Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 549 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 28  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 05 Sie 2014 21:30 

Loty: 2
Kilometry: 664
czy idzie inaczej podpisać umowę niż przez przelew potwierdzający?
 Profil Relacje PM off  

Egzotyczne Wyspy Zielonego Przylądka za 3826 PLN 🏝️🍹 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem dla rodzin 💦👨‍👩‍👧‍👦 Egzotyczne Wyspy Zielonego Przylądka za 3826 PLN 🏝️🍹 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem dla rodzin 💦👨‍👩‍👧‍👦
Tylko 1509 PLN za urlop na Gran Canarii 🌤️👙👣 Bezpośrenie loty i pobyt w dobrym hotelu Tylko 1509 PLN za urlop na Gran Canarii 🌤️👙👣 Bezpośrenie loty i pobyt w dobrym hotelu
#22 PostWysłany: 05 Sie 2014 21:33 

niebieski
robert83 napisał(a):
czy idzie inaczej podpisać umowę niż przez przelew potwierdzający?

Przy rejestracji online to jedyna opcja, chociaż możliwe, że zdziałasz coś w oddziale.
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 05 Sie 2014 21:47 

Loty: 2
Kilometry: 664
Zacznę się martwić jak nie przyjmą danych z przelewu potwierdzającego.
Pewnie mają jakąś furtkę dla tych co tak nie potwierdzą otwarcia konta.
Wniosek wypełniony, przelew zlecony, czekam:)
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 05 Sie 2014 21:53 

niebieski
robert83 napisał(a):
Zacznę się martwić jak nie przyjmą danych z przelewu potwierdzającego.
Pewnie mają jakąś furtkę dla tych co tak nie potwierdzą otwarcia konta.
Wniosek wypełniony, przelew zlecony, czekam:)

Według informacji w e-mailu "warunkiem zawarcia umowy jest zgodność Twoich danych (imię, nazwisko, adres), podanych we wniosku, z danymi z przelewu potwierdzającego (przelew z Twojego konta w innym banku)"

Z drugiej jednak strony jest też wzmianka "Uwaga! Sprawdź, czy Twoje dane w banku, z którego wykonasz przelew, są aktualne. Przyspieszy to proces aktywacji iKonta. "

Myślę, że na infolinii jakoś uda się rozwiązać sprawę :)
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 05 Sie 2014 23:16 
Awatar użytkownika

niebieski
Przypominam, że zgodnie z regulaminem:
Cytuj:
w okresie trwania Sprzedaży Premiowej kliknie w banner reklamowy z wizerunkiem tabletu i informacją o
sprzedaży premiowej, wypełni wniosek o otwarcie iKonta BNP Paribas Banku Polska S.A. i dokona przelewu
identyfikującego,

więc niespecjalnie wydaje mi się, ze ugracie coś w oddziale. Jeśli miałbym coś doradzać - osoby, które nie mogą zrobić przelewu niech założą konto [w innym banku] w oddziale/przez kuriera i wtedy zrobią aktywację iKonta przelewem :)
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 06 Sie 2014 01:44 

W regulaminie jest zapis, że w przypadku zastrzeżenia karty bank niezwłocznie wydaje nową. A więc zastrzeżenie karty nie jest sposobem na obejście opłaty 6 zł.
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 06 Sie 2014 06:28 

Loty: 33
Kilometry: 61 640
niebieski
Hobbes napisał(a):
W regulaminie jest zapis, że w przypadku zastrzeżenia karty bank niezwłocznie wydaje nową. A więc zastrzeżenie karty nie jest sposobem na obejście opłaty 6 zł.

Zastrzeżenie to nie to samo co rezygnacja z karty.
Zastrzeżenie dotyczy karty np. zgubionej/skradzionej i dlatego bank wydaje nową.

#28 PostWysłany: 06 Sie 2014 09:57 

Loty: 386
Kilometry: 569 051
niebieski
Złożyłem wczoraj koło południa wniosek i od razu puściłem przelew na 1 zł.
Po południu dostałem coś takiego:
Informujemy, że podane przez Ciebie dane we wniosku o iKonto w BNP Paribas Bank Polska SA nie zgadzają się z danymi z Twojego przelewu potwierdzającego z innego banku.
W związku z powyższym Wniosek został odrzucony. Zapraszamy do najbliższego oddziału.

Puściłem wniosek jeszcze raz i przelew z innego banku, zobaczymy.

Update:
Zadzwoniłem na infolinię i okazało się, że tytuł przelewu nie był taki, jak oni wymagają.
Dziwne trochę bo zrobiłem kopiuj->wklej.

Ostatnio edytowany przez pieerx, 06 Sie 2014 11:08, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 06 Sie 2014 10:45 

niebieski
Tablet sprzedasz za 250-300 zł.

Z regulaminu wynika, że osoby będące w przeszłości klientami BNP Paribas (jakiekolwiek umowy zawarte z bankiem) nie mogą skorzystać z bieżącej promocji.

#30 PostWysłany: 06 Sie 2014 11:47 

Loty: 316
Kilometry: 549 712
niebieski
Bylo gdzies wyszczegolnione ile sie czeka na karte i do kiedy trzeba wydac te 400zl karta, zeby dostac tableta do 10 pazdziernika?
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 06 Sie 2014 11:53 

Digzy napisał(a):
Bylo gdzies wyszczegolnione ile sie czeka na karte i do kiedy trzeba wydac te 400zl karta, zeby dostac tableta do 10 pazdziernika?

Z regulaminu: "do 30.09.2014 aktywuje iKonto w BNP Paribas Banku Polska S.A. i wykona transakcje kartą debetową na kwotę przynajmniej 400 zł."
 Profil Relacje PM off
Digzy lubi ten post.

#32 PostWysłany: 06 Sie 2014 12:57 

niebieski
pieerx napisał(a):
Złożyłem wczoraj koło południa wniosek i od razu puściłem przelew na 1 zł.
Po południu dostałem coś takiego:
Informujemy, że podane przez Ciebie dane we wniosku o iKonto w BNP Paribas Bank Polska SA nie zgadzają się z danymi z Twojego przelewu potwierdzającego z innego banku.
W związku z powyższym Wniosek został odrzucony. Zapraszamy do najbliższego oddziału.

Puściłem wniosek jeszcze raz i przelew z innego banku, zobaczymy.

Update:
Zadzwoniłem na infolinię i okazało się, że tytuł przelewu nie był taki, jak oni wymagają.
Dziwne trochę bo zrobiłem kopiuj->wklej.

A może np. wpisałeś inny kod pocztowy itp. ?
Ja robiłem kopiuj - wklej i przeszło bez problemu.

#33 PostWysłany: 06 Sie 2014 13:01 
Awatar użytkownika

Loty: 51
Kilometry: 29 292
Mi też najpierw odrzuciło za niezgodność danych. Przelew robiłem z byłego już Synca i ten Sync wystawia u nadawcy adres korespondencyjny, który był różny od mojego zameldowania, więc porównanie się nie powiodło.
Przelałem od Czaka i przeszło.
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 06 Sie 2014 13:06 

Loty: 386
Kilometry: 569 051
niebieski
limaK napisał(a):
Mi też najpierw odrzuciło za niezgodność danych. Przelew robiłem z byłego już Synca i ten Sync wystawia u nadawcy adres korespondencyjny, który był różny od mojego zameldowania, więc porównanie się nie powiodło.

Puściłem przelew tak jak limaK z Sync-a.
Drugi poszedł z mBanku, czekam na decyzję.
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 06 Sie 2014 13:16 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 31 648
srebrny
czyli chłopaki złożyliście drugi wniosek z przelewem z innego banku , tak mam to zrozumieć
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 06 Sie 2014 13:18 
Awatar użytkownika

Loty: 187
Kilometry: 302 324
Zbanowany
no u mnie tez odrzucone bo niezgodne :o
przelewałem z mbanku...

#37 PostWysłany: 06 Sie 2014 13:19 

Ja mam inna ciekawą sytuacje. Konto otwarte, aktywowane. Umowa przysłana. Tyle tylko, że umowa jest na "Konto Dobrze Dobrane" którego nie da się założyć przez internet! Wszystkie maile były z logo Ikonto... Zdaję się, że ktoś mi nie chce dać Samsunga:D
 PM off  

#38 PostWysłany: 06 Sie 2014 13:52 

niebieski
limaK napisał(a):

Hmmm ja robiłem z byłego Synca i przeszło bez problemów. Po jakiś 2 czy 3 h przelew dotarł (robiłem rano)
A może ustawialiście przelew natychmiastowy ? Wówczas w danych przelewu jest firma Blue Media, i może stąd ta niezgodnośc danych ?

#39 PostWysłany: 06 Sie 2014 14:28 

Ile czasu czekaliście na weryfikację? Ja wysłałam wniosek i zrobiłam przelew jakieś 2 godz temu i na razie cisza. Nie mam ani odrzucenia ani potwierdzenia weryfikacji. Wy też tak mieliście?
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 06 Sie 2014 14:30 
Awatar użytkownika

Loty: 51
Kilometry: 29 292
She-wolf napisał(a):
Ile czasu czekaliście na weryfikację? Ja wysłałam wniosek i zrobiłam przelew jakieś 2 godz temu i na razie cisza. Nie mam ani odrzucenia ani potwierdzenia weryfikacji. Wy też tak mieliście?

Ten przelew musi do nich dotrzeć, nie był to natychmiastowy chyba?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 549 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 28  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości