Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Sty 2012 12:34 
Awatar użytkownika

Loty: 74
Kilometry: 154 967
niebieski
Ojców może do tego np. Ogrodzieniec?

Druga opcja może np wycieczka z Bytomia na zamki:
ja kiedyś odbyłem podobną z Rybnika po kolei:
Pałac w Pławniowicach, Zamek Toszek, Zamek Moszna :) spokojnie do obskoczenia w 1 dzień, bardzo fajne zamki, szczególnie ostatni robi wrażenie :)

https://picasaweb.google.com/1082357307 ... szekMoszna

tutaj zdjęcia :)
 Profil Relacje PM off  

Zimowe all inclusive na Teneryfie 🌴🍹 4* hotel z basenem i spa za 2455 PLN Zimowe all inclusive na Teneryfie 🌴🍹 4* hotel z basenem i spa za 2455 PLN
Mega❗ Malta na 3-dniowy city break za 331 PLN ☕😮 Mega❗ Malta na 3-dniowy city break za 331 PLN ☕😮
#2 PostWysłany: 08 Sty 2012 15:15 

niebieski
Koniecznie muszą być zamki?

Jeśli nie to może Beskidy i chociażby Leśny Park Niespodzianek w Ustroniu (http://www.lesnypark.pl/), można zjeść jakiś obiad w karczmie góralskiej, pojeździć na nartach, po drodze w Ochabach jest park dinozaurów i miniatur (bilet 8 zł, ulgowy 5 zł - http://www.dream-park.pl/pl/rozrywka ), jeśli po 16. stycznia to można jeszcze odbić na zamek w Pszczynie i też coś pooglądać.

#3 PostWysłany: 09 Sty 2012 00:00 

Do Wiednia polskimbusem. Rano o 5 wyjechac. Za 3h jestes w Wiedniu, piekne miasto:) Zwiedzasz cały dzien i wieczorem powrót. Byłem i polecam! Wycieczka za grosze, taniej niz paliwo wlasnym samochodem:)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 09 Sty 2012 00:23 

Zbanowany
manu666 napisał(a):
Do Wiednia polskimbusem. Rano o 5 wyjechac. Za 3h jestes w Wiedniu, piekne miasto:) Zwiedzasz cały dzien i wieczorem powrót. Byłem i polecam! Wycieczka za grosze, taniej niz paliwo wlasnym samochodem:)

Eee, o czym ty mówisz?

Polskibus z Katowic do Wiednia jedzie 7h, nie 3h.
Fakt, można sobie zrobić jednodniową wycieczkę, ale trzeba wyjechać o 21:45 dzień wcześniej, jesteś na miejscu o 4:50, powrotny autobus odjeżdża z Wiednia o 23:20 i na 6:30 jest w Katowicach.
Byłem, miasto ładne, jednak podróż trochę męcząca - szczególnie, że między 5 a 7 ciężko znaleźć coś otwartego, dlatego jeździliśmy tramwajem w kółko (mieliśmy bilety dobowe i strasznie padało).

#5 PostWysłany: 09 Sty 2012 00:32 

niebieski
Wrocław :)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 09 Sty 2012 10:55 

No moze troche przesadzilem, bo dawno juz jechalem. Ale fakt, ze w busie mozna sie spokojnie wyspac, no i jeden caly dzien poswiecic na zwiedzanie. Meczace, fakt, ale mysle ze warto:)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości