Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 13 Gru 2011 13:22 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
Witam podróżował ktoś już na takim bilecie ?

Cytuj:
Obowiazuje dla maks. 5 wspólnie podrózujacych osób, w sob. lub niedz. od godz. 0:00. Obowiazuje w dniu waznosci na dowolna ilosc przejazdów. Zwrot i wymiana biletu sa wykluczone.

Jeżeli dobrze rozumiem to za 40e możemy podróżować w 5 osób, przez cały dzień/weekend po Niemczech.
Będzie możliwe aby na tym bilecie dostać się do granicy Niemiecko - Holenderskiej.

BTW.
Jest to dobra opcja dla osób mających tylko wolne weekendy. Lecisz rano do Dortmundu, potem pociągiem do granicy Niemiecko - Holenderskiej. Dalej Holenderskim PKP do Eindhoven i powrót w niedziele wieczorem do domu.
PS.
Opcja dla Katowic i okolic

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

Kilka dni pod palmami 🇪🇸🌴 Przedłużony weekend w słonecznym Alicante za 649 PLN 😎 Kilka dni pod palmami 🇪🇸🌴 Przedłużony weekend w słonecznym Alicante za 649 PLN 😎
Wyspy Kanaryjskie w wydaniu all inclusive 🍹🍉 Tydzień na Lanzarote za 2469 PLN 🌞🏝️ Wyspy Kanaryjskie w wydaniu all inclusive 🍹🍉 Tydzień na Lanzarote za 2469 PLN 🌞🏝️
#2 PostWysłany: 13 Gru 2011 13:30 

niebieski
Ja podróżowałem na tym bilecie.
5 ludzi i jeździsz przez ponad dobę.
Ale jak chcesz dojechać do granicy z Dortmundu kup Lander Ticket - na północną Westfalię. Graniczy ona z Holandią a cena - 26 euro.
viewtopic.php?f=165&t=6561
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 13 Gru 2011 13:31 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Mateusz napisał(a):
Ja w zeszłym tygodniu. Kupiłem przez neta i wszystko super :) Ja miałem bilet tylko na Bawarię za 21 Euro. Polecam!

i za 21e jeździliście w 5 osób czy w mniejszej grupie

Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 13 Gru 2011 13:32 

niebieski
Bilet jest dla max 5 osób
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 14 Gru 2011 15:57 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Maciek78 napisał(a):
Ja podróżowałem na tym bilecie.
5 ludzi i jeździsz przez ponad dobę.
Ale jak chcesz dojechać do granicy z Dortmundu kup Lander Ticket - na północną Westfalię. Graniczy ona z Holandią a cena - 26 euro.
http://fly4free.pl/forum/viewtopic.php?f=165&t=6561

Sprawdzałem to co piszesz.

Bilet za 26 euro na trasie
Dortmund ( Holzwickede) - Velno (Holanida), kosztuje 26e ale za osobę, przy wyborze 4 osób cena wzrasta do 104e
Natomiast na trasie
Dortmund ( Holzwickede) - Emmerich (miasto przygraniczne) - landticket, dla 4 osób kosztuje 37,5e +2e za wystawienie biletu

Czyli lepiej opłaca się kupić bilet całodniowy za 40e i wydrukować go w domu.

Dzięki za pomoc

Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 14 Gru 2011 16:16 

niebieski
Szok! Jeszcze dwa tygodnie temu kupowałem je po 26 euro i śmigaliśmy po Nadrenii.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 14 Gru 2011 16:20 

niebieski
JIK napisał(a):
Jest to dobra opcja dla osób mających tylko wolne weekendy. Lecisz rano do Dortmundu, potem pociągiem do granicy Niemiecko - Holenderskiej. Dalej Holenderskim PKP do Eindhoven i powrót w niedziele wieczorem do domu.

Jeżeli tak chcesz jeździć to potrzebujesz dwóch biletów. Ten, o którym mówimy obowiązuje od 9:00 do 3:00 a w weekendy od północy do 3:00 dnia następnego. Razem przez 27 godzin.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 14 Gru 2011 16:53 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Maciek78 napisał(a):
JIK napisał(a):

Jeżeli tak chcesz jeździć to potrzebujesz dwóch biletów. Ten, o którym mówimy obowiązuje od 9:00 do 3:00 a w weekendy od północy do 3:00 dnia następnego. Razem przez 27 godzin.

źle opisałem, powrót z Eindhoven do domu, także 1 bilet wystarczy :)

Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Djorkaeff, Google [Bot] oraz 15 gości