Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: alpharooms sprawa
#21 PostWysłany: 12 Gru 2011 17:31 

srebrny
alpharooms jest o tyle problematyczne, że wszystkie sprzedawane tam pokoje mają cancel lub zmianę daty ustawioną na 14 dni przed przyjazdem. Tak więc jeżeli coś się obsunie (choćby z lotem) to nic się nie da zrobić. Inne agencje są w tej kwestii dużo bardziej elastyczne. Korzystałem i raczej nie polecam. Za te same lub bardzo podobne pieniądze można rezerwować gdzie indziej te same hotele na bardziej elastycznych zasadach.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje w Maroku z widokiem na Atlantyk 🌊🏖️ Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem za 2663 PLN ✨ 🥯 Wakacje w Maroku z widokiem na Atlantyk 🌊🏖️ Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem za 2663 PLN ✨ 🥯
Ksamil 🌊 Albańskie „Malediwy” na start wakacji za 874 PLN 🤯 Loty + hotel i samochód na cały wyjazd 🏖️😍 Ksamil 🌊 Albańskie „Malediwy” na start wakacji za 874 PLN 🤯 Loty + hotel i samochód na cały wyjazd 🏖️😍
#22 PostWysłany: 12 Gru 2011 18:01 

HON fly4free
A ja odnosząc się do swoich własnych wątpliwości wcześniej pierwszy raz skorzystałem z ich pośrednictwa i nie bylo żadnych problemów: rezerwacja była w hotelu już potwierdzona i opłacona, wszystko w 100% zgodnie z warunkami i to w cenie bardzo atrakcyjnej w porownaniu z ofertami innych serwisow (w tym booking.com) w tym samym hotelu/datach. Jesli chodzi o zasady anulacji - w moim przypadku rezerwację przez alpharooms można bylo bezpłatnie odwołać do 48 godzin przed planowana datą pobytu, a w booking hotel pobierał w razie zmian w rezerwacji na mniej niż 7 dni przed datą przyjazdu opłatę za pierwszą noc. Więc wszystko zalezy od konkretnego miejsca, hotelu. Warto sprawdzać i brac pod uwage tez alpharooms.
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 13 Gru 2011 17:39 

O kurcze, chyba za późno się tu zjawiłam :( Jeśli ktoś miałby na zbyciu voucher to bardzo chętnie przygarnę :) Pozdrawiam ciepło, Asia
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 15 Gru 2011 17:07 

niebieski
Nic nie wiem o sprawie z poniższego linka, ale jak ktoś chce spróbować - można wygrać 400 funtów na alpharooms:
http://www.alpharooms.com/WebPages/PopUnder.aspx
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 20 Gru 2011 06:58 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
Ma ktoś może voucher ze zniżką 30e lub większy i jest chętny na wymianę na 2 vouchery (1 na 20e,a 2 na 10e, jak większy to coś odpalę :P ).
Z lekka pilna sprawa :)

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 20 Gru 2011 09:51 

Ma ktoś jakikolwiek voucher którego nie wykorzysta do końca roku?;) Chętnie przyjmę i spożytkuję.
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 20 Gru 2011 19:19 

do wywalenia
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Wintermute oraz 4 gości