, nie pisz. Sądząc po ilości sensownych pytań jakieś zainteresowanie tematem jest.
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 05 Lut 2015 22:00 

naiwność niektórych osób (albo jej pozory) jest niesamowita
nie mam najmniejszych wątpliwości, że to jest fake

czy nie myśleliście, że gdyby to była prawda to waszymi pytaniami moglibyście ułatwić pracę OTA? hmmm.... :shock:
ale jesli admini nad tym czuwają to jestem spokojny, że nic niepowołanego się nie wydarzy... 8-)
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 05 Lut 2015 22:13 
Awatar użytkownika

Loty: 225
Kilometry: 260 138
niebieski
Witam

Na początek. Czym w tym IT się zajmujesz, (bo w mojej firmie i gość od mówienia: proszę wylaczyc i ponownie włączyć i analityk, który ogarnia system z kilkunastoma warstwami pracują w IT)? ;)

#34 PostWysłany: 05 Lut 2015 22:18 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
srebrny
fakalaka napisał(a):
myca007 napisał(a):
Czy zajmujecie się też hotelami? Jaki jest czas replikacji danych pomiędzy bazą sieci hotelowej, a Wami? Piję do kwestii wyszukiwania BRG.

Nie wiem.

Czego nie wiesz?
Czy zajmujecie się hotelami, czy co to BRG?
 Profil Relacje PM off
vivere lubi ten post.

#35 PostWysłany: 05 Lut 2015 22:23 

Aron napisał(a):
Witam

Na początek. Czym w tym IT się zajmujesz, (bo w mojej firmie i gość od mówienia: proszę wylaczyc i ponownie włączyć i analityk, który ogarnia system z kilkunastoma warstwami pracują w IT)? ;)

Programista API.

mashacra napisał(a):

Czego nie wiesz?
Czy zajmujecie się hotelami, czy co to BRG?

Edytowałem odpowiedź. Nie zajmujemy się hotelami.
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 05 Lut 2015 22:24 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Aron napisał(a):
Czym w tym IT się zajmujesz, (bo w mojej firmie i gość od mówienia: proszę wylaczyc i ponownie włączyć )? ;)

Image
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 36 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości