Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Maj 2014 18:45 
Awatar użytkownika

Loty: 26
Kilometry: 38 714
Dwie opcje na zniżkę przy zakupie Stockholm card:

1) 3 dni w cenie 2 dla posiadaczy Ikea family do 30 września 2014 (zyskujemy 150 SEK)
http://www.visitstockholm.com/en/stockholmcard/?discount=IKEA&affiliate=IKEA-campaign#free-sightseeing

2) -20% na wybraną opcję do 31 grudnia 2014
http://www.visitstockholm.com/en/stockholmcard/?discount=IkeaRussia&utm_source=visitswedenru&utm_medium=kampanjsajt&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=IkeaFamilyRussia
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Relaks na Costa del Sol 🌞🏝️ 4* hotel w Benalmadenie za 2069 PLN 😍 Relaks na Costa del Sol 🌞🏝️ 4* hotel w Benalmadenie za 2069 PLN 😍
Niezapomniana wycieczka po Tajlandii 🛺 Bangkok, Phuket i Chiang Mai w jednej podróży z Warszawy za 2716 PLN 🌺 Niezapomniana wycieczka po Tajlandii 🛺 Bangkok, Phuket i Chiang Mai w jednej podróży z Warszawy za 2716 PLN 🌺
#2 PostWysłany: 16 Maj 2014 20:33 

srebrny
Dzięki !!! Właśnie wybieramy się latem. Kupione! :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 02 Wrz 2014 20:01 

metroos napisał(a):
Dwie opcje na zniżkę przy zakupie Stockholm card:

1) 3 dni w cenie 2 dla posiadaczy Ikea family do 30 września 2014 (zyskujemy 150 SEK)
http://www.visitstockholm.com/en/stockholmcard/?discount=IKEA&affiliate=IKEA-campaign#free-sightseeing

2) -20% na wybraną opcję do 31 grudnia 2014
http://www.visitstockholm.com/en/stockholmcard/?discount=IkeaRussia&utm_source=visitswedenru&utm_medium=kampanjsajt&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=IkeaFamilyRussia

Czy wykorzystałeś już kartę z tej promocji? Czy polska karta Ikea Family będzie działać z tą promocją? I w jaki sposób przebiega weryfikacja karty?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 02 Wrz 2014 22:23 

srebrny
Tak. Byłem w sierpniu.
Nie było żadnej weryfikacji z kartą Ikea (której nie mam), ani przy zakupie karty online, ani przy jej odbiorze w Sztokholmie (taką opcję odbioru wybrałem). :)
A Stockholm card sprawdziła się fantastycznie: muzea są strasznie drogie, a tu mieliśmy też transport miejski (w tym promy!) oraz godzinny rejs stateczkiem (lepiej wcześniej odebrać sobie bilet na przystani na konkretny rejs, bo można nie wejść).
 Profil Relacje PM off
Danielp lubi ten post.

#5 PostWysłany: 03 Wrz 2014 09:51 

Misiatek napisał(a):
Tak. Byłem w sierpniu.
Nie było żadnej weryfikacji z kartą Ikea (której nie mam), ani przy zakupie karty online, ani przy jej odbiorze w Sztokholmie (taką opcję odbioru wybrałem). :)
A Stockholm card sprawdziła się fantastycznie: muzea są strasznie drogie, a tu mieliśmy też transport miejski (w tym promy!) oraz godzinny rejs stateczkiem (lepiej wcześniej odebrać sobie bilet na przystani na konkretny rejs, bo można nie wejść).

Dzięki za odpowiedz :) Na początku byłem sceptyczny co tej karty ale za taką cenę za darmo jest komunikacja miejska, muzea i inne rzeczy także dziś zamawiam. Dzięki za odpowiedź.

-- 03 Wrz 2014 09:28 --

Misiatek napisał(a):
Tak. Byłem w sierpniu.

Wczoraj dla pewności napisałem email z zapytaniem o zniżkę z kartą Ikea Family i dostałem odpowiedź, że zniżka działa tylko z rosyjską kartą Ikeii :|. I o,co tu chodzi :P
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 24 Paź 2014 03:36 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 225 398
srebrny
A czy znaleźliście gdzieś na ichniej stronie adresy odbioru Stockholm Card na miejscu w Sztokholmie ? Bo nie specjalnie uśmiecha mi się dopłacać 75 SEK za przesyłkę do Polski. Najlepiej byłoby odebrać taką kartę już na lotnisku (Skvasta / Arlanda).

#7 PostWysłany: 24 Paź 2014 07:55 
Awatar użytkownika

Loty: 118
Kilometry: 205 856
Jak kupujesz przez neta to można odebrać tylko w dwóch miejscach( z wydrukowanym PDFem):

Address: Kulturhuset, Sergels Torg 5
103 27 Stockholm
E-mail: touristinfo@stockholm.se
Phone: +46 (0) 8-508 28 508
www.facebook.com/visitstockholm

Opening hours
January 1 - April 30, September 16 - December 30:
Mon - Fri: 9 am - 6 pm
Sat: 9 am - 4 pm
Sun: 10 am - 4 pm

May 1 - September 15:
Mon - Fri: 9 am - 7 pm
Sat: 9 am - 4 pm
Sun: 10 am - 4 pm

Open until 4 pm on New Year's Eve, closed: Dec 24, 25 and Jan 1
Other national holidays: Open as usual

I na lotnisku Arlanda do godzin mocno wieczornych - chyba cos koło 22.

Ja korzystałem z kodu IKEA w lipcu tego roku - o nic nikt nie pytał - bilety odebrane w Kulturhuset
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości