Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 67 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 18 Lis 2014 14:19 
Awatar użytkownika

niebieski
Wystartowała "dogrywka" oferty ze względu na spore zainteresowanie poprzednim razem. Promocja wraca, ale jest dostepna jedynie przez 3 dni (do czwartku włącznie). Kto nie skorzystał ma teraz szansę ;)
Standardowo prześwietlone na LS
 Profil Relacje PM off
wojtozor uważa post za pomocny.

Dubaj, Hongkong i Wietnam za 2605 PLN 😲 Do Polski wrócisz bezpośrednio z Phu Quoc❗ Dubaj, Hongkong i Wietnam za 2605 PLN 😲 Do Polski wrócisz bezpośrednio z Phu Quoc❗
🏝️ Egipt na wyciągnięcie ręki 😎 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem za 2575 PLN 🏝️ Egipt na wyciągnięcie ręki 😎 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem za 2575 PLN
#42 PostWysłany: 18 Lis 2014 14:48 

Loty: 386
Kilometry: 569 051
niebieski
W pierwszym wydaniu nie założyłem, teraz już tak.
Dzięki za info.
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 18 Lis 2014 14:58 
Awatar użytkownika

Loty: 97
Kilometry: 149 516
niebieski
Promocja przeznaczona jest dla osób, które do tej pory nie posiadały żadnego produktu w serwisie internetowym Idea Bank. W innym przypadku założenie lokaty nie będzie możliwe – jest to powiem lokata startowa, którą można posiadać tylko raz.

:(

Ostatnio edytowany przez Vojtas, 18 Lis 2014 19:28, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 18 Lis 2014 15:17 
Awatar użytkownika

niebieski
Vojtas napisał(a):
Promocja przeznaczona jest dla osób, które do tej pory nie posiadały żadnego produktu w serwisie internetowym Idea Bank. W innym przypadku założenie lokaty nie będzie możliwe – jest to powiem lokata startowa, którą można posiadać tylko raz.

No niestety, to jest chyba jedyny/największy minus. Swoja droga dzieki za znalezienie literówki :)
 Profil Relacje PM off
Vojtas lubi ten post.

#45 PostWysłany: 18 Lis 2014 20:22 

Mam pytanie do osób które otrzymały już premie - kwota przelewana jest na rachunek z którego wpłacaliśmy pieniądze na lokatę?
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 18 Lis 2014 20:35 
Awatar użytkownika

Loty: 53
Kilometry: 142 596
niebieski
wrześniowy napisał(a):
Mam pytanie do osób które otrzymały już premie - kwota przelewana jest na rachunek z którego wpłacaliśmy pieniądze na lokatę?

Powinieneś dostać email, logujesz się i podajesz nr konta jaki masz ochotę. Bez tego nie dostaniesz premii.

#47 PostWysłany: 18 Lis 2014 20:58 

tak miało być w teorii - ponoć mieli jakieś problemy, w każdym razie sam upomniałem się, dlaczego mimo upływu terminu nie dostałem od nich żadnej informacji. Skontaktowała się ze mną osoba która chciała potwierdzenie przelewu na lokatę, wysłałem go i cisza. Ani odpowiedzi ani pieniędzy, dlatego zastanawiam się czy to normalny tok czy coś jest nie bardzo. Po zalogowaniu się na konto na stronie agory nie miałem możliwości wpisania czegokolwiek.
 Profil Relacje PM off  

#48 PostWysłany: 18 Lis 2014 21:05 
Awatar użytkownika

Loty: 53
Kilometry: 142 596
niebieski
Ja dostałem maila, wypełniłem formularz i kaska już przyszła bez problemów.

#49 PostWysłany: 18 Lis 2014 23:24 
Awatar użytkownika

Pytanie do osób które wykupiły lokatę w październiku i teraz miały problem z odebraniem nagrody. Napisałem kilka dni temu przypomnienie o należnej nagrodzie, poprosili o przysłanie potwierdzenia przelewu które im wysłałem i od tego czasu cisza. Jak długo w waszym przypadku trwało przetworzenie tych danych i przyznanie nagrody ? Dać im jeszcze czas (minął 4 dzień) czy też upomnieć się o swoje ponownie ?
 Profil Relacje PM off  

#50 PostWysłany: 18 Lis 2014 23:48 
Awatar użytkownika

niebieski
grs napisał(a):
Pytanie do osób które wykupiły lokatę w październiku i teraz miały problem z odebraniem nagrody. Napisałem kilka dni temu przypomnienie o należnej nagrodzie, poprosili o przysłanie potwierdzenia przelewu które im wysłałem i od tego czasu cisza. Jak długo w waszym przypadku trwało przetworzenie tych danych i przyznanie nagrody ? Dać im jeszcze czas (minął 4 dzień) czy też upomnieć się o swoje ponownie ?

Była cisza i po kilku dniach info o pozytywnym rozpatrzeniu. Dajcie im chwile czasu bo ponoć mają sporo zapytań ;)
Regulaminowy czas na wypłate nagrody jest i tak do 30.11 :)
 Profil Relacje PM off  

#51 PostWysłany: 18 Lis 2014 23:55 
Awatar użytkownika

Blackall napisał(a):
Była cisza i po kilku dniach info o pozytywnym rozpatrzeniu. Dajcie im chwile czasu bo ponoć mają sporo zapytań ;)

Dam im zatem czas do końca tygodnia, jeśli nic się nie zmieni to przypomnę się mailowo. Zawsze mogło się zdarzyć że mój mail przypadkiem przepadł w natłoku pilnych wiadomości ;)
 Profil Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 20 Lis 2014 12:53 
Awatar użytkownika

niebieski
grs napisał(a):
Blackall napisał(a):

Dam im zatem czas do końca tygodnia, jeśli nic się nie zmieni to przypomnę się mailowo. Zawsze mogło się zdarzyć że mój mail przypadkiem przepadł w natłoku pilnych wiadomości ;)

Do mnie wczoraj przyszedł wynik reklamacji - też chwile czekałem

PS. Przypominam, że najnowsza akcja z premią 50 zł jest do dziś ;)
 Profil Relacje PM off  

#53 PostWysłany: 20 Lis 2014 22:10 
Awatar użytkownika

Blackall napisał(a):
Do mnie wczoraj przyszedł wynik reklamacji - też chwile czekałem

PS. Przypominam, że najnowsza akcja z premią 50 zł jest do dziś ;)

Pośpieszyłem się z pytaniem. Dziś przysłali mi zatwierdzenie mojej reklamacji i bez problemu mogłem uzupełnić dane wymagane do przelewu. Tak więc jeśli ktoś jeszcze ma taki problem to pisać reklamację i czekać cierpliwie :) Gorzej jeśli ktoś w natłoku zajęć zapomni o tym, że nagroda miała być wypłacona w listopadzie...
 Profil Relacje PM off  

#54 PostWysłany: 21 Lis 2014 16:28 

HON fly4free
Po założeniu lokaty dzwonił ktoś z banku namawiając na 'lokatę z konsultantem" na 4,5%, lokata na miesiąc (do 10 k), do założenia w oddziale banku. Oprocentowanie jest tez nienajgorsze, ale czy ktos może orientował się w szczegółach tej oferty?
 Profil Relacje PM off  

#55 PostWysłany: 21 Lis 2014 22:19 

Mi proponowali 5%, więc można coś wynegocjować. Poza tym warunki te same, tj. do 10k, na 3 miesiące.

#56 PostWysłany: 21 Lis 2014 22:28 

Ja miałem problemy z przelewem wpisywałem i robiłem przelew 3 razy i za każdym razem dostałem zwrot przelewu ze względu na błąd, a wszystko dokładnie sprawdzałem i kropka w kropkę robiłem.
 Profil Relacje PM off  

#57 PostWysłany: 22 Lis 2014 14:50 

taszon napisał(a):
Ja miałem problemy z przelewem wpisywałem i robiłem przelew 3 razy i za każdym razem dostałem zwrot przelewu ze względu na błąd, a wszystko dokładnie sprawdzałem i kropka w kropkę robiłem.

Sprawdź sobie swoje dane w banku z którego robisz przelew. Ja przy okazji innej promocji miałem to samo i wyszło, że miałem podany inny kod pocztowy i dlatego wracało.
 Profil Relacje PM off  

#58 PostWysłany: 29 Gru 2014 14:25 
Awatar użytkownika

niebieski
I mamy kolejną, trzecią edycję promocji. Tym razem jest to "last minute" - szybka dogrywka pod koniec roku. Trzy dni na złożenie wniosku, później standardowe 14 dni na opłacenie lokaty i 50 zł na początku grudnia trafia do kieszeni :)

Standardowo prześwietlone na LiveSmarter
 Profil Relacje PM off  

#59 PostWysłany: 02 Sty 2015 20:02 

Loty: 34
Kilometry: 65 905
dostał już ktoś maila z formularzem, z drugiej edycji?
 Profil Relacje PM off  

#60 PostWysłany: 02 Sty 2015 20:21 
Awatar użytkownika

Loty: 42
Kilometry: 53 654
Sprawdz w spamie bo mieli do 30 grudnia. Ja oczywiście dostałem.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 67 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości