Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Gru 2014 20:38 
Awatar użytkownika

Loty: 8
Kilometry: 8 761
niebieski
Witam, po 20stym stycznia bede w Rzymie. Prosze was o rade.
Czy juz w tej chwili na gwałt szukać noclegu? Im bliżej daty to ceny będą rosły?
Niestety nigdy nie zamawiałem noclegu czy to hotelu czy podobnego, zastanawiam się nad hostelem, bo jest najtańszy, chciałbym więc też was zapytać jak jest w takich hostelach, czy jest tam jakaś dyscyplina czy ktoś może sobie w połowie nocy uwidzeć jakieś krzyki itp i nie da sie spac?
Co sądzicie o hostelu, bo jednak jak przegladam rozne watki to ludzie glownie o hotelach tu pisza, a ja bym chcial tylko łozko, posciel, recznik i jakas szafke gdzie moge wrzucic rzeczy ktorych nie chce taszczyc po miescie zwiedzajac.
 Profil Relacje PM off  

Loty Etihad Airways do Singapuru z Warszawy od 2556 PLN ✈️🧳 Oferta first minute Loty Etihad Airways do Singapuru z Warszawy od 2556 PLN ✈️🧳 Oferta first minute
Wakacje w sercu południowej Transylwanii 🦇🏰 Wycieczka już od 497 PLN ✈️🛌 Wakacje w sercu południowej Transylwanii 🦇🏰 Wycieczka już od 497 PLN ✈️🛌
#2 PostWysłany: 18 Gru 2014 21:12 

Ja rezerwowałam hotel w Rzymie z rocznym wyprzedzeniem :D Lokalizacja w świetnym miejscu ( Kwirynał na wyciągniecie ręki) w cenie śniadania, ocena powyżej 9. Im był bliżej termin wyjazdu (wakacje), tym ceny były wyższe. Wiosną więcej kosztował sam apartament ( pokój z aneksem dość daleko od centrum) niż mój zarezerwowany hotel. Nie wiem natomiast jak to jest poza sezonem wakacyjnym.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 18 Gru 2014 21:17 

srebrny
A co to był za hotel?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 18 Gru 2014 21:20 

przy Via Nazionale, Nazionale 51
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 18 Gru 2014 22:15 
Awatar użytkownika

Loty: 8
Kilometry: 8 761
niebieski
A co powiecie na temat hosteli? Wiem ze tam mozna poznac ciekawych jak i nieciekawych pewnie ludzi, ale jest tam jakas dyscyplina czy biora kase i maja gdzies co sie dzieje po dormach?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 18 Gru 2014 22:58 
Awatar użytkownika

w Rzymie jestem od 17 do 19 stycznia (2 noce) 68 euro , nocleg mam juz zarezerwowany (wstepnie )od 2 miesiecy
nie oznacza to ze co kilka dni nie sprawdzam innych ofert, czesto jest tak ze kilka dni przed wyjazdem trafi sie cos ciekawego
okolice Pl. Republika nie podam nazwy hotelu,
czy jest to duzo , pojecie wzgledne dla kazdego bedzie inaczej.
pozdrawiam
milego szukaniaa
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość