Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Sie 2010 12:06 

Czy ktoś wie, czy w związku z realizacją przelotów z Łodzi (w czasie remontowania pasów na Okęciu) Wizzair zamierza zapewnić pasażerom transport na lotnisko w Łodzi? Nie za bardzo mam ochotę dzwonić na płatną infolinię zaś na mejle odpowiada automat sugerujący kontakt przez płatną infolinię. W teorii - skoro się kupiło bilet z Warszawy to na przewoźniku spoczywa obowiązekm, niemniej teoria teorią zaś życie życiem...
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Egzotyczne Wyspy Zielonego Przylądka za 3826 PLN 🏝️🍹 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem dla rodzin 💦👨‍👩‍👧‍👦 Egzotyczne Wyspy Zielonego Przylądka za 3826 PLN 🏝️🍹 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem dla rodzin 💦👨‍👩‍👧‍👦
Tylko 1509 PLN za urlop na Gran Canarii 🌤️👙👣 Bezpośrenie loty i pobyt w dobrym hotelu Tylko 1509 PLN za urlop na Gran Canarii 🌤️👙👣 Bezpośrenie loty i pobyt w dobrym hotelu
#2 PostWysłany: 04 Sie 2010 14:43 

Witam,
niestety jestem "ofiarą" remontu lotniska na Okęciu. Bilet kupiłam gdzieś w kwietniu, więc pojęcia nie miałam, że czeka mnie przylot do Łodzi. Przylot mam o 20.30, a ostatni rozsądny pociąg do Warszawy (taki który nie jedzie ponad 6 godzin) jest ok. 21. Szans nie ma, żebym zdążyła. Zadzwoniłam na infolinię i spytałam czy wizzair planuje zapewnić transport pasażerom, na co otrzymałam odpowiedź, że nie. Czyli czeka mnie rzeźbienie. Mało tego, wizzair postanowił mnie o fakcie przylotu do Łodzi nie poinformować. Dowiedziałam się o tym tylko dlatego, że przez przypadek sprawdzałam loty w tym okresie dla kogoś innego. Żeby było śmieszniej informacja o zmianie miejsca przylotu/odlotu znajduje się nie na stronie głównej, ale na stronie gdzie rezerwuje się lot. Nie znalazłam też wzmianki na żadnej stronie w obrębie mojego konta, a zwłaszcza na stronie rezerwacji nie ma o tym ani słowa. Chyba wyszli z założenia, że każdy ma ich stronę w ulubionych i przynajmniej raz w tygodniu rezerwuje jakiś lot.

Pozdrawiam,
Aga.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 04 Sie 2010 16:32 

oczywiście że są szanse dojechać z Lublinka na dworzec fabryczny w przeciągu 30 minut. Ba, nawet w 15. Jedyna opcja w takim przedziale czasowym to taxi. Ale jeśli nie chcesz spędzać nocy w Łodzi to wydaje się to rozsądnym wyborem

#4 PostWysłany: 05 Sie 2010 09:02 

kabza napisał(a):
oczywiście że są szanse dojechać z Lublinka na dworzec fabryczny w przeciągu 30 minut. Ba, nawet w 15. Jedyna opcja w takim przedziale czasowym to taxi. Ale jeśli nie chcesz spędzać nocy w Łodzi to wydaje się to rozsądnym wyborem

Taxi ok 25 PLN, warto pytać ludzi wychodzących z terminala czy ktoś chce jechać z tobą. Znajdziesz 1 osobę - jak mniemam bez trudu i po dychu jedziecie.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości