Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 138 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 26 Lis 2014 12:52 

niebieski
@Lukasz
napisz od razu czy na krotko/dlugo i z jakim wyprzedzeniem.

Tez szukam czegos w Pari..

Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎 Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎
Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍 Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍
#62 PostWysłany: 26 Lis 2014 13:05 
Awatar użytkownika

niebieski
Na 4 dni, wczoraj wysłałem pytania do 3 osób, w nocy dostałem odpowiedź od jednej z nich. Wygląda na to, że wstrzeliłem się w dni które tej osobie pasują. Mam nadzieję, że na miejscu nie dowiemy się, że wynajem kosztuje 100 Euro za dobę, albo czegos w tym stylu ;)

#63 PostWysłany: 26 Lis 2014 17:04 

Loty: 471
Kilometry: 702 532
złoty
zyczę powodzenia i trzymam kciuki.

umnie odpowiada 80% hostów. połowa z nich pisze, ze nie ma wolnych terminow a druga polowa pyta jak dziala ten serwis bo są nowi!
namteH lubi ten post.

#64 PostWysłany: 26 Lis 2014 22:59 

niebieski
goldziak. napisał(a):
zyczę powodzenia i trzymam kciuki.

umnie odpowiada 80% hostów. połowa z nich pisze, ze nie ma wolnych terminow a druga polowa pyta jak dziala ten serwis bo są nowi!

To masz szczescie, ba ja wysylam zapytania do hostow w Azji i Australii i narazie 1 negatywna odpowiedz tylko.Reszta cisza.Konta pewnie zalozyli zeby dostac punkty:)

#65 PostWysłany: 27 Lis 2014 00:38 
Awatar użytkownika

Loty: 2
Kilometry: 14 922
Myślę, że szukanie gospodarza we Francji może mieć jeszcze jakiś sens, bo stamtąd się portal wywodzi i może nie wszyscy zakładali tam konto, żeby nazbierać punktów. Współczuję jednak komuś, kto będzie szukał noclego w Polsce, bo pewnie 90% kont powstało tutaj ze względu na punkty startowe i mało kto ma ochotę pobawić się w gospodarzenie. I od razu mówię, że sam założyłem konto tylko ze względu na punkty, więc mój komentarz to nie żadne biadolenie na naszą polską naturę, tylko stwierdzenie faktu, że prawdziwych gospodarzy u nas wielu nie ma :)

#66 PostWysłany: 27 Lis 2014 01:38 
Awatar użytkownika

niebieski
korpus napisał(a):
Myślę, że szukanie gospodarza we Francji może mieć jeszcze jakiś sens, bo stamtąd się portal wywodzi i może nie wszyscy zakładali tam konto, żeby nazbierać punktów. Współczuję jednak komuś, kto będzie szukał noclego w Polsce, bo pewnie 90% kont powstało tutaj ze względu na punkty startowe i mało kto ma ochotę pobawić się w gospodarzenie. I od razu mówię, że sam założyłem konto tylko ze względu na punkty, więc mój komentarz to nie żadne biadolenie na naszą polską naturę, tylko stwierdzenie faktu, że prawdziwych gospodarzy u nas wielu nie ma :)

W takim razie jak nie chcesz nikogo gościć to możesz wyłączyć swój dom z wyszukiwania. W ten sposób nikt Cię nie znajdzie i nie będzie tracił czasu ;)

#67 PostWysłany: 27 Lis 2014 01:56 
Awatar użytkownika

Wiem i tak zrobiłem. Ale jak jakiś czas temu patrzyłem na oferty dostępne w Warszawie, to większość z nich sugerowała konto założone na szybko, po których nie spodziewałbym się, że gospodarz myśli poważnie o przyjmowaniu gości.

#68 PostWysłany: 27 Lis 2014 20:49 
Awatar użytkownika

niebieski
Wszystko u nas sie powiodlo. Gospodarz okazal sie byc hardcore'owym podroznikiem i mega sympatyczna osoba. Korzysta ze stronki od jakiegos czasu ale sam nie przenocowal za punkty jeszcze nigdzie a wysylal zapytania w rozne regiony swiata. Serwis raczej zakonczy swoja dzialalnosc niebawem przez taka polityke rozdawania punktow. Poza tym w ostatnim czasie zostal zalany zapytaniami z Polski. Jak myslicie dlaczego? ;)

#69 PostWysłany: 27 Lis 2014 21:09 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 570
Kilometry: 1 186 935
Wysłałem zapytanie do każdego w Santiago i zero odpowiedzi. Pytanie czy to ja mam takie brzydkie profilowe czy po prostu tak jest. Aczkolweik widać,że tam ludzie trochę sie powysilali. Są fotki są opisy, dam im nawet po 1000ptk za noc :"P

EDIT: Ktos sie odezwał mega zainteresowany,żew koncu ktoś 158 ptk/2noce :D Zobaczymy ile to warte

#70 PostWysłany: 28 Lis 2014 22:25 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 570
Kilometry: 1 186 935
Nie mogę edytować więc napiszę,że dzis dostalem smsa ze jednak nie mogę....

#71 PostWysłany: 02 Gru 2014 15:32 
Awatar użytkownika

niebieski
Nieoczekiwanie trampolinn.com okazał się dla mnie jednym z lepszych deal'i jakie się trafiły na forach (gdyby nie aft powiedziałbym, że najlepszym ;) ). Eleganckie mieszkanko w centrum Paryża na 4 nocki kompletnie za free. :twisted:
eukaliptus lubi ten post.

#72 PostWysłany: 03 Gru 2014 00:10 
Awatar użytkownika

Czekam aż ktoś się pochwali sukcesami z jakiegokolwiek innego kraju niż Francja :)

#73 PostWysłany: 03 Gru 2014 00:21 
Awatar użytkownika

korpus napisał(a):
Czekam aż ktoś się pochwali sukcesami z jakiegokolwiek innego kraju niż Francja :)

Wyslalem jakis czas temu request do hosta (a właściwie pani host) w stolicy Katalonii. Po kilku godzinach przyjęła mnie z otwartymi ramionami ale musiałem w ostatniej chwili odwołać wyjazd. Dodam ze przebywam obecnie w hiszpanii i mam w miarę porządnie wypełniony profil więc może miało to jakis wpływ na jej decyzję...tak czy siak da sie :)
 Profil Relacje PM off
korpus lubi ten post.

#74 PostWysłany: 03 Gru 2014 00:24 

niebieski
albo nawet z Francji! Jak na razie to przypadek Łukasza raczej odosobniony.
Z tego co widzę po odpowiedziach to wielu uzytkownikow (paryskich) traktuje trampolinn jako wymiane mieszkan na wakacje - gdyby ich nie bylo w Paryzu to mogliby udostepnic. A pewnie nie ma ich raczej w wakacje, a nie np czwartek do niedziela w styczniu..

Chociaz moge sie mylic

#75 PostWysłany: 03 Gru 2014 09:58 
Awatar użytkownika

niebieski
michalp napisał(a):
Z tego co widzę po odpowiedziach to wielu uzytkownikow (paryskich) traktuje trampolinn jako wymiane mieszkan na wakacje - gdyby ich nie bylo w Paryzu to mogliby udostepnic. A pewnie nie ma ich raczej w wakacje, a nie np czwartek do niedziela w styczniu..

Chociaz moge sie mylic

Potwierdzam to. Osoba, która nas przenocowała zaraz po nas udostępniała mieszkanie Hiszpanom, do których równocześnie pojechali jej rodzice. Jest to całkiem fajna opcja, tylko trzeba mieć mieszkanie przygotowane pod tego typu wizytę obcych osób.

#76 PostWysłany: 03 Gru 2014 11:18 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
michalp napisał(a):
...
Z tego co widzę po odpowiedziach to wielu uzytkownikow (paryskich) traktuje trampolinn jako wymiane mieszkan na wakacje - ...

no bo taka jest idea tego przedsięwzięcia! :)

#77 PostWysłany: 05 Gru 2014 13:27 

Loty: 53
Kilometry: 93 693
Udało mi się zarezerwować pokój w Rzymie na pięć nocy :) Host ma dwa pokoje i większy wynajmuje na Airbnb, a drugi tak dodatkowo. Jeżeli będzie miał zajęty duży pokój to przenocuje nas w małym, a jeżeli będzie wolny to w dużym :)
 Profil Relacje PM off  

#78 PostWysłany: 11 Gru 2014 20:20 

Cytuj:
Trampolinn has a special gift for members only: 1500 bonus points! Just visit your profile and enter the Promo code XMAS14. But hurry, offer expires December 26th
Enjoy!
 Profil Relacje PM off
piotrek_ lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#79 PostWysłany: 11 Gru 2014 20:34 
Awatar użytkownika

Loty: 162
Kilometry: 303 939
Działa doładowanie na 1500pkt. Pięknie.

Kod wpisujemy po kliknięciu w "Points Shop" -> Promo code

Punkty wg cennika są warte 49.99 €
 Profil Relacje PM off  

#80 PostWysłany: 11 Gru 2014 20:50 

niebieski
potwierdzam:)Punkty dodane do konta(1500):)dzieki za info

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 138 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Paweł J oraz 7 gości