Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Gru 2011 13:33 

Witajcie, zastanawiam się czy istnieją odpowiedniki flightdiary, gdzie można wprowadzać podróże koleją, albo samochodem? Dałoby mi to już kompletne statystyki odnośnie moich podróży. Zna ktoś może coś takiego?

Kalendarz adwentowy w PLL LOT 🎄 Loty do USA (Nowy Jork i Chicago) od 1897 PLN 🇺🇸🗽 Kalendarz adwentowy w PLL LOT 🎄 Loty do USA (Nowy Jork i Chicago) od 1897 PLN 🇺🇸🗽
Tylko 564 PLN za przedłużony weekend na Malcie 🤩😎 Loty z Warszawy i 3 noce w hotelu Tylko 564 PLN za przedłużony weekend na Malcie 🤩😎 Loty z Warszawy i 3 noce w hotelu
#2 PostWysłany: 18 Gru 2011 13:44 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
Iwan napisał(a):
Witajcie, zastanawiam się czy istnieją odpowiedniki flightdiary, gdzie można wprowadzać podróże koleją, albo samochodem? Dałoby mi to już kompletne statystyki odnośnie moich podróży. Zna ktoś może coś takiego?

niektórzy użytkownicy mają po 2 ramki w podpisie, albo inną niż flightdiary
http://my.flightmemory.com/

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 18 Gru 2011 19:55 

Wiem, też znam, ale to są też tylko podróże lotnicze. Mi właśnie chodzi o stronę na której można prowadzić statystyki w podróżach koleją. Nie raz korzysta się z kolei, żeby dojechać na lotnisko.

#4 PostWysłany: 18 Gru 2011 23:31 

a tripit.com to nie jest cos podobnego?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 19 Gru 2011 00:53 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
Przepraszam mój błąd :oops:

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości