Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 270 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Lis 2014 13:47 

srebrny
Info od loyaltylobby.

Dla dzisiejszych rezerwacji pierwsza noc bezpłatna (do 500 AED), dla minimum 2 nocy.
Wygląda to według mnie nieźle.
http://www.cleartrip.ae/freehotelnights/

T&C:
Offer valid for Bookings made only on MONDAY 10th November 2014 .The dates of stay in the hotel are open.
To avail the offer you need to enter your coupon code (ITSMONDAY) before payment while booking.
Valid on any hotel available on www.cleartrip.ae for a minimum of 2 room nights up to a maximum discount of AED 500.
The discount would be given only for the basic room rent of the first night of booking. (For eg. If Your hotel rate is AED 800 + 20 % tax per night and you book for 2 nights … coupon discount of AED 500 shall be deducted from the total cost)
Once you enter the coupon code the value of the basic room rent first night up to AED 500 will be deducted
The discount shall not include any Government taxes and service charges and the same shall be borne by the customer.
If incorrect voucher code is entered, the Offer shall not be valid.
In case you cancel the booking (in part or full) the entire discount availed for the said booking will be deducted from the refund amount.
Offer is valid on any Hotel which is available on www.cleartrip.ae. However the Offer shall not be applicable on Hotel booked with “Pay at Hotel” options.
Offer is also not valid for transactions made through IVR/Phone with Cleartrip Customer Care.
This Offer cannot be clubbed with any other offer available on www.cleartrip.ae.
The products and services offered by Cleartrip MEA FZ LLC are governed by the Terms of Use prescribed by Cleartrip on its website (www.cleartrip.ae) and as amended from time to time.
The terms and conditions of this Offer are subject to change without any prior notice.
Disputes are subject to the jurisdiction of Dubai, UAE.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
9 ludzi uważa post za pomocny.

Dubaj, Hongkong i Wietnam za 2605 PLN 😲 Do Polski wrócisz bezpośrednio z Phu Quoc❗ Dubaj, Hongkong i Wietnam za 2605 PLN 😲 Do Polski wrócisz bezpośrednio z Phu Quoc❗
🏝️ Egipt na wyciągnięcie ręki 😎 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem za 2575 PLN 🏝️ Egipt na wyciągnięcie ręki 😎 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem za 2575 PLN
#2 PostWysłany: 10 Lis 2014 13:51 

niebieski
Wygląda to świetnie, a nie nieźle ;)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 10 Lis 2014 14:25 

Wielkie dzięki, zarezerwowałem właśnie bardzo dobry hotel w Londynie na styczeń za 4 stówki za dwie noce :}
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 10 Lis 2014 14:37 

Dzień dobry!

Promocja faktycznie rewelacyjna. Jestem w trakcie rezerwowania hostelu na Maderze, ale nigdy wcześniej nie korzystałem z tego typu strony i mam wątpliwości.

Zaznaczam opcję przy wyborze: 1 pokój, 3 osoby i potem wybieram pokój (TRIPLE) i otrzymuję cenę 107AED za dwie nocki. Czy jest to cena całkowita za pokój za 3 osoby?

Pozdrawiam!
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 10 Lis 2014 14:51 
Awatar użytkownika

Loty: 67
Kilometry: 146 355
srebrny
Nie wiem jak przy innych hotelach, ale doczytajcie booking policy przy rezerwacji hoteli z bezpłatną anulacją:
Cleartrip charges a separate service fee of AED 40 for all cancellations.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 10 Lis 2014 14:52 
Awatar użytkownika

niebieski
ktoś ma jakiś pomysł jak odfiltrować hotele z możliwą zniżką? w prawie wszystkich nie ma okienka na wpisanie vouchera :/
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 10 Lis 2014 14:56 
Awatar użytkownika

srebrny
Ja ustawiam po "Savings", pokazuje mi najczęściej od najdroższych, ale zjadę w dół trochę to mam te tańsze, które nie mają znaczka "Pay@hotel".

#8 PostWysłany: 10 Lis 2014 14:58 

lukas63 napisał(a):
ktoś ma jakiś pomysł jak odfiltrować hotele z możliwą zniżką? w prawie wszystkich nie ma okienka na wpisanie vouchera :/

Zniżce podlegają wszystkie hotele które na liście mają cenę mniejszą niż 500 AED. Kod wpisujesz po wybraniu hotelu w pierwszym oknie.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 10 Lis 2014 14:59 
Awatar użytkownika

Loty: 33
Kilometry: 39 451
srebrny
loremips napisał(a):
lukas63 napisał(a):

Zniżce podlegają wszystkie hotele które na liście mają cenę mniejszą niż 500 AED. Kod wpisujesz po wybraniu hotelu w pierwszym oknie.

W promo biorą udział tylko te w których nie ma opcji "pay @ hotel" - a takich jak widzę jest dość mało :/
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 10 Lis 2014 15:00 
Awatar użytkownika

niebieski
Wedlug mnie znizke maja te, przy ktorych widnieje takie info:
"Its Monday !!! This Monday get Free hotel nights on Cleartrip See offer details"
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 10 Lis 2014 15:00 
Awatar użytkownika

Loty: 163
Kilometry: 196 420
niebieski
Strona trochę dziwna (no i ta waluta :mrgreen: ), ale zarezerwowałem na 2 noce. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Z tego co przejrzałem, anulacja nie wchodzi w grę. Doliczają kary.

#12 PostWysłany: 10 Lis 2014 15:02 

Czy wam też zniknęło już okienko do wpisywania zniżek?

EDIT:
@Kanski ma rację, tylko te hotele bez pay@hotel biorą udział w promocji..
szczęśliwie mam taki w Funchal
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 10 Lis 2014 15:05 

Loty: 280
Kilometry: 372 147
złoty
W jakiej walucie ta strona robi obciążenie karty? Niestety jak klikam Terms & Conditions, to wywala mi error 404.

#14 PostWysłany: 10 Lis 2014 15:07 
Awatar użytkownika

niebieski
Kański napisał(a):
loremips napisał(a):
lukas63 napisał(a):

W promo biorą udział tylko te w których nie ma opcji "pay @ hotel" - a takich jak widzę jest dość mało :/

No właśnie nie - akurat znalazłem z takim opisem "pay @ hotel" i można jednak wpisać voucher a na górze jest komunikat

""Its Monday !!! This Monday get Free hotel nights on Cleartrip See offer details""

Jak na liście jhoteli nad zdjęciem jest komunikat """Its Monday !!! This Monday get Free hotel nights on Cleartrip See offer details"""

To można wkleić voucher
 Profil Relacje PM off
tzu lubi ten post.

#15 PostWysłany: 10 Lis 2014 15:22 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 122
srebrny
Ja też właśnie w trakcie rezerwacji i wygląda że działa ok.
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 10 Lis 2014 15:27 
Awatar użytkownika

srebrny
Wydaje mi się, czy mają błąd na stronie i zniżka naliczana jest 2 razy.

Tam gdzie NIE można podać kodu cena jest np. AED300 po naciśnieciu "Select room" cena Total for 1room, 2 nights to: 600AED

Tam gdzie można podać kod (dokładniej tam gdzie jest znaczek "DEAL" i nie ma znaczka "Pay@hotel") cena jest np. AED300 po naciśnięciu "Select room" cena Total 1 room,2 nights to też AED300 (150AED za 1 noc)
Czyli tak jak by już pokazywało cenę Total promocyjną (po odjęciu jednej nocy), a tu nam odejmuje jeszcze po wpisaniu kodu ok 150AED.

Żeby nie chcieli anulować na tej podstawie.

#17 PostWysłany: 10 Lis 2014 15:33 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 122
srebrny
Przeszło i odliczyło mi kwotę po podaniu kodu. Wygląda ok.
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 10 Lis 2014 15:39 
Awatar użytkownika

niebieski
Cytuj:
Żeby nie chcieli anulować na tej podstawie.

Nie patrz na to. Czasami pojawiały się przy rozwijaniu szczegółów wyboru poszczególnych pokoi dziwne kwoty - np. 10 krotnie wyższe a po wyborze konkretnego cena wracała do poziomu jak w wyszukiwarce
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 10 Lis 2014 15:43 

niebieski
Źle pokazuje ceny, przy sortowaniu potrafi pokazać przy jednym hotelu łączną kwotę, gdzie indziej za 1 noc.

P.S. Fajna zniżka, ale radzę uważnie patrzeć, przy niektórych ofertach ceny tych samych hoteli z np. booking.com - niewielka różnica, nawet uwzględniając kod, a na booking jest jeszcze cashback i często darmowa anulacja ;)

#20 PostWysłany: 10 Lis 2014 15:48 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
srebrny
Kolejne promo z którym, mam cyrki :)
Gozo, hotel za 65 AED a 3 linijki niżej ten sam hotel z innymi zdjęciami (jakby pobrany z innego systemu rezerwacyjnego) za 196 AED te same warunki.
Drugi (droższy) z możliwością wybrania promo drugi bez po zniżce i tak wychodzi 2 razy drożej niż bez zniżki :lol:

Jak wybrałem droższy i wkleiłem kod cena się nie zmieniła.
Wracam do wyszukiwania, a tam cena za tańszy już 130 AED :shock: a droższy cały czas to samo.

Jeszcze raz wchodzę w droższy cena za 2 noce 392 AED wklepuję kod, a cena zmienia się na 403 AED po zniżce 203 AED.

Powyższy opis dotyczy tego samego hotelu, ten sam adres nazwa raz "ST PATRICKS" (ma możliwość pay@hotel) a drugi "Saint Patrick's Hotel" (nie ma pay@hotel).
 Profil Relacje PM off
jobi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 270 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość