Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 21 Sty 2015 16:38 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 313 106
Proponuję by za całokształt polityki Putina FIFA odpowiedziała "zniesieniem" Mistrzostw. ;-)

🔥SZTOS🔥 1.000.000 miejsc w promocji Air Arabia ❗😲 Łap tanie loty z Warszawy i Krakowa od 803 PLN 🔥SZTOS🔥 1.000.000 miejsc w promocji Air Arabia ❗😲 Łap tanie loty z Warszawy i Krakowa od 803 PLN
Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN
#2 PostWysłany: 21 Sty 2015 16:42 
Awatar użytkownika

Loty: 145
Kilometry: 173 658
niebieski
Ja i bez wizy bym się do Ruskich nie wybrał.

aarekk napisał(a):
Proponuję by za całokształt polityki Putina FIFA odpowiedziała "zniesieniem" Mistrzostw. ;-)

Myślę, że władze FIFA na bieżąco śledzą forum F4F i spełnią Twój postulat ;)
aarekk lubi ten post.

#3 PostWysłany: 21 Sty 2015 18:21 
Awatar użytkownika

Loty: 29
Kilometry: 73 985
niebieski
aarekk napisał(a):

FIFA wybrała organizatora tego Mundialu tak jak zresztą i kolejnego, kierując się obiektywnymi i rozsądnymi kryteriami takimi jak: wysokość wsparcia dla działaczy FIFA, programy hospitality dla działaczy FIFA oraz wsparcie sponsorów FIFA.
Takie drobne problemy jak jakaś wojenka czy inne problemy polityczne nie mogą podważyć tych silnych podstaw.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#4 PostWysłany: 21 Sty 2015 22:25 
Awatar użytkownika

Loty: 145
Kilometry: 173 658
niebieski
Dobrze powiedziane. Panom z FIFA przyświecają ważniejsze wartości, niż jakiś tam pokój na świecie.
Rockriderr lubi ten post.

#5 PostWysłany: 21 Sty 2015 23:16 

Loty: 41
Kilometry: 134 425
Oficjalnie FIFA zawsze była odcięta od polityki. Oczywiście do tego dochodzą kwestie nieoficialne, o których się głośno nie mówi, a skoro się o nich nie mówi to pewnie dotyczą kasy. Według mnie odwołania mundialu nie ma co się spodziewać, no chyba, że Rosja odwali coś na prawdę grubego.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 22 Sty 2015 01:11 

Loty: 238
Kilometry: 450 739
niebieski
Skoro przywłaszczenie sobie Krymu i sytuacja na Ukrainie nie jest niczym grubym, to nie chcę sobie wyobrażać co Putin i spółka mogą jeszcze wymyślić.
Pewnie nawet najazd na Polskę nie zrobiłby na FIFA wrażenia, o ile tylko hajs by się zgadzał. Smutne, ale prawdziwe.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 22 Sty 2015 10:01 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Dla FIFA to chyba dopiero byłoby grubo jakby Rosja zajęła im główne siedziby i przejęła konta bankowe. Dla nich nie liczy się czyj jest Krym, Donieck itd. MŚ na pewno odbędą się w Rosji. Nie po to tyle kasy dostali żeby teraz odwoływać. ;)

A jak nie będzie wiz to ja chętnie się tam przejade, szczególnie jak Polska będzie grała.
 Profil Relacje PM off
jacek96 lubi ten post.

#8 PostWysłany: 29 Sty 2015 21:43 

Loty: 72
Kilometry: 167 517
Trzeba przyznać, że Moskwa i St. Petersburg to nie jest Rosja. I ludzie którzy tam mieszkają nie są Rosjanami. Każdy kto choć na chwilę wybrał się poza granicę tych dwóch miast odkryje urok rosyjskiej ludności. , gdzie chętnie człowieka ugoszcza choć sami nic nie mają. Tacy ludzie otwarcie mówią, że Putin to złodziej tylko kto ich wyslucha?

Myślę, że zamiast kolejnych "igrzysk" jest wiele innych problemów, które są dla nich ważniejsze. I zamiast nabijać kabzę oligarcha lepiej wybrać się na wycieczkę po prawdziwej Rosji :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości