Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 35 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 26 Sty 2015 21:25 
Awatar użytkownika

niebieski
Za mamokazje.pl:
Cytuj:
-30% % Dodatkowego RABATU od cen przecenionych na wyprzedaży na www.Alpinus24.pl
MEGA Wyprzedaż odzieży OUTDOOR w super niskich cenach.
Do końca miesiąca dla naszych fanów dodatkowe -30% zniżki .

Kup markową odzież za grosze.. Tylko w ferie zimowe :)
Kod rabatowy: Ferie2015

Ode mnie: asortyment mają raczej mały, ale za to niemal wszystko na przecenie - nawet bez kodu ceny dość atrakcyjne, a z nim można znaleźć świetne okazje, ja właśnie kupiłem kurtkę Alpinusa za niecałe 200 zł z wysyłką :)
 Profil Relacje PM off
mashacra lubi ten post.
scomin uważa post za pomocny.

Turecka Riwiera w 5* hotelu z all inclusive 🏖️🍹 Wypoczynek za 2593 PLN Turecka Riwiera w 5* hotelu z all inclusive 🏖️🍹 Wypoczynek za 2593 PLN
Trump obrzydził turystom Nowy Jork? Trump obrzydził turystom Nowy Jork? "Wielkie Jabłko" traci miliony podróżnych i liczy straty
#2 PostWysłany: 26 Sty 2015 21:48 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
srebrny
Działa też na akcesoria, bardzo fajne ceny, szkoda, że akurat niczego nie potrzebuję ;)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 26 Sty 2015 22:25 

Witam,

kupowałem u nich, we wrześniu kilka rzeczy. Wtedy ceny były niższe, niż te widniejące obecnie na stronie. Niestety właściwie wszystko, co kupiłem, rwie się i pruje. Jeśli będziecie zamawiać ubrania, pamiętajcie, iż ich rozmiarówka jest sporo zawyżona (Alp XL, to w rzeczywistości L, czasem i M).
Proponuję zajrzeć na stronę NGT, tam dowiedziecie się szczegółów.

PS ze swojej strony, polecam matę samopompujące, sleep cover oraz kurtkę Igle (patrz moja powyższa uwaga), w takiej cenie naprawdę warto.
PPS jeśli nadal jest tak, jak przy moich zakupach, do każdego zamówienia otrzymacie portfel (nie wybierajcie go zatem z ich oferty).

Pozdrawiam,
Dusza
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 26 Sty 2015 22:43 

Loty: 72
Kilometry: 167 517
To nie jest stary dobry Alpinus, jakosc sie pogorszyla ale za taka cene tez nie mozna nic zlego powiedziec :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 27 Sty 2015 00:09 
Awatar użytkownika

Loty: 552
Kilometry: 1 324 044
niebieski
Kilka przydatnych rzeczy kupione:)Będziemy sprawdzać jakość i wiarygodność rozmiarówki:)

Śledźcie mnie na instagramie: https://www.instagram.com/travelela/
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 01 Lut 2015 02:41 

Loty: 19
Kilometry: 24 852
Ten towar to ściepki ze sklepow outdoorowych po upadku Alpinusa, oidp nie dają na niego gwarancji (tak mi powiedziano) i mogą robić problem z wymianą na inny rozmiar, po prostu pozbywaja sie resztek towaru. Czy warto? jak się trafi z rozmiarem i niewadliwa rzecza, to na pewno, w innym wypadku moze byc wtopa.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 01 Lut 2015 09:51 

Loty: 163
Kilometry: 227 725
niebieski
No_Remorse_ napisał(a):
Ten towar to ściepki ze sklepow outdoorowych po upadku Alpinusa, oidp nie dają na niego gwarancji (tak mi powiedziano) i mogą robić problem z wymianą na inny rozmiar, po prostu pozbywaja sie resztek towaru. Czy warto? jak się trafi z rozmiarem i niewadliwa rzecza, to na pewno, w innym wypadku moze byc wtopa.

po pierwsze jak nie trafisz w rozmiarem zawsze możesz wymienić
po drugie nie ma tam wadliwych rzeczy
po trzecie jest gwarancja
 Profil Relacje PM off
emorale lubi ten post.

#8 PostWysłany: 01 Lut 2015 13:17 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
srebrny
Tak to powinno wyglądać w teorii, w rzeczywistości może być inaczej, np. nie ma rozmiarówki, albo sklep "podważa" zasadność "usterki".
Powyższe rozważania to tylko teoria, więc bądźmy dobrej myśli :D

Warto jednak wiedzieć więcej, i znać stanowisko sprzedawców. ;)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 01 Lut 2015 13:34 

To info od znajomego wlasciciela sieci sklepow outdoorowych. Najlepiej jakby ktos opisal swoje doswiadczenie z wymiana/gwarancja z perspektywy klienta, bo sam ciekaw jestem.

Chyba w wiekszosci sklepow outdoorowych sa teraz wyprzedaze, warto przysiasc i poszukac, bo czasem mozna trafic w cos super :D
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 01 Lut 2015 14:16 

Witam,

wymieniałem tam kurtkę, od ręki. Na NGT także spotkacie opinie o wymianie, bez żadnych problemów.

Są wyprzedaże w innych sklepach, trochę siedzę w temacie, narzut sklepów outdoorowych jest tak duży nawet po obniżkach rzędu 50%, że ciuchy o podobnej specyfikacji (jak puchówki, kamizelki, kurtki itp.) w sklepach "miejskich", mają konkurencyjne ceny.

Swoją drogą kupowałem kiedyś kurtki (po przecenach) w cenach około 700 zł, rozleciały się. Całe szczęście dostawałem za każdym razem zwrot pieniędzy. Teraz nie bawię się w zakupy ciuchów z najwyższej półki, gdyż poza wyglądem (nowe), nie odbiegają jakością od tych tańszych.

Biadolenie o tym, że to już nie ten stary, dobry Alpinus jest trochę nie na miejscu, ponieważ i ceny (w tym sklepie) także nie są rzędu tych, które w dawnym Alpinusie występowały (wiem, bo miałem i mam ich rzeczy).

Osobiście uważam, że za tę cenę jest kilka pozycji, które warto wziąć pod uwagę.

PS w sklepach outdoorowych, jak i w każdym innym, choć tam narzut jest największy, nie warto kupować po cenie regularnej.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 02 Lut 2015 02:57 

Loty: 34
Kilometry: 65 905
Ceny, za te materiały, to wydaje mi sie naprawde okazja. Nigdzie nie kupisz polaru z polartecu 200 zaniecale 100zl. Zamowilem niedawno 2x crown lady i oprocz zawyzonej rozmiarowki nie widze innych minusow. Wszystko z metkami, nie z jakichs zwrotow itp.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 02 Lut 2015 04:07 

W takim razie sam się chyba skuszę na zakup w a24. Mogę prosić o polecenie jeszcze jakichś innych, mniej znanych sklepów outdoorowych z fajnymi cenami?
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 02 Lut 2015 04:27 

Loty: 36
Kilometry: 27 584
niebieski
czy jak biorę rozmiar M to w rzeczywistości jest to S ???
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 02 Lut 2015 10:12 

Loty: 34
Kilometry: 65 905
Pfu, srodek nocy przez co bzdury napisałem. Co do Crown Lady - jak zamówiłem jedną XS to zdecydowanie blizej S'ki jest, natomiast M, to bliżej zdecydowanie L. Mowie w tym wypadku o rozmiarowce damskiej.

Support sklepu telefonicznie udzielil mi informacji, ze problemu z wymiana nie ma - o ile jest dany kolor/rozmiar jaki nas interesuje.
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 02 Lut 2015 13:09 

Loty: 72
Kilometry: 167 517
Odebralam przesylke - faktycznie rozmiary lekko zawyzone. s/m spokojnie jest duza M. Jakosc naprawde dobra. Polecam!
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 02 Lut 2015 15:57 

mezo23 napisał(a):
czy jak biorę rozmiar M to w rzeczywistości jest to S ???

Często tak właśnie jest. Przymierzałem u nich kilka rzeczy. Mam kurtkę Igle, choć na ogół ubieram się w L i M, musiałem wziąć XL, która jest na styk. Nie ma problemu z wymianą na inny rozmiar, jeśli mają na stanie. Wiadomo, zwiększa to koszty, pomyłka jednak nie jest sytuacją bez wyjścia.
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 02 Lut 2015 17:44 

Loty: 10
Kilometry: 5 872
A macie jakieś doświadczenia z butami? Też jest zawyżona rozmiarówka?
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 01 Mar 2015 10:20 
Awatar użytkownika

Loty: 31
Kilometry: 69 563
W sklepie Taternik: -40% na całą odzież, -25% na wszystkie plecaki oraz -30% na obuwie -20% na akcesoria wspinaczkowe oraz okulary
Zniżka na odzież i obuwie w taternik

http://taternik-sklep.pl/

Ostatnio edytowany przez mashacra, 02 Mar 2015 23:08, edytowano w sumie 1 raz
aktualizacja tytułu
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 02 Mar 2015 22:40 

W http://8a.pl/wyprzedaze też jest aktualnie wyprzedaż, z tego co obserwuję ceny spadają...

#20 PostWysłany: 04 Mar 2015 19:55 

niebieski
W Skalniku -30% na wybrany asortyment (plecaki, namioty, śpiwory, sprzęt campingowy)
http://www.skalnik.pl/wiadomosci/idzie- ... ,1465.html

-- 12 Mar 2015 02:38 --

W sklepie turystycznym Globtrek wyprzedaż do 60%
http://www.globtrek.com/wybierz_rozmiar ... tletu.html
 Profil Relacje PM off
bigluk lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 35 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości