Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Wyspy Brytyjskie
#1 PostWysłany: 02 Sty 2012 07:12 

Witam wszystkich, jako że to mój pierwszy post na forum.
Chciałbym odwiedzić Londyn, Edynburg i Dublin (do tego jeszcze bardzo chętnie Stonehenge), kolejność jest obojętna, jak również i termin. Ramy czasowe to max. 2 tyg. na wszystko.
Co proponujecie?
 Profil Relacje PM off  

🎄 Wszystkie kierunki z kalendarza adwentowego PLL LOT w obniżonych cenach! 🔥✈️ 🎄 Wszystkie kierunki z kalendarza adwentowego PLL LOT w obniżonych cenach! 🔥✈️
Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️ Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️
 Temat postu: Re: Wyspy Brytyjskie
#2 PostWysłany: 02 Sty 2012 08:03 

google.pl
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 02 Sty 2012 09:15 

Dzięki za świetną i rzeczową odpowiedź.
Liczyłem na kompetentną pomoc na forum jednego z najlepszych serwisów o tanim lataniu, ale widać się przeliczyłem...
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 02 Sty 2012 09:24 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Myślę, że odpowiedź Józka była kompetentna.
Przeczytaj regulamin zakładania postów w tym dziale, będziesz wiedział, czemu dostałeś taką a nie inną ripostę.

Witam na forum.

#5 PostWysłany: 02 Sty 2012 09:38 

Tak, odpowiedź "google.pl" jest ogromnie kompetentna. Rozumiem, że ja teraz również mogę w każdym temacie podawać taką odpowiedź... To przecież czysty spam. Każdy potrafi używać google.
Przyznaję się do błędu nieprzeczytania drugiego z podpiętych tematów, przeczytałem jedynie pierwszy, kolejnego zwyczajnie nie zauważając. Mogłem zostać poprawiony co do tego co zrobiłem źle, lecz w zamian zostałem spławiony i zwyczajnie ośmieszony.
Lepiej będzie jak udam się na inne fora o tej tematyce...
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 02 Sty 2012 09:43 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Ok, w takim razie, zakładam, że nie zamierzasz wracać, pozwolę sobie wątek zamknąć.

Cześć i czołem.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: fluu, Google [Bot] oraz 10 gości