Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Duszniki Zdrój
#1 PostWysłany: 02 Sie 2014 08:43 
Awatar użytkownika

Loty: 51
Kilometry: 29 292
Byłem Dusznikach i trafiłem do baru mlecznego, nazwy nie pamiętam, ale ul. Krótka 7.
Czynne pon-pt: 10-16, sob: 10-14.
Przychodzą ciągle lokalsi na podwójna zupę, gdzie rosół to 1.5 zł, a pomidorowa 2 zł.
Pierogi 3 zł, schabowy 7 zł.
Szczerze polecam, całkiem niezłe żarcie, bardzo tanio, dużo, a lokal czystszy i fajniejszy niż niejeden zwykły bar, czy nawet restauracja.
 Profil Relacje PM off  

Testujemy najbardziej przestarzałe lotnisko w Polsce. Relikt przeszłości, ale jednej rzeczy można im pozazdrościć Testujemy najbardziej przestarzałe lotnisko w Polsce. Relikt przeszłości, ale jednej rzeczy można im pozazdrościć
🌴 Apartamenty nad brzegiem Morza Śródziemnego 🏖️ Cypr zaprasza na urlop za 2559 PLN 🌴 Apartamenty nad brzegiem Morza Śródziemnego 🏖️ Cypr zaprasza na urlop za 2559 PLN
 Temat postu: Re: Duszniki Zdrój
#2 PostWysłany: 06 Wrz 2014 18:44 

Polecam restaurację Matteo, porcje duże i bardzo smacznie. Ceny nie są najtańsze- ok 20-25zł za danie. Można uzyskać 10% rabatU.
http://www.matteo-duszniki.pl/restauracja.php
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 06 Wrz 2014 22:00 

Pomidorowa za 2 zł, pierogi za 3 zł - ceny bardzo niskie. Chyba, że bar dofinansowywany.

#4 PostWysłany: 08 Wrz 2014 20:33 
Awatar użytkownika

Loty: 51
Kilometry: 29 292
lami napisał(a):
Pomidorowa za 2 zł, pierogi za 3 zł - ceny bardzo niskie. Chyba, że bar dofinansowywany.

Nie wiem... niby prywaciarz prowadzi, może UM dofinansowuje. Miejscowi się tam stołują, więc może rzeczywiście jakaś taka pomoc, czy coś...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości