Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 549 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 06 Sie 2014 14:30 
Awatar użytkownika

niebieski
Anonymous napisał(a):
Ja mam inna ciekawą sytuacje. Konto otwarte, aktywowane. Umowa przysłana. Tyle tylko, że umowa jest na "Konto Dobrze Dobrane" którego nie da się założyć przez internet! Wszystkie maile były z logo Ikonto... Zdaję się, że ktoś mi nie chce dać Samsunga:D

zgodnie z TOiP pełna nazwa iKonta to:
Cytuj:
iKonto - Konto Dobrze Dobrane otwarte przez Internet
 Profil Relacje PM off  

Poszukaj słońca w Egipcie ☀️🌴 4* hotel z all inclusive i prywatną plażą za 1833 PLN 🌊🏝️ Poszukaj słońca w Egipcie ☀️🌴 4* hotel z all inclusive i prywatną plażą za 1833 PLN 🌊🏝️
Świąteczny city break w Rzymie 🎄🏛️ Loty z Warszawy i 4⭐️ hotel za 949 PLN 🎅 Świąteczny city break w Rzymie 🎄🏛️ Loty z Warszawy i 4⭐️ hotel za 949 PLN 🎅
#42 PostWysłany: 06 Sie 2014 14:33 

limaK napisał(a):
She-wolf napisał(a):
Ile czasu czekaliście na weryfikację? Ja wysłałam wniosek i zrobiłam przelew jakieś 2 godz temu i na razie cisza. Nie mam ani odrzucenia ani potwierdzenia weryfikacji. Wy też tak mieliście?

Ten przelew musi do nich dotrzeć, nie był to natychmiastowy chyba?

A faktycznie nie był natychmiastowy, no to spokojnie czekam :)
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 06 Sie 2014 14:39 
Awatar użytkownika

Loty: 51
Kilometry: 29 292
Blackall napisał(a):
Anonymous napisał(a):
Ja mam inna ciekawą sytuacje. Konto otwarte, aktywowane. Umowa przysłana. Tyle tylko, że umowa jest na "Konto Dobrze Dobrane" którego nie da się założyć przez internet! Wszystkie maile były z logo Ikonto... Zdaję się, że ktoś mi nie chce dać Samsunga:D

Cytuj:

Czyli Panie Bleklejn, wszystko okej?

A co zrobić, by kartę zamówić? Bo mam wniosek, ale tylko na kredytową... Jakoś nie potrafię dostrzec debetowej. :(
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 06 Sie 2014 15:05 
Awatar użytkownika

niebieski
Tak, jeśli konto jest założone z podstrony promocji to musi być ok.

PS. Nieoficjalnie dodam, że promocja może się skończyć... niedługo, a nie z końcem sierpnia. Warto sie pospieszyc... ;-)
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 06 Sie 2014 15:20 

Loty: 3
Kilometry: 3 815
dzięki za cynk, 1 zł wysłane, czekam na odzew ;)
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 06 Sie 2014 15:43 

Loty: 316
Kilometry: 549 712
niebieski
Pytalem konsultantki na chacie, wg niej wymog wplywu min 1000zl nie dotyczy klientow do 25 roku zycia rowiniez w przypadku iKonta :)
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 06 Sie 2014 15:46 

Loty: 3
Kilometry: 3 815
Digzy napisał(a):
Pytalem konsultantki na chacie, wg niej wymog wplywu min 1000zl nie dotyczy klientow do 25 roku zycia rowiniez w przypadku iKonta :)

nie pogardziłabym takim "bonusem" :) Chociaż wpłacanie tego tysiaka to i tak nie tak duży problem, biorać pod uwagę, że nie musi to być tytułem pensji.
 Profil Relacje PM off  

#48 PostWysłany: 06 Sie 2014 15:47 

Blackall napisał(a):
Anonymous napisał(a):

Cytuj:

Zdziwiło mnie to, że nie ma pełnej nazwy na umowie (iKonto - Konto Dobrze Dobrane otwarte przez Internet) a jest napisane 'Konto Dobrze Dobrane'. Konta różnią się od siebie. Nieznacznie, ale zawsze. Możliwe, że jestem przewrażliwiony. Jak coś to i tak mam podstawy do reklamacji.

@ limaK Wydaje mi się, że karta debetowa pojawi się w systemie internetowym banku po jakimś czasie (pewnie jest wyrabiana dopiero po aktywacji konta). W umowie jest wniosek o wyrobienie, więc myślę, że nie będzie problemów.
 PM off  

#49 PostWysłany: 06 Sie 2014 15:56 

Loty: 97
Kilometry: 243 469
She-wolf napisał(a):
Ile czasu czekaliście na weryfikację? Ja wysłałam wniosek i zrobiłam przelew jakieś 2 godz temu i na razie cisza. Nie mam ani odrzucenia ani potwierdzenia weryfikacji. Wy też tak mieliście?

Przelew z mBanku wykonałem 7:52 - SMS i mail z potwierdzeniem otwarcia konta 15:38

#50 PostWysłany: 06 Sie 2014 16:03 

Konto założone w ciągu 1 dnia jak jest z okresem rozliczeniowym 1000zl trzeba wpłacać do 30 dni od założenia konta ?

#51 PostWysłany: 06 Sie 2014 17:49 

Loty: 386
Kilometry: 569 051
niebieski
Czy w załącznikach w mailu potwierdzającym aktywację konta nie powinno być tego Regulaminu ?
http://www.bnpparibas.pl/iKONTO-z-tabletem-s13/files/iKonto_BNP_Paribas_Tablet.pdf
 Profil Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 06 Sie 2014 18:37 

pieerx napisał(a):
Czy w załącznikach w mailu potwierdzającym aktywację konta nie powinno być tego Regulaminu ?
http://www.bnpparibas.pl/iKONTO-z-tabletem-s13/files/iKonto_BNP_Paribas_Tablet.pdf

Ten regulamin trzeba zaakceptować zanim przejdzie się do wypełniania wniosku o iKonto z tabletem, więc wg mnie nie musi być dołączany do regulaminów w mailu potwierdzającym aktywację konta, bo de facto trzeba było się z nim zapoznać wcześniej, jest tylko regulaminem promocji i nie wpływa na nic związanego z tym kontem.
 Profil Relacje PM off  

#53 PostWysłany: 06 Sie 2014 19:06 

niebieski
Pierwszy przelew z Sync-a nie przeszedł, podobno błąd w tytule przelewu.
Drugi przelew z mBanku już bez problemu, konto aktywne, czekam już tylko na przelew zwrotny z loginem do konta.
 Profil Relacje PM off  

#54 PostWysłany: 06 Sie 2014 20:21 

niebieski
Nie wysyłałeś może z Synca jako natychmiastowy?
 Profil Relacje PM off  

#55 PostWysłany: 06 Sie 2014 20:24 

niebieski
sopel1987 napisał(a):
Nie wysyłałeś może z Synca jako natychmiastowy?

Nie, bo ten bank nie obsługuje natychmiastowych takie miałem info i puściłem normalny.
 Profil Relacje PM off  

#56 PostWysłany: 06 Sie 2014 20:44 

niebieski
Raczej chodzi o to, że w natychmiastowych zawsze masz dodany jakiś przedrostek w tytule przelewy i jako nadawca przelewu nie jesteś wpisany Ty, tylko firma pośrednicząca ;)
 Profil Relacje PM off  

#57 PostWysłany: 06 Sie 2014 23:19 
Awatar użytkownika

niebieski
Z doświadczenia wiem, że najczęstsze błędy to nazwa ulicy [np. Mickiewicza vs Adama Mickiewicza] bądź brak drugiego imienia. Warto sprawdzić co macie gdzie podane, aby na przyszłość nie było problemów ;)
 Profil Relacje PM off  

#58 PostWysłany: 07 Sie 2014 13:49 

A jak długo czekaliście na maila z informacjami? Dostałam jakieś dwie godziny temu sms z informacją, że weryfikacja się powiodła i że konto zostało założone, a dalsze informacje zostaną wysłane na maila. Pomimo tego nadal cisza...
 Profil Relacje PM off  

#59 PostWysłany: 07 Sie 2014 13:55 

niebieski
Ksantypa napisał(a):
A jak długo czekaliście na maila z informacjami? Dostałam jakieś dwie godziny temu sms z informacją, że weryfikacja się powiodła i że konto zostało założone, a dalsze informacje zostaną wysłane na maila. Pomimo tego nadal cisza...

Hmm e-mail przyszedł natychmiastowo, tyle, że u mnie wylądował w spamie :) Sprawdź tam.
 Profil Relacje PM off  

#60 PostWysłany: 07 Sie 2014 14:02 

niebieski
borcak napisał(a):
Ksantypa napisał(a):

Hmm e-mail przyszedł natychmiastowo, tyle, że u mnie wylądował w spamie :) Sprawdź tam.

Wszystkie maila z tego banku trafiają niestety do SPAMU, w szczególności w gmailu.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 549 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości