Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 569 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 29  Następna
Autor Wiadomość
#181 PostWysłany: 25 Gru 2011 12:40 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
panrobo napisał(a):
ja tez zapomnialem zrobic rezerwacje na sylwka w waw... Ale dwie inne zrobione :) Ciekawe tylko, czy nie cofną tej tańszej, bo na jedno nazwisko zrobiłem, ale z dwóch kart. Jak myslicie, kiedy bedzie wiadomo czy cofną?

Do hotelu idziemy tylko z tą fakturą i voucherem ? Ja np. mam jedną noc w Mercure i tam jak wpisuje nr rezerwacji z faktury hotels4u, zeby sprawdzić sobie, to jest błędny. Dostaniemy jeszcze jakieś dodatkowe info od hoteli?

Pzdr

Jak byłem na Majorce, to tylko z tym voucherem co przyszedł na email poszedłem do recepcji i to wszystko.
Pani na recepcji chciała tylko dowodu aby wpisać jakieś dane do formularzu meldunkowego (jakie osoby śpią w danym pokoju)

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

Grecki urlop na Kefalinii za 2297 PLN 🏖️ 4* hotel przy plaży (z wyżywieniem) 🍽️🌞 Grecki urlop na Kefalinii za 2297 PLN 🏖️ 4* hotel przy plaży (z wyżywieniem) 🍽️🌞
Ponad 6 zł za każdą dobę z psem. Włochy chcą wprowadzić psi podatek turystyczny Ponad 6 zł za każdą dobę z psem. Włochy chcą wprowadzić psi podatek turystyczny
#182 PostWysłany: 25 Gru 2011 12:55 

Cześć wszystkim!,

Zarezerwowałem dwa noclegi w Bukareszcie - oraz jeden we Włoszech:D, ale dopiero w maju.
Czy ktoś z was potwierdzał może swoją rezerwację dzwoniąc do hoteli? Zastanawiam się czy po tym jak dostałem karte rezerwacyjną, kasa została sciągnięta z konta jest możliwość że Hotels4u to jakoś anulują czy raczej jest klepnięte?
 Profil Relacje PM off  

#183 PostWysłany: 25 Gru 2011 13:11 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

czyli mieli jakis tam budzet na dofinansowanie "promocje" noclegow z tego co pisza na fb to narazie poszlo z 50.000 Ł. moga miec jeszcze z max 50.000 co daje kolejne 1000 rezerwacji.
powodzenia zycze tym co sie nie zalapali.

Profil Relacje PM off  

#184 PostWysłany: 25 Gru 2011 13:21 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 156 953
niebieski
próbował ktoś 2 razy na to samo nazwisko?
 Profil Relacje PM off  

#185 PostWysłany: 25 Gru 2011 13:28 

Ja zarezerwowałem hotel NH Cristal czterogwiazdkowy w Berlinie na dziś, niecałe 5 funtów za nocke, napisałem mail do hotelu czy potwierdzają moją rezerwację - wszystko potwierdzili. Także za 2 godziny ruszamy i pierwszy raz sprawdzam nową autobanę:)
 Profil Relacje PM off  

#186 PostWysłany: 25 Gru 2011 13:38 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

luxyfer napisał(a):

trzy rezerwacje na to samo nazwisko.
na mnie
na zone
na siostre

Profil Relacje PM off  

#187 PostWysłany: 25 Gru 2011 13:58 
Awatar użytkownika

niebieski
luxyfer napisał(a):

tak, ale inną kartą i inne dane. Przeszło (póki co), z reszta ciezko zeby nie przeszlo bo nie bardzo mają jak udowodnić, że to te same osoby :P

ps. przy okazji zmienilem IP, tak dla pewności
 Profil Relacje PM off  

#188 PostWysłany: 25 Gru 2011 14:00 

Zbanowany
Cały czas próbuję i mam:
Kod:
Error:

An unexpected error occured in the application, the error has been logged. Sorry for the inconvenience, thank you for your patience.

Error Code: O3RIFDAKI

Error Details:

Error Retriving Accommodation:
 Profil Relacje PM off  

#189 PostWysłany: 25 Gru 2011 14:02 

Loty: 62
Kilometry: 145 353
niebieski
@szyper: spróbuj zmienić przeglądarkę
 Profil Relacje PM off  

#190 PostWysłany: 25 Gru 2011 14:03 
Awatar użytkownika

szyper - zmień karte lub probuj do skutku, miałam to samo przed chwila, mimo że w nocy te dwie karty działały, użyłam trzeciej i było ok

#191 PostWysłany: 25 Gru 2011 14:15 

Zbanowany
Udało się, przy użyciu 3 karty :-)
Czy to będzie problem, że rezerwacja jest na całkiem inne nazwiska, inne miasta itd ale płatne tą samą kartą? Bo inna nie chciała przejść.

Na dodatek jak chciałem zarezerwować 2 dzień w tym samym hotelu to już nie było promocyjnej ceny...
 Profil Relacje PM off  

#192 PostWysłany: 25 Gru 2011 14:23 

Ja zrobilem piec pojedynczych rezerwacji z czego 3 sa na moje nazwisko a 2 na nazwisko mojej dziewczyny i za calosc placilem jedna i ta sama karta. Przeszlo wszystko i dostalem potwierdzenia do wszystkich. Ciekawe tylko czy to jest pewne i czy mi jakos tego nie cofna. Wyjazd dopiero w maju...

Jedna rezerwacja mi chyba nie przeszla, dostalem error a obawiam sie ze kasa poszla z konta, wysle im mejla ale nie wiadomo czy cos z tym zrobia. Screena chyba mam, ale nie jestem pewien bo te bledy systemowe czesto tam wyskakiwaly a screenow nie robilem, bo kasy nie sciagalo, ale ten jeden raz chyba sciagnelo.

Miejmy nadzieje ze wszystko bedzie OK i kazdy z nas milo spedzi czas za niewielkie pieniadze:D
 Profil Relacje PM off  

#193 PostWysłany: 25 Gru 2011 14:23 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
wntl napisał(a):
podobny błąd, z tym że wzieło kase z karty. wysłałem im meila z błędem

Czekam juz dosc dlugo na odp od nich bo mam identyczna sytuacje, ale na fb Adam od nich napisal zeby w takich przypadkach wyslac im maila a nie rezerwowac ponownie.
 Profil Relacje PM off  

#194 PostWysłany: 25 Gru 2011 14:24 
Awatar użytkownika

:) tez tak mialem wiec na drugi dzien przeprowadze sie o pare metrow obok do innego hotelu
 Profil Relacje PM off  

#195 PostWysłany: 25 Gru 2011 14:25 

Loty: 57
Kilometry: 112 912
niebieski
Juz po promocji :0 napisali an fb, ze sie konczy a teraz zniknley znizki..

Ale sylwek w wwa w Westinie za 4,62 PLN ze snidaniem jest ciekawą opcja :) Juz wpsiywalem dane do NYC za 2,5 GBP ale wtedy akurat sie skonczyla promocja.

Nie uwierze, jak to wszystko zadziala :)

#196 PostWysłany: 25 Gru 2011 14:27 

Zbanowany
panrobo napisał(a):

Ale sylwek w wwa w Westinie za 4,62 PLN ze snidaniem jest ciekawą opcja :) Juz wpsiywalem dane do NYC za 2,5 GBP ale wtedy akurat sie skonczyla promocja.

Gorzej jak na miejscu się okaże że nie działa :-))
 Profil Relacje PM off  

#197 PostWysłany: 25 Gru 2011 14:41 

Loty: 1
Kilometry: 7 461
szyper napisał(a):
panrobo napisał(a):

Gorzej jak na miejscu się okaże że nie działa :-))

Pisałam do hotelu, w którym będę spac w czwartek. Napisali, że wszystko w porządku i mają moją rezerwację.
 Profil Relacje PM off  

#198 PostWysłany: 25 Gru 2011 14:43 

No ja pewnie przed wyjazdem zadzwónie do hotelów by się upewnić. Bo szukać w nocy hotelu na lotnisku STN to znam lepszą zabawę.
 Profil Relacje PM off  

#199 PostWysłany: 25 Gru 2011 14:45 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Alexx napisał(a):
No ja pewnie przed wyjazdem zadzwónie do hotelów by się upewnić. Bo szukać w nocy hotelu na lotnisku STN to znam lepszą zabawę.

Jak rezerwowałem hotel na Majorce to też dzwonił i na recepcji niby nic nie wiedzieli, poleciałem pokazałem voucher i wszystko było ok.

Profil Relacje PM off  

#200 PostWysłany: 25 Gru 2011 14:47 

Zbanowany
Koniec promocji, pomimo, że miała trwać do końca dnia 26 grudnia...

Widzę, że ludzie ostro jadą po nich na FB. Jest szansa, że jeszcze przywrócą promocję na ten okres? Czy już lepiej rezerwować w normalnej cenie?

Ogólnie bez promocji hotels4u.com hotel jest za 70 funtów zaś na booking.com jest za 131 funtów...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 569 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 29  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości