Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 21 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Paź 2014 10:18 
Awatar użytkownika

niebieski
Dziś oficjalnie wystartuje Orange Finanse dostarczane przez mBank

Konto ma być darmowe (jedynie bankomaty mogą kosztować). Na start rusza też promocja 5% moneybacku [maksymalnie 100 zł miesięcznie!]. Warunek główny: opłacenie faktury w Orange - nie musi być jednak na siebie :)

Więcej info na orangefinanse
Info na prnews
Prześwietlenie promocji na LiveSmarter
 Profil Relacje PM off  

Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników? Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników?
TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę) TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę)
#2 PostWysłany: 23 Paź 2014 15:34 
Awatar użytkownika

niebieski
Chciałem zapytać czy przez płatności zbliżeniowe rozumie się płatności do 50PLN czy jest możliwość zapłaty za zakupy np. 500PLN zbliżeniowo+PIN? Bo jeśli tylko pierwsza opcja się łapie, to dość męczące będzie uzyskanie realnego cashback'u na poziomie 100PLN/m-c (20 transakcji po 50PLN)

#3 PostWysłany: 23 Paź 2014 15:37 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 569
Kilometry: 1 186 630
Płaciłem ostatnio 2200zł zbliżeniowo + pin ;) więc daje rade. Karta visa millenium 360

#4 PostWysłany: 23 Paź 2014 16:05 

niebieski
humptydumpty napisał(a):
Chciałem zapytać czy przez płatności zbliżeniowe rozumie się płatności do 50PLN czy jest możliwość zapłaty za zakupy np. 500PLN zbliżeniowo+PIN? Bo jeśli tylko pierwsza opcja się łapie, to dość męczące będzie uzyskanie realnego cashback'u na poziomie 100PLN/m-c (20 transakcji po 50PLN)

Płaciłem naklejką Orange Finanse na kwotę 100 zł. Zbliżenie i PIN i transakcja przeszła. Dzisiaj natomiast nie udało mi się zapłacić naklejką za doładowanie karty miejskiej w biletomacie na kwotę 98 zł.

#5 PostWysłany: 02 Lis 2014 15:11 

Witam

Na ile czasu trzeba się z nimi mininalnie związać ? I jak wygląda sprawa z rozwiązaniem umowy bo nigdzie nie mogę tego znaleźć

#6 PostWysłany: 02 Lis 2014 20:37 

niebieski
gumac napisał(a):
Witam

Na ile czasu trzeba się z nimi mininalnie związać ? I jak wygląda sprawa z rozwiązaniem umowy bo nigdzie nie mogę tego znaleźć

Nie ma minimalnego okresu posiadania rachunku. Pamiętaj jednak, że moneyback zostanie wypłacony dopiero w 7 miesiącu.
Zamknąć konto można prawdopodobnie zdalnie, tak samo jak w przypadku mBanku.

#7 PostWysłany: 13 Lis 2014 21:38 

niebieski
Kolejne akcje w Orange Finanse.
Pojawiły się kolejne moneybacki np.:
-2 kupony na 10zł przy zakupach spożywczych za min. 50 zł
-1 kupon na 15zł przy zakupach w drogeriach za min. 50 zł
-20% zniżki za zakup kawy za min. 5 zł
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 18 Gru 2014 09:50 

niebieski
Sprawdźcie Strefę Korzyści - u mnie pojawiła się zniżka na paliwo, na jedzenie i na zakupy spożywcze.

#9 PostWysłany: 19 Gru 2014 23:02 

niebieski
Ma ktoś z Was może jeszcze nie zapłaconą fakturę z Orange w tym miesiącu ? Potrzebuję żeby spełnić warunki moneybacku za grudzień ;)
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 20 Gru 2014 01:10 
Awatar użytkownika

srebrny
Mam ale po terminie kilka dni jeśli taka może być.Ale musisz mi na pw wytłumaczyć o co chodzi, bo nie w temacie jestem.
kondziu98 lubi ten post.
kondziu98 uważa post za pomocny.

#11 PostWysłany: 21 Gru 2014 12:17 

Konto założone 3 tyg temu i nadal zero ofert w Strefie Korzyści. Wszystkie zgody zaznaczone, więc dziwne trochę, bo z tego co słyszę ofertę statoila, jedzenia i spożywki mają wszyscy...
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 30 Gru 2014 01:15 

czacza napisał(a):
Konto założone 3 tyg temu i nadal zero ofert w Strefie Korzyści. Wszystkie zgody zaznaczone, więc dziwne trochę, bo z tego co słyszę ofertę statoila, jedzenia i spożywki mają wszyscy...

Oferty odblokowują się dopiero przy odpowiednim stanie konta, mi pojawiły się natychmiast po przelaniu 2k ;)
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 30 Gru 2014 13:40 

niebieski
@ czacza: mam to samo...konto założone 2.12 i nic. Kolega założy ze dwa dni wcześniej i zanim karty do niego doszły. to już miał oferty w Strefie Korzyści.

@Marvon: spróbuję jak Ty zasilić 2k, jak nie pojawi się, to składam reklamację. A tak w ogóle, to "natychmiast" to było tego samego dnia, dzień, później, czy faktycznie po paru minutach?
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 02 Sty 2015 12:40 

Marvon napisał(a):
czacza napisał(a):

Oferty odblokowują się dopiero przy odpowiednim stanie konta, mi pojawiły się natychmiast po przelaniu 2k ;)

U mnie stan konta nie miał znaczenia, transakcje kartą również. Wczoraj na infolinii kazali zainstalować apkę i wtedy oferty miały się pojawić, ale to też nie pomogło. Złożyłem reklamację i dzisiaj dostałem odpowiedź, że już wszystko gra i oferty się pojawiły.
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 08 Sty 2015 22:18 

srebrny
hej, czy promocja jest nadal aktualna ? tj.czy jak zaloze konto to nadal jest 5 procent cashback ? juz sie pogubilem :)
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 08 Sty 2015 23:58 
Awatar użytkownika

Loty: 506
Kilometry: 736 023
złoty
Tak, promocja nadal aktywna. Z regulaminu wynika, że:
"Promocja trwa od 10.12.2014 r. do 30.10.2015 r."
oraz:
"Uczestnik może przystąpić do Promocji w procesie wnioskowania o Konto Osobiste w Orange Finanse od 10.12.2014 r. do 15.01.2015 r."
 Profil Relacje PM off
michcioj lubi ten post.

#17 PostWysłany: 09 Sty 2015 05:22 

@JJ2010 - po kilku dniach korzystania z karty zadzwoniłem na infolinię, gdzie dowiedziałem się że "system analizuje rodzaje płatności i indywidualnie przyznaje oferty"... ;]
Po kolejnych dwóch dniach chciałem skorzystać ze Strefy, ale nadal nic nie było dostępne. Zrobiłem przelew z mBanku (natychmiastowe księgowanie) i sekundę później pojawiły mi się oferty. A apkę miałem zainstalowaną od początku.
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 09 Sty 2015 09:26 

niebieski
Przelew 2k niestety nie zadziałał.
Zgłosiłem reklamację na infolinii i po dwóch dniach oferty się pojawiły.
Tylko coś chyba jakaś posucha w SK się zrobiła z tego co czytam, bo nic nie wpada nowego. Wykorzystałem Statoil i sklepy spożywcze i czekam...może coś nowego jednak wpadnie ;)
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 09 Sty 2015 09:55 

A jak to jest z tą płatnością faktury Orange, żeby spełnić warunki moneybacku?
Trzeba opłacić całą kwotę faktury, czy może to być inna kwota, np. 1 cyfrowa ;) ?
Regulamin mówi tylko o opłaceniu faktury. Nie ma zapisu "całej kwoty z faktury".
 Profil Relacje PM off
michcioj lubi ten post.

#20 PostWysłany: 09 Sty 2015 13:11 

srebrny
dzwonilem dzisiaj, promocja jak najbardziej obowiazuje, ale tylko przy platnosciach pay passem.
i podczas skladania wniosku niestety wybralem zla platnosc i nie dalo sie juz wrocic, zeby wybrac wlasciwy bank do przelewu :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 21 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości